Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Hali!
Ha az alaplapi front hangkimenetről vezeted át a jelet az erősítőbe akkor az erősítőd képes átalakítani különféle hangzásra,PL2 vagy PL2X,Dolby pro logikra.Elméletileg akkor kellene szolni minegyik hangfalnak.A filmeknél pedig digitálisan vezesd ét coax vagy optikain. -
dav1dkaah
tag
-
wer003
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdés ami mostanság nagyon foglalkoztat. Szeretném a PC-met összekötni egy házimozival.
A házimozi egy Sony DAV-DZ780 lenne. A hangkártyám az alapra van integrálva.
Alaplapom egy Asus M2N-E SLI.( Audio: C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready))Össze lehet kötni a pc és a házimozit,ha igen, milyen kábelek kellenek hozzá? Természetesen úgy akarom összekötni hogy minden hangfal szóljon.
Várom a válaszotokat!
Üdv.
er003 -
-
-
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy van egy 16Gb os pendriveom és egy házimozim, és szeretnék erre a pendrivera egy dvd filmet tenni és lejáccani a házimozival. Avi-t azt lejátsza de a DVD filmet nem tudom, hogy hogy lehetne feltenni a pendrivera hogy le is játsza. Meg az a gond, hogy ha jól tudom a a fat32 nél van egy bizonyos határ, hogy 1 fájl nem lehet nagyob 4-5 GB nál. Remélem tudtok segíteni előre is köszönm -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ötletem, és szeretném kivitelezni, csak nem tudom menni fog-e... (bár hallottam hasonlóról)
wiwf-, vagy lan-ról működő házimozi, olcsó pénzért...
eddig, amim van: wifi-router, tv (Scart csatival) 5.1-es Sony rendszer, optikai, vagy RCA csatlakozókkal.
Szeretnék egy nagy központi háttértárat, amit laptopról tudok kezelni wifi-n keresztül, (filmek tárolása) illetve egy olyan DVD lejátszó egységet, ami vagy Lan-on, vagy wifi-n tudja olvasni az említett adattárolót.
konkrét ötlete valakinek?
esetleg egy sima Usb-s dvd lejátszó tudja olvasni a merevlemzt is? illetve rá lehet e kötni a merevlemezt, a routerre, és a dvd lejátszóra is egyidőben?
-
nyunyu
félisten
Egyreszt nem kepes az alaplapjara integralt ALC662 DD-t, dts-t kodolni, ugyhogy max filmek alatt lenne 5.1.
Ha lenne, de sem HDMI, sem TOSLINK kimenete sincs, csak egy tuskesor a koaxhoz, amihez csatit persze nem adnak, akkor szerinted mennyi eselye van digitalisan meghajtani a hazimozit?
-
nyunyu
félisten
Van egyaltalan ezen a hazimozinak latszo dizajncsodan 5.1 bemenet?
En nem latok rajta...
-
Gábor88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni a számítógépemet a házimozival.
Alaplapi hangkártyám van azzal nemhiszem hogy fog menni (alaplap: ASUS P5VD2-VM SE). A házimozi: LG HT904TA.
Hogyan lenne ez lehetséges? Ha más hangkártya kell hozzá akkor milyet érdemes venni?
Milyen kimenetekkel kell rendelkeznie?A választ előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

er003