Aktív témák
-
atus
senior tag
Ez most meglehetősen OFF lesz:
A baji elektronikás linken találtam ilyet:
12/ 230V inverter 40W (80W) - 1000 Ft - 12V DC-ből 230V AC négyszög. 9V-os hálózati trafó szükséges! 80W-os ráfizetéssel!
Nem tudom jól értettem-e, de lehet, hogy ez az amire nekem szükségem van, és ezért nem nyitok új topikot. Szóval ez 12V egyenfeszültségből (autó akksi) csinál 230 Volt váltófeszültséget(hálózati fesz) ? Tehát effektíve egy konnektor lesz a kocsimban ha jól értem. Ha igen az egyszer jó.
Másik, hogy párhuzamosan (vagy ahogy kell) kötve k darabot ebből, k-szorosára növekszik-e a felvehető teljesítmény? (320W=4×80W lenne jó)
Ez is automatizáláshoz kell, csak nem lakáshoz, hanem kocsihoz... -
j.bravo
addikt
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, várom a többit!
Különösen Supercow-nak az URL miatt is!
Pénzem amúgy nagyon nincs, (talán majd egyszer lesz :) ), úgyhogy pocket pc egyelőre biztos nem játszik, de ötletnek, gondolatébresztőnek király!
Még vsz. ma reagálok észletesebben is néhány hozzászólásra, csak mindjárt vissza kell menni órára (főiskola rulez...)
Minden jót addig is
Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest