- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
K.ichigo #11713 üzenetére
Ne haragudj! Csak nagyon pongyola volt a megfogalmazás. Az ilyen azért szemet szúr még nekem is. Pedig már kezdek hozzászokni a hibáktól hemzsegő helyesíráshoz. Ha rám hallgatsz, szánd rá azt a pár +másodpercet a megfogalmazásra, a pontok, vesszők és nagybetűk kitételére. Szerintem, ez azért nem olyan nagy dolog. Az én írásaimban is szokott lenni hiba, de legalább megpróbálom nagyjából helyesen és könnyen értelmezhetően leírni. Hidd el ez a te érdeked is, a kérdéseidre is több válasz fog érkezni. Peace!
-
Kernel
nagyúr
válasz
K.ichigo #11713 üzenetére
Nem akartam már okoskodni, mivel az ember azt hinné, úgyis nyilvánvaló. Említettem is párszor a topikban. De amúgy van egyáltalán fogalmad, hogy mit jelent a rövidítés?
BofA re: = Bank of America recipient:
Azt is említettem már, hogy én ezt teljesen lehagyom, mert szerintem tök felesleges. Anélkül is megy az utalás.
Itt arról volt szó, hogy személyes befizetést végeztél az Unicredit bankban, amire ha visszakeresel a topikban, más is csinált már ilyet. Nekem úgy rémlik, hosszadalmasabb volt egy kicsit, mint a netbankos átutalás.
Nyugodt lehetsz, a banki ügyintéző szerintem tudja a dolgát. Fontosabb (de ez is már sokszor le volt írva), hogy a feladó neve egyezzen a PayPal-fiókban regisztrált névvel. Utóbbi lehetőleg fordított sorrendben (János Szabó formában). Bár nem tudom, személyes befizetés esetén hogyan kapnád vissza a pénzt, ha emiatt visszadobná a PayPal.
Elvileg elkérték a személyidet, ami csak a feladó azonosítását szolgálja, de azt ők nem tudják, hogy a PayPal-fiókban milyen néven szerepelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged