Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainee
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Elindítottam a claimet. Remélem pozitívan zárul le és vagy visszakapjuk sürgősen a pénzt, vagy tényleg elküldi a telefont most már.
-
Rainee
csendes tag
válasz aytukabozs #19568 üzenetére
Igen, ebből gondoljuk, hogy nem adta fel. Csak hiteget, vagy próbálja beszerezni.
-
Rainee
csendes tag
De már az egy hét is bőven letelt, ez már a 10 nap, és még mindig nem frissült. Eleve 7 nap volt mire egyáltalán látszani kezdett valami a tn. Tuti, hogy nincs neki raktáron, és nem küldte el.
A kérdés arra vonatkozott, hogy akár ma is elindíthatom a clamet? Mert szükségem lenne a telcsire, és még idén szeretnék hozzájutni. nem várnám meg a decembert.
[ Szerkesztve ]
-
Rainee
csendes tag
válasz aytukabozs #19559 üzenetére
Király. Köszi, akkor beleásom magam a témába, hogyan kell a refundot clammé tenni. :/
És mikor nyomhatom tovább? Meddig várhatok, amikor egyértelműen hülyének néz, mert tuti nem adta fel.
[ Szerkesztve ]
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Október 28-án rendeltem egy telefont az Everbuyingról. November 4-én jelent meg az első "The item is pre-advised" szöveg. Hétfőn írtam nekik egy levelet, hogy ha nincs készleten refund és no problem. Válasz nem jött. Szerdán elindítottam a refundot a Paypalnál. Tegnap jött egy fals duma, hogy 5-7 nap a tracking frissülése. De már az is letelt. (az oldalon egyébként 3-5 napot ír) És persze kérte az ügy lezárásását. Visszaírtam, hogy egyértelműen nem adta fel a cuccot és kérem a refundot. Azóta sincs semmi tracking változás. (bíztam benne, hogy legalább az ügynyitásra mocorog a tracking)
A Paypal meddig fog várni a visszautalással? Mert hiába dobálja be a trackinget az 10 napja meg se moccan. Automatikusan 12. 01-én fog lezáródni. Addig pénzt se látok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest