- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Roppantul sajnálom,de:
1.ha kicsit nyitott szemmel járna akkor nem reklámozna be nem működő oldalt ami ráadásul pc-vel foglalkozik(jó,nem konkurrencia a ph-nek de akkor is)
2.én csak annyit mondtam hogy ne legyen olyan nagyra a teló tudománnyal mert lehet hogy a pc-vel is lehet annyit kezdeni.idejön egy számítógépes oldalra és beszól hogy egy telefon az mennyire komoly és hogy abban micsoda károkat lehet okozni.és hú,van olyan amelyik akár százezerbe kerül.nem tudom látott-e már gépet.meg hogy az mennyibe kerül.most akkor én menjek át valami telefonos fórumra és szarozzam le az egészet,hogy kis fos szarok,semmire se lehet használni?mert ő ezt csinálta.. -
_Volkovy_
nagyúr
Egyébként-ha már könyékig bennevagyunk a moddolgatásban-be lehet ám szúrni linket is.Pl. [L]http://www.anyamkinja.hu[/L]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest