- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
válasz
Dark Archon #4185 üzenetére
Igen, ahogy utánaolvastam ennek, sokan eladták a régi cuccaikat ebayen, erre mikor megkapták a pénzt, akkor a Paypal rájuk szállt. Volt akinek csak limitálták, volt akinek befagyasztották a fiókját szó nélkül és csak 180 nap múlva álltak vele szóba, akkor lehetett szó arról, hogy talán visszakaphatja a pénzét.
Sokan ezért nem adnak már el ebayen, csak akkor nem tudom milyen alternatív megoldást lehetne találni, hisz szinte mindenhol a Paypal-t kérik, ha fizetni akarsz/neked fizetnek.
-
jcvd
tag
válasz
Dark Archon #4182 üzenetére
Írtam nekik azonnal, továbbá az oldalon utánanéztem és ilyen infókat akarnak tőlem:
- Fényképezzem le a személyimet és küldjem el nekik a képet.
- Fényképezzek le egy számlát vagy bármilyen kivonatot, amin rajta van a nevem és címem
- Írjam le bővebben hogy mivel foglalkozom.Hát ezen ledöbbentem komolyan. Nagyon sok rosszat hallottam a Paypalról eddig, hát remélem nem igazolódik be. Azt hittem tiszta sor lesz, hogy kapok pénzt, majd azt áthúzom a bankszámlámra. Nem értem miért gyanús nekik ha valaki hirtelen nagyobb összeget kap. A Paypal pénzekkel foglalkozik, simán el kéne bírnia ekkora összeget szó nélkül.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Dark Archon #4166 üzenetére
Amennyiben jól tudom az első 100 visszaigazolásig így van.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Dark Archon #4151 üzenetére
Akkor most nem értem pontosan mi van.
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Szabolcs Tóth. Read more
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged