- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Roppantul sajnálom,de:
1.ha kicsit nyitott szemmel járna akkor nem reklámozna be nem működő oldalt ami ráadásul pc-vel foglalkozik(jó,nem konkurrencia a ph-nek de akkor is)
2.én csak annyit mondtam hogy ne legyen olyan nagyra a teló tudománnyal mert lehet hogy a pc-vel is lehet annyit kezdeni.idejön egy számítógépes oldalra és beszól hogy egy telefon az mennyire komoly és hogy abban micsoda károkat lehet okozni.és hú,van olyan amelyik akár százezerbe kerül.nem tudom látott-e már gépet.meg hogy az mennyibe kerül.most akkor én menjek át valami telefonos fórumra és szarozzam le az egészet,hogy kis fos szarok,semmire se lehet használni?mert ő ezt csinálta..
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest