Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Annyi Pinnacle PCTV-s topik van, miért kellett még egy? Amúgy is érdemes a régieket is átolvasni, nagyon sok a visszatérő probléma megoldással, tipp, trükk, ami megkönnyítheti az életeteket.
PCTV topik: Bővebben: link
És külön egy a PCTV Pro-nak: Bővebben: link
Ezt a topikot zárom.
Sok sikert a probléma megoldásához és további jó fórumozást,
p -
Qtyatár
tag
284kb zip file.
-
Qtyatár
tag
Üdv! Ha valakit érdekel, el tudom küldeni mailben, nekem megvan.

-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszállt
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi -
Robcsek07
csendes tag
Nem tudom én most vettem kb 1 hete és nekem az 5.9-es verziót adták hozzá. Természetesen sérült az illesztőfájla és nem tudtam felrakni. A Pinnacle System.com-ról töltöttem le az 5.8-as verziót, de nekem ment. Service 2 pack-om van.
Talán azt próbáld meg.! -
zooly
aktív tag
Vettem egy Pinnacle PCTV Stereo kártyát, és 5.5-ös 'Vision' softwaret adtak hozzá.
A honlapról letölthető 5.8-as update pedig csak 5.6 és 5.7-es verziókra telepíthető fel.
Véletlenül nem tudja valaki ezeket honnan lehetne letölteni (az 5.6 vagy 5.7 updateket, vagy verziókat), google-t már próbáltam zéró sikerrel.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- VGA kibeszélő offtopik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?