- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3t3rv
csendes tag
válasz
lzorka
üzenetére
Megvan a Sorry — your last action could not be completed hibaüzenet megoldása (legalábbis számomra)
A hibaüzenet nekem akkor adódott, ha megpróbáltam a valuta, vagy devizaváltást a Paypal helyett a bankomra bízni. (Other Conversion Options) Rájöttem, hogy nem másik böngésző kell, vagy törölni a sütiket, esetleg javítják a Paypal-t, hanem meg kell erősíteni a számlát/fiókot, meg kell növelni a limitet.
Paypal belépés után My Account -> Overview ablakban lévő View Limits fülre navigáljunk.

Válasszuk ki a kívánt ?számlát?, majd kattintsunk a Lift Limits fülre.

A fiókom olyan szempontból limitálva volt, hogy nem adtam eddig meg típusát, felhasználási feltételem vele kapcsolatban. Én bizniszt választottam (volt még egyéni cég és nagyvállalat).
Közben én már a személyigazolványom és lakcímkártyám szkennelt másolatával is bővítem a limitet/erősítem a fiókot, biztos, ami biztos. Identify account holder - Provide identification
Másik pénzváltási opció kiválasztásánál már nem ütköztem a hibaüzenetbe

Itt még Forintban mutatja, illetve váltja át a fizetendő összeget.
Kiválaszthatjuk, hogy a Paypal-ra, vagy a Bankunkra bízzuk a pénzváltást. Bill me ...
Korábban idáig már nem tudtam eljutni a hibaüzenet miatt.
Az utolsó képen látszik, hogy már nem Forintban, hanem Dollárban mutatja az összeget.

Egyelőre pontosan nem tudom megmondani, hogy mennyiért is válthatok így dollárt, de az bizonyos, hogy kevesebbért, mint a Paypal 241,21 Ft-ért, az eBay 231,58 Ft-al számol, az OTP szerint ők 226,29 Ft-ért váltanak devizát. - Frissítek, ha tudok biztosat mondani -
Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a fórumtársaknak, illetve junkieeeboy-nak, pontosabban a blogjának a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/