- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Annyi Pinnacle PCTV-s topik van, miért kellett még egy? Amúgy is érdemes a régieket is átolvasni, nagyon sok a visszatérő probléma megoldással, tipp, trükk, ami megkönnyítheti az életeteket.
PCTV topik: Bővebben: link
És külön egy a PCTV Pro-nak: Bővebben: link
Ezt a topikot zárom.
Sok sikert a probléma megoldásához és további jó fórumozást,
p -
Qtyatár
tag
284kb zip file.
-
Qtyatár
tag
Üdv! Ha valakit érdekel, el tudom küldeni mailben, nekem megvan.

-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszállt
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi -
Robcsek07
csendes tag
Nem tudom én most vettem kb 1 hete és nekem az 5.9-es verziót adták hozzá. Természetesen sérült az illesztőfájla és nem tudtam felrakni. A Pinnacle System.com-ról töltöttem le az 5.8-as verziót, de nekem ment. Service 2 pack-om van.
Talán azt próbáld meg.! -
zooly
aktív tag
Vettem egy Pinnacle PCTV Stereo kártyát, és 5.5-ös 'Vision' softwaret adtak hozzá.
A honlapról letölthető 5.8-as update pedig csak 5.6 és 5.7-es verziókra telepíthető fel.
Véletlenül nem tudja valaki ezeket honnan lehetne letölteni (az 5.6 vagy 5.7 updateket, vagy verziókat), google-t már próbáltam zéró sikerrel.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?