Aktív témák
-
parandroid
félisten
Annyi Pinnacle PCTV-s topik van, miért kellett még egy? Amúgy is érdemes a régieket is átolvasni, nagyon sok a visszatérő probléma megoldással, tipp, trükk, ami megkönnyítheti az életeteket.
PCTV topik: Bővebben: link
És külön egy a PCTV Pro-nak: Bővebben: link
Ezt a topikot zárom.
Sok sikert a probléma megoldásához és további jó fórumozást,
p -
Qtyatár
tag
284kb zip file.
-
Qtyatár
tag
Üdv! Ha valakit érdekel, el tudom küldeni mailben, nekem megvan.
-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszálltRemélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi -
Robcsek07
csendes tag
Nem tudom én most vettem kb 1 hete és nekem az 5.9-es verziót adták hozzá. Természetesen sérült az illesztőfájla és nem tudtam felrakni. A Pinnacle System.com-ról töltöttem le az 5.8-as verziót, de nekem ment. Service 2 pack-om van.
Talán azt próbáld meg.! -
zooly
aktív tag
Vettem egy Pinnacle PCTV Stereo kártyát, és 5.5-ös 'Vision' softwaret adtak hozzá.
A honlapról letölthető 5.8-as update pedig csak 5.6 és 5.7-es verziókra telepíthető fel.
Véletlenül nem tudja valaki ezeket honnan lehetne letölteni (az 5.6 vagy 5.7 updateket, vagy verziókat), google-t már próbáltam zéró sikerrel.
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest