Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én elsőkörben arra az USB-s kütyüre gondoltam, amit be kell dugni, hogy a gép elinduljon... valami titkosítást rak fel, és csak a kulccsal lehet utána a gépet elinditani.
Aztán gondolkodtam....a másik tippem olyan kártya, ami csinál egy backupot a rendszer kijelölt részeiről, és így seperc alatt helyre lehet hozni, ha pl. a diákok a suliban valami galibát csináltak. Ilyen program viszont van, pl. a Symantec Norton Ghost. Egy ősrégi verziót használtam anno Win98/FAT32-re, nekem nagyon bevált, seperc alatt vissza lehetett rakni a rendszert. Szépen feltelepited a Windowst, felrakod alá a fontosabb programokat, drivereket, majd a Ghost-tal másik HDD-re/partícióra/CD-re/DVD-re/hálózatra csinálsz vele egy backup fájlt. Ennek mérete XP esetén tömöritve is kinövi talán már a CD-t. Merthogy közben tömöriti is, ha kéred. Utána, ha összeomlik a rendszer a sok szexoldaltól, vagy kisöcsikétől, rossz diákoktól, akkor pillanatok alatt vissza lehet állitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest