- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
mrgergoke #12281 üzenetére
Csősz!
Én azt olvastam itt a topikban, hogy érdemes ilyen esetekben videó felvételen rögzíteni a kicsomagolást... Az talán még szolgálhat bizonyítékképp.Mondjuk a rengeteg variálás ellenére szerintem ha meg akarod tartani(tehát ha át akarod venni) a telefont, akkor teljességgel etikátlan lenne ha nem fizetnéd ki az összeget! Én tuti letiltatnám a helyükbe!! Persze 5-10% alku beleférhet, de több nem igen.
IGEN LÁTOM, hogy milyen atrocitás ért, de akkor is! -
Balázs1986
őstag
válasz
Az a baj, hogy miután átvetted, már tök mindegy ha féltégla is van benne, a tracking ellened szól (bár a féltégla kicsit húzós példa, mert tömegben eltér a telefontól és tartozékaitól, márpedig a tömeg regisztrálva van
).
Ha a PayPal lezártnak tekinti már az ügyet (és visszafizette a pénzt), szerintem nagy bajod végül is nem lehet, mert ugyanarra a termékre 2-szer nem lehet ügyet nyitni. Ha ez a feltevésem helytálló, akkor kb. az egész ügy kimenetele attól függ, hogy a kínaiak mennyire ellenőrzik az átvételt, illetve mennyire hajlanak alkudozni.
A legrosszabb, amit el tudok képzelni, hogy lopást jelentenek be, és letiltatják az IMEI-t.
Első körön azt kell tisztáznod, hogy átveszed-e egyáltalán. Ha úgy döntesz, hogy átveszed, minden további gondolatmenet annak függvénye, hogy mit találsz a dobozban. -
kaliber
aktív tag
válasz
Jó kis dilemma, én mindenesetre megnézném a feladás dátumát, ill. lehet, hogy volt csomó levelezésük és így nem követték a történéseket ill. alkalmazott válaszolgatott aki felületes vagy nem törődöm volt. Ha megkaptad és működik levelezésben írd le, hogy nem ilyen színt kértél eredetileg és vissza szeretnéd fizetni, de csak az ..... százalékát, ha már ennyit kamuztak jár fájdalom díj neked is.
Én 90 nap után is visszafizettem a megérkezett termék árát, igaz előtte nem volt ilyen közjáték.
-
axioma
veterán
válasz
mrgergoke #12276 üzenetére
Hat, jo kerdes. Az a baj, ha vamoljak, akkor eselyes hogy nem adod el annyiert (most tegyuk fel, hogy neked mar nem kell es eladnad, ahhoz lehet igazan csak a penzuygeket me'rni). Ha nem fizeted ki a vamot, akkor talan visszakuldik, es legalabb tiszta a lelkiismereted (a postazast meg ilyen trukk utan en siman rajukkennem).
Ha atjonne vam nelkul (ez mikor utoljara olvasgattam, nem volt jellemzo), akkor viszont kapasbol az eredeti bekerulesi arert eladnam (az vsz. azert meglenne), es visszafizetnem neki. Kar nem er csak bosszusag.Persze ha kozben kell a telefon, akkor csak ha szinben is tetszik es a fentieknek megfeleloen (ergo mennyiert tudnad eladni) aron tartanam meg (annyit kapna a kiskinai).
Szivas van akkor, ha nincs a keszulekre merheto kereslet... es a vam se forditja meg. Azt az esetet en is passzolom!
Az biztos, hogy ha tracking-gel jon, es atvetelt latnak, akkor bizony ez valahol felkerul a neved melle, en nem jatszanek vele. Be is terhelhetik a szamladra. [Tegyuk hozza, hogy olvasaselmenyek alapjan a paypal nagyon feluletesen, keves infobol egyen-esetekre osztja be sokszor a vitakat, es ilyenkor szerintem masodjara se biztos hogy elolvassak, csak hogy az aru megerkezett, mit ugralsz...]
-
Kernel
nagyúr
válasz
mrgergoke #12122 üzenetére
Amit már kézhez kaptál, annál csak visszapostázás után szoktak garanciát vállalni, de az is egyeztetés után megy, vagyis előbb megírják, hogy küldd vissza. Másikat nem küldenek ilyenkor, visszafizetni sem szokás, ha jól tudom, ez csak a postán elveszett áruk esetében van.
Itt ugyebár a kellemetlenség, hogy neked kell fizetni a postát, ami olcsóbb dolgok esetén nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest