- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
syskey
-
Dilikutya
félisten
Én elsőkörben arra az USB-s kütyüre gondoltam, amit be kell dugni, hogy a gép elinduljon... valami titkosítást rak fel, és csak a kulccsal lehet utána a gépet elinditani.
Aztán gondolkodtam....a másik tippem olyan kártya, ami csinál egy backupot a rendszer kijelölt részeiről, és így seperc alatt helyre lehet hozni, ha pl. a diákok a suliban valami galibát csináltak. Ilyen program viszont van, pl. a Symantec Norton Ghost. Egy ősrégi verziót használtam anno Win98/FAT32-re, nekem nagyon bevált, seperc alatt vissza lehetett rakni a rendszert. Szépen feltelepited a Windowst, felrakod alá a fontosabb programokat, drivereket, majd a Ghost-tal másik HDD-re/partícióra/CD-re/DVD-re/hálózatra csinálsz vele egy backup fájlt. Ennek mérete XP esetén tömöritve is kinövi talán már a CD-t. Merthogy közben tömöriti is, ha kéred. Utána, ha összeomlik a rendszer a sok szexoldaltól, vagy kisöcsikétől, rossz diákoktól, akkor pillanatok alatt vissza lehet állitani. -
jimmy399
senior tag
CSá mindenkinek!
Hallottam, hogy vannak olyan programok, melyek a gépet védik, úgy mintha a gépben lenne egy PC védelmi kártya, de igazából nincs, csak egy program, ami a kártya szerepét tölti be. Hol lehet ilyen progit letölteni? Mert én nem találtam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest