Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Tuti előfordult ez már mással is, nem regisztráltam se bankkártyát, se hitelkártyát a paypalra, csak bankszámlám van regelve. Küldtem pénzt a bankszámlámról a paypalra és amikor valamilyen alkalmazással fizetni szeretnék paypalon keresztül akkor mindig azt dobja be hogy adjak hozzá egy bankkártyát, vagy hitelkártyát.... ott a pénz a paypal egyenlegen és be is van állítva elsődlegesnek stb... nem is értem miért akar minden fizetésnél kártyát regisztráltatni velem... így gyakorlatilag használhatatlan a paypal nekem.
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Ha inaktívvá tettem egy kifizetést a paypalon, akkor azt hogy tudom újra aktívvá tenni? Nem találok rá semmi lehetőséget.... Köszi!
-
Tibe
aktív tag
Már beszéltem a Paypal-al is, de csak hülyeségeket beszélnek sajna. Újra kell kötnöm a Twitch-en a szerződést úgymond és akkor szerintük jó lesz, de nem lesz jó, mert a paypal oldalamon a twitch akkor is twitch-ként fog szerepelni és az ugye inaktív. Szal ez patthelyzet. Na mind1, elengedem a dolgot....
Szóval jól gondoljátok meg melyik automatikus fizetést teszitek inaktívvá, mert onnantól nincs visszaút!
[ Szerkesztve ]
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni az accomba, mert nem küld sms-ben megerősítő kódot, felhívni is csak minden 5-ödikre hív fel a gép és nem fogadja el a kódot hiába írom be neki.... Valami gáz van náluk? Járt más is így?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest