- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Tulajdonképp úgy akadtam rá, hogy ebbe a topicba linkelte be Cpt.Pirk. (ha jól emléxem) és azt mondta Ő ismeri a srácot. (Nincs kedvem most visszakeresni).
1. Szóval vagy igaz a sztori
2. Vagy átverte a haverját is ez az Ákos gyerek
3. Komplett maffiával van dolgunk (ugye Cpt.Pirk?) -
Bandus99
őstag
Errol beszelsz?
-
Kaics
aktív tag
Tényleg jó a marketinged!
Most mondjam azt, hogy az 50 Hz-es TV-től kiég a szemem és ezért mindenképpen utaljon az, aki később nem akar azért, mert megvakultam?! Így most csak feleannyit kellene utalni, mint ha műtétre kellene!
Vennék egy Samsung Full HD LCD TV-t [link] potom 330ezerért!
-
Kaics
aktív tag
Nos, igen. Erről már volt szó néhányszor. Érdekes dolgok ezek. Nem lenne egyedi eset, hogy valakinek nagyon kell valamire a pénz és mégis másra költi - néha nehéz késleltetni a vágyainkat. Legegyszerűbb példa erre a "cigarettát vesznek, de kenyérre nincs" esete!
Az más kérdés, hogy a családtagjaim egészségét nem tenném fel alkatrészekre.
Most hogy mondod, az én páromnak is szemüveget kell vennünk pont kari előtt - minimum 60ezer.
-
grimetime
tag
ha felhívtad őket írd meg hogy mi a helyzet vennék bfg 8800 gt oc-t külföldről szamlaval mindennel, csak h lehet-e itt javittatni ez a kerdes..... mer pixmanias kurvak atcsesztek jol, most pihen naluk 2 hetet a lovem, marhara visszautaltatom hetfon. ilyen marha dragan veszem a kartyat es meg van pofajuk odairni hogy 8-10nap ugy hogy a megrendeles pillanataban az volt kiirva h RAKTARON (es kb 5 perccel azutan rendeltem meg miutan kitettek a kartyat az oldalra, sose volt nekik, csicska banda )
-
Moddingfan
senior tag
-
Szpájki
tag
nekem kis egér kell, én egy mini laptopegérhez vagyok szokva , csak annak elszakadt a kábele.. a chaméleon nem mutat rosszul..az optikai? be is cserélnéd?
nem vagyok gémer.. nem érdekel hány dpis egy egér.. nemistudom miért vettem boomslanget, csak mert volt rá pénzem éppen -
Kaics
aktív tag
A "meggondoltam magam" a cseregarancia körbe tartozik, te pedig próbagaranciát adtál a cuccra. Visszavenném, ha nagyon akarja, de lehúznék 1-2 rongyot.
Most szólok mindenkinek, hogy magi20 nagyon rendes volt és lehozott nekem egy-két cuccot Budapestről, amit már hetek óta hiába vártam. Köszönet érte!
-
Ferdzsoo
addikt
Én a helyedben visszavenném tőle 2k-val olcsóbban merthogy te azt újként már nem tudod eladni, a másik vevőnek meg mondanám hogy mégis eladó.
Ha nincs á vevő. Elküldeném a sunyiba.. Működik?, Működik! , nem? AKkor kérlek felejts el!...
Ráadásul helyszíni próba volt. Mertha még nem is próbálta volna ki azt mondom ok... -
Moddingfan
senior tag
Ha lekapcsolod, akkor kapsz, de erre befigyelek, MERT 6K-ért NEMADOM
Aludj rá még egyet cimbi, 8K is már nagyon korrekt, így is egy ötössel rövidebb, mint ha boltban vennéd. De lásd, kivel van dolgod, mivel régóta ismerjük egymást adok 500Ft- kedvezményt és még ki is viszem Neked...még ma...szóhoz sem jutsz, mi?
Na, megegyeztünk?polip: kicsit feljebb van egy jó vétel
-
Stirlitz
senior tag
Igaz, a lassan és bizonytalanul vezetők nagyon is veszélyesek. De a gyorsan hajtók is. Pont ugyanolyan mértékben. És amikor majd szemből neked jön egy ilyen gyorsan hajtó, akkor meggondolod, hogy miket írsz. Lesz rá idöd gyógyulás közben, ha ugyan, ott nem maradsz. (lassan gyógyult a térd izületem, és soha nem fogom tudni úgy használni, mint a baleset elött, de vigasztal, hogy a gyorshajtók kevesebb balesetett okoznak, mint a lassan hajtók, ehhh...)
-
s7evcsenko
addikt
ha egyszer Pü-t külld akkor kinek mi köze van hozzá?
Ez elgondolkodtató.... és egyben érdekes!
Én is írtam már párszor ilyesmit az aprókhoz, de ha jobban belegondolok, igazad lehet!
Azért privát, mert senkinek semmi köze hozzá!Amúgy szerintem ennek a vitának sincs semmi értelme, csakúgy mint a korábbi,
mások vitázásának sem volt!
Levontátok egymásról a konzekvenciát, kész!
Tök felesleges bemószerolni a másikat..... és gyerekes is!
Ha jól értem anyagi kár senkit sem ért! -
Csepy
őstag
1. 3 hete árulom ezt a konkrét vinyót. (szállítólevelem van róla, ha kéred megkaphatod origamizni) Hasonlókat mindig is árultam és fogok is.
2. Azért írtam le, hogy lassan írom, mert már a másodszor írtam le, mivel az első, ennél ezerszer kultúráltabb kérésemre basztál reagálni. De előtte és utána szófostál azért a topicban.
3.
Ne---nem akarok vitázni,de találtam kb 15 jobb ajánlatot-ennyi-utána mit írjak még?
Hát ez az, mi az, hogy még? Egyáltalán semmit nem írtál, nemhogy még...
Simán előfordulhat, hogy kapsz jobb ajánlatot. 15-öt tuti nem kaptál, erre a nyakamat teszem (ha igen, bizonyítsd. -- rühellem, ha valaki annyira korlátolt, hogy már túlozni sem tud kultúráltan. ***** (direkt nem írok nevet) mondta, hogy megkérted tegnapelőtt, hogy "könyörögjön" neked le egy ezrest az árából. Ez a nevetséges. De még ezzel sincs bajom. De, ha egy macerás teszt elvégzésére kérsz, majd a produkált eredményt közlő válaszomat elolvasásra sem méltatod (ha meg elolvastad, akkor meg 1 perc sem válaszolni...), az pofátlan. Ennyi. Nem akarok én sértegetni senki, téged sem, de erre egyszerűen nem tudok mást mondani.Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 gen A17 Pro Smart folio hibátlan
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest