- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
válasz
Silenzio #45654 üzenetére
Ha lehámozod a Zepter marketinget (és az árat) a biopolár lámpáról, egész használható terméket kapsz.
Nem úgy működik, mint itt a kolléga barátnője képzelte: 10 perc lámpázás és elmúlt minden bajom...
Az alábbi linken nézd meg a javasolt alkalmazási területeket, kb. erre való, ennyi. -
törölt tag
válasz
Silenzio #45654 üzenetére
Nem értem ezt a lánglelkű harcodat biolámpa ügyben,Én mint mondottam volt leírtam egy pozitív tapasztalatot.Párom egészségügyben dolgozik és amikor kiakad a dereka,van hogy napokig négykézláb közlekedik,nála bevált.Egy napon át tartó, háromszori,alkalmanként 40 perces kezelés után kvázi tünetmentes.A lámpa egy kanyiba se került,mert kölcsönkapja egy gyermekgyógyász barátnőjétől,ha szüksége van rá.Ő a kisfiánál alkalmazza,akinek gyakran vannak asztmás rohamai és nála is bevált. ( megjegyzem az sem kizárt,hogy a mai plágium gyanús világban a szakdolgozatát másolta. más írta, galád módon p2p kapcsolattal torrentről warezolta,vagy az is lehet, hogy álorvos mindenféle diploma hiányában,egy feljelentést vagy névtelen levelet lehet megérne az ügy ) Ettől persze még nem kizárt,hogy a barátnőm is :
-szimuláns.
-eleve tök hülye és még ahhoz sincs elegendő IQ-ja,hogy felfogja mi fáj neki.
-látta valamelyik brazil szappanoperában,hogy Eduardo de Santos őrgróf ettől gyógyult meg és magáévá tette orvul a módszert.
-esetleg titkos III/III - as Bioptron ügynök.
-akkora Star Wars és Darth Vader rajongó,hogy ha közel ülne a moziban a vetítővászonhoz, A Birodalom Visszavág előadása alatt, még ott is átjönne a placebo hatás fénykardozás közben.Én ugyan a fentiekben kételkedem,de hát a mai világban minden előfordulhat.A gyógyszeripari lobby erejét és éves bevételi szintjét pedig nem hasonlítanám össze a gaz biolámpa gyártókkal.Illetve az ezen irányú véleményed kommentálásától inkább megfelelő jelzők hiányában tartózkodnék
Olyanról ellenben már hallottam,hogy a kemikáliák mellékhatásától valaki meghalt, a biolámpa ellenben teljesen ártalmatlan.A konszenzust meg súlyosan félreértetted,mert én köszönöm,de tökéletesen tudok létezni e nélkül is, sőt !( és most magam mögé néztem,de perpill ebben a légtérben ott sem látok olyan személyt , aki erre törekedne Veled. )
A Wikipédiás linket pedig köszönöm,ismét bővültek az ismereteim, cserében én is küldök egyet.Elképedve tapasztaltam,hogy az amerikai kontinens egyik legrangosabb klinikáját létezik fényterápiás osztály és alkalmazzák is a klinikai gyakorlatukban.Íme: Mayo Clinic Félelmetes, hogy a sarlatánok keze már milyen messzire elért
-
törölt tag
válasz
Silenzio #45604 üzenetére
A kemikáliák gyógyszeripari lobbija által ösztönzött, a mindennapos mérgező vegyszerek szervezetbe való juttatásától eltérő módszerek dogmatikus tagadása lenne az alapja a " anti hiszékeny" és tudatos állampolgár vándordíjhoz vezető kitüntető címhez?
Ám legyen, én ugyan se Téged, se senkit nem akarok meggyőzni az igazamról.Te se akarj engem kölcsönös udvariasság alapján a Tiédről.Én leírtam egy pozitív tapasztalatot.Tőlem, ha fáj a torkod öblögethetsz sósavval, vagy kezelheted a náthádat a paksi atomerőmű elhasznált fűtőanyagaival is.Ettől még nem lesznek álmatlan éjszakáim ,sőt !
Peace...
-
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz
Silenzio #43751 üzenetére
Jelen pillanatban csak reménykedni tudok, mást nem. A kollégám aki észrevette a bajt azt mondta, hogy a cső nem dobta le a "zuhanyrózsát" így szerintünk nem folyhatott ki az a mennyiség mint ami a zuhanyrózsa nélkül folyt volna ki.
Szopok mindenképpen, bár azt meg kell hagyni, hogy szar az a csap, dehát ez van.
Más: sürgősen szükségem lenne egy korret és megbízható álatorvosra. Szeretnék útlevelet csináltatni a macsekomnak, ehhez pedig tudomásom szerint szükség van valami csippelésre, vakcinázásra és féregtelenítésre...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Silenzio #37803 üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Azt írja a kereső, hogy az utcánkban, ami egy családi házas környék, szinte az összes szolgáltatótól (DIGI, UPC, Vidanet, TVnetwork) elérhető kábeles televízió szolgáltatás van.
Itt? Kábel? Telefon, meg áram az van kábelen
, de kábelen tévét szolgáltató cég az nyema.
Hogy is van ez?
-
-
-
-
-
-
polip
addikt
válasz
Silenzio #29950 üzenetére
ez baromság, óriási különbség van minőségben egy 15ezres gigabyte meg egy komoly antec ház között...
azt kívánom, menjen egyszer 2 héten keresztül a fejedtől 20 centire egész éjjel egy gigabyte házban egy gép, meg mondjuk egy P180-ba szerelt konfig...
én sem véletlen vettem antec sonata-t
-
-
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Silenzio #28511 üzenetére
huhh.. najó, akkor vezessük le:
(#28472) csehe02 keresett microSD-t.
majd ettől függetlenül megjelent (#28496) hcl Bigemperor hirdetése miniSD-ről.
erre (#28498) Dluinet bemásolta a legelső (csehe02) posztját, bár jót akart biztos, de figyelmetlen volt a miniSD és microSD-t illetően.
oszt (#28500) GTheo keresett microSD kártyát
amire (#28502) hcl szintén a lehető legnagyobb jóindulattal, ámbátor figyelmetlenül -ugyanúgy, mint Dluinet- segíteni akart, és bemásolta GTheonak válaszolva a #28496 posztot.
amire már én is belepofáztam a sorba (#28503), hogy bammeg, az miniSD, holott microSD kerestetik.
majd hcl a (#28508) kommentben látta, hogy mi a stájsz.
aztán jössz te a #28511 hozzászólással, ami a legnagyobb figyelmetlenség ebben az egyszerű láncban
nem, nem untakozom.. komolyan
-
válasz
Silenzio #27883 üzenetére
Szerintem nekem megfelel a Set-Top-Box kimenete is, ellenben amúgy is hibrid tuneren gondolkodok, szal ez megeszik majd mindent jól
"Nekem nem szerepelt a bevallásomban, ha jól emlékszem, és eleddig nem volt belőle baj."
Vagy csak nem vették észre
Kötekednek ezek mindennel :S -
Silenzio
addikt
válasz
Silenzio #26822 üzenetére
Kis kiigazítás. Amikor Sapphire Toxic 512-eseket nyomatnak 23000-ért PH-n 3 hó garival, illetőleg egy sima, gyári hűtős ref. példány is 20-ért megy, ne számítsatok rá, hogy 17-18-ért eladom a kártyát. 21-22-re gondoltam első blikkre, akkor így mondom. Garancia 1.5-2 év van, holnap rákukkantok mennyi még. Igaz, nem Pécsre szól, de igény esetén írásban vállalom, hogy elszarakodok vele én, ha gond lenne.
-
-
-
gabx76
senior tag
válasz
Silenzio #21454 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményed, de te is félreértettél itt-ott. Amit írtam nem ellened szólt, bár igaz - neked válaszoltam.
Próbáltam általánosítani és leírni a saját szempontomat ami alapján döntök, illetve a mit tapasztaltam a környezetemben. (pl. külföldi adók, hűség)Úgy gondolom mindenkinek szíve-joga, kit választ. Akárhogy nézzük, mindenki a saját igényei alapján dönt. (másokat a csordaszellem vezérel, de az legyen az ő bajuk)
Tulajdonképp teljesen mindegy. Idővel úgyis kiderül, mely szolgáltatások/szolgáltatók életképesek. Peace. -
gabx76
senior tag
válasz
Silenzio #21444 üzenetére
Erre én azt mondom, hogy a piac diktál. Az emberekben negatív érzést kelt bármilyen "hűség".
Nem fogod tudni meggyőzni az ellenkezőjéről őket. (Engem sem tudnál, de ez lényegtelen)
Egyszerűen a szolgáltatóknak el kellene felejteni ezt a "kössük magunkhoz a user-t" mentalitást és kész.
Ha valaki erre képtelen, az ne csodálkozzon, hogy a másik ISP-t választják.A Sat1-Pro7 vonallal is mellélőttél szvsz, mert sokan vannak akiknek igenis kellenek ezek a csatornák. (Elég sok németajkú van Pécsett is - nagyanyám pl. csak ezeket nézi (nézné, ha volna náluk)). Asszonykám is rá volt kattanva 1-2 évig, főleg amikor készült nyelvvizsgára.
Azt a pár magyar csatornát meg inkább hagyjuk. A hátam borsózik a legtöbbtől.
Ez alól a Digi sem kivétel, mert a rossebnek sem hiányoznak a StoryTV és társai. (Ez persze megint szubjektív).A sávszélről annyit, hogy eddig mindig a maximumon tudtam le/fel tölteni.
Ezt a 3-4 hónapot nem tudom kitől hallottad, de a családban 3 műholdas digi is van, egyikük sem várta a töredékét sem.
A Digikábellel - nálunk - 1 hónapot csúsztak az igérethez képest. Ez szvsz kibírható, bár tényleg néha időörvénybe kerültek.Egy szó mint száz, véleményem szerint általánosan a mentalitássalvan baj:
Nem a másik szolgáltatót kellene szidni, kritizálni, újjal mutogatni a gyengeségeire, hanem valódi akciókkal, versenyképes (nem hűségidős) ajánlatokkal bombázni őket.A Digi is megszerezte a presztizsét, pedig 0-ról indult, nem úgy mint a "magentáék" pl. Tessék utána csinálni!
Uff. -
Dare2Live
félisten
válasz
Silenzio #21444 üzenetére
"a Digi olyan presztízzsel bír"
A digi volt az aki a T-s, meg UPCs rablóbanda-kartel árakat letörte, ezért jár isnekik egy kis presztizs szvsz.
A T, UPC másmilyen presztizsért küzdött meg az elmúlt 10+évben ezek után nem kell csodálkozni, hogy sokan láttatlanban is inkább/először difit néznek. Olyanez mint a Toyota, VW vs Moszkvics.... ha nem muszály a Moszkvicst kihagynám....
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Silenzio #21438 üzenetére
Hagyd már az UPC majmolást... ne most hősködjetek, mikor itt a digi..
Elmondom, hogy anno hűséges előfizetőként, havi 16k volt a számlám a UPC-nél (internet, telefon, tv).
Jött a digi, ugyanez 5400ft.
Bementem UPC-hez hogy miért is van ez? Nem-e kaphatnék egy kis kedvezményt hűségemért?
Azt mondák, hűségem nem ér semmit, nincs kedvezmény. Így ott helyben lemondtam!
Utána 3 napig hívogattak, hogy adnak 1 k kedvezményt csak maradjak..
40k-t fizettem ki a hűségszerződés felmondása miatt, mert még 1 év vissza lett volna, de mivel a különbözet kb 10k volt a két szolgáltató közt, így ez fél év alatt megtérült!
Szóval most hogy süllyed a hajó, kapálózhat a UPC ahogy akar, de ez már több mint szánalmas!!!
Nem most kellene embereket toborozni, hanem a régieket kellett volna megtartani!Ennyi.
Sorry ha megsértettelek, nem Veled van problémám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest