- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
slice14 #48400 üzenetére
Igen, ebben igazad van!
A céget, ahol dolgozok, nyáron feltörték a gonosz hekkerek. Az egyik informatikus rendszergazdai jelszavával jutottak be, majd mindent titkosítottak, és töröltek. Irreális összegért visszaállítottak volna mindent, viszont ennek nem engedett a cég, ezért több 100 milliós kiadással új hálózatot, rendszert telepített. Azóta mi van? Bérpapírodad meg akarod nézni, 12 karakteres jelszó, + email kód, a jelszavad 3 havonta megváltozik, és nem lehet az előző 6 havival egyező.
A számítógép jelszava ugyanez. 3 havonta meg kell változtatatnod, nem lehet az előző, tartalmazzon kis betűt, Pí számot, és egy két ismeretlenes egyenlet harmadik ismretelnes tagját.
Nem tudom, hogy mennyire hihető, vagy hihetetlen, de ezért nem akartam kamu profilt létrehozni, olyyat, amit nem használok, aktívan, és egyszer csak töröl a google.
A sztorit mostmár nagy vonalakban ismeritek, a gépet ki kell kapcsolnom, mert muszáj lefektetni a gyerekeket.
De, a kérdésem még mindig az, hogy ezt a pénzt van-e esélyem visszaszedni ettől cégtől.
Ha nincs, akkor lehet, hogy elgondolkoznom azon, hogy nyitok egy ugyanilyet. Két kattintással lehúz egy gyerek 15.000 forinttal, ha ez 1.000 ember esetén bejön, akkor köszönöm szépen! :-) Törvényt biztos nem sért, az meg hogy a számlavezető bank sem tudja, hogy hova kinek ment az összeg, csak még inkább bizakodásra ad okot. ... -
bsh
addikt
válasz
slice14 #48113 üzenetére
ja hogy ez a közlemény lenne? akkor hívhatnák annak is akár...
én szerintem a megbízás azonosító-ba írhattam be...
kinek írjak? van valami magyar ügyfélszolgálat? gondolom egy általános amerikai valaki nem lát rá a magyar unicredit bank számlán történtekre. -
ripla
addikt
válasz
slice14 #47873 üzenetére
Ez az, hogy ELŐTTE kell beállítani. Utólag viszont kicsit olyan érzésem van, hogyha valamit elfelejtek véletlenül, vagy mert nem értek hozzá, vagy nem vagyok biztos benne, akkor kizárom magam a rendszerből és a rendszer sem közli, hogy "Te, ebbű' baj lesz!".
Mindegy, túlbeszéltük. -
Csápájev
őstag
-
slice14
veterán
válasz
slice14 #45828 üzenetére
Úgy látom hogy most magától megoldódott. Viszont a készülék hitelesítését még most sem hajlandó feldobni. Az ujjlenyomat beléptetést anélkül nehézkes, mert addig kéri a Google vagy SMS hitelesítő kódot.
Ill. ha feldobja a Security Challenge-t, akkor a végtelenségig nyomkodhatom a dolgot, mert pipa utándobja a következőt folyamatosan.
Azt hiszem itt engedtem el a paypal app-ot. -
válasz
slice14 #45825 üzenetére
Nem zárhatnak ki. Ugyan azt az app-ot használom (8.24.0) amit te és működik. Most megnézve azt nem írtad hogy az ujjlenyomatos belépés az app-nál be van-e állítva? Még azt deaktiválhatod.
Az utolsó javaslataim. Lépj be a böngészős oldalon és az alapértelmezett telefonszámnál nyomj a change-re majd zárd be. Néha kell a rendszernek frissülés.
Ha lenne nem odavaló telefonszám akkor azt töröld.
De tényleg próbáld már meg azt hogy törlöd a PayPal app gyorsítótárat, azután magát az appot hogy nem maradjon utána semmi. Majd a legújabb verziót telepítsd fel.
Még egy dolog elő szokott fordulni a belépési folyamatban hogy előkerül ez az ablak,de ha a felugró ablak, popup tiltva van akkor nem látod és ennek a vége ha nem jelölöd hogy nem vagy robot szintén a hitelesítés sikertelen üzenet
De tényleg korlátos a mobil app és ez a 2100 USD már régóta van, nem új dolog.
-
válasz
slice14 #45821 üzenetére
Én értem, de az lenne a lényege a mondanivalómnak hogy ha a PayPal fiókba be tudsz lépni más módon, akkor nem náluk van a gond. Nem fognak problémát látni és az a valószínű hogy az eszközödre fognak ők is utalni hibaforrásként.
A telefon nem veszi spamnek az üzeneteket, azt a megnézted? Ideiglenesen másik telefon és/vagy telefonszám? -
válasz
slice14 #45819 üzenetére
Belépési problémák csak telefon, ha nem így lenne simán törögetnék fel a fiókokat.
De van már 1,5 éve lehetőség a biztonsági mentésre a hitelesítőalkalmazásnál, mindkettőnél.
Gondolom ezt a számot látod kiírva: 1-855-684-1966
Erről ezt derült ki.
Nem feltétlen kell a kettő együtt, esetleg kiakadhat. De ha a böngészőben be tudsz lépni és tudod változtatni a dolgokat akkor az app vagy telefon probléma.
Töröld az app gyorsító tárat, azután az appot és telepítsd újból. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest