Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
vtihi
csendes tag
Szerintem pedig megmondom neki:) Ez a tantargy a szamitogepes halozatokrol szol, es annyi fogalmam van hozza hogy igy is ugy is letegyem, megha o nem is igy akarna... En ilyen vagyok! A tanar sem isten, es ha azert vag el mert o tudatlan akkor csak sajnalni tudom... A feleteket arra ertettem hogy en vajdasagi vagyok, ti pedig gondolom nem:) Nem pedig a biologiara:)
-
vtihi
csendes tag
En is igy gondolom, de hogy mondjam eloadas kozben, amikor nem vagyok biztos benne, ezert kerdeztem meg most! Majd kovetkezoleg megmondom neki, bar biztos nem fog ezert nagyon kedvelni, mert egy foiskolai tanart igy ''leegetni'' 50 hallgato elott:) Feletek is ilyenek a tanarok?
-
-
vtihi
csendes tag
Hogy hany megabajt/masodperc az adatatviteli sebessege! Ugyanis egyik tanarom azt mondta hogy semmit sem ernek a gigabites pci-os halokartyak, mert nem enged at annyit a pci... Nem tudom elhidjem-e hogy igaza van? Akkor hogyhogy van scsi es sata kontroler is, azoknak meg tobbet kellene atengedni a pci-on...
-
vtihi
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretnem megtudni hogy mekkora a savszelessege a pci-nak? Hany megabyte/masodperc? Van kulombseg a pci1 es a 2.2 kozott?
Segitsegeteket elore is koszonom!
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest