- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kal-El #38393 üzenetére
Az eBay-en 30 nap. De a várható szállítási idő végétől számolva és 21 napig élő.
A PayPal-on 180 nap a vásárlás napjától számolva és a megnyitás után maximum 20 nap amíg lehet a PayPal beavatkozását kérni, claim.
Valahonnan kell lenni információdnak a várható szállítási időről, ha van, azután kezdj el reklamálni, mert addig el is utasíthatják azzal, hogy szállítás alatt van. -
-
K.ichigo
csendes tag
válasz
Kal-El #11712 üzenetére
köszönöm az értelmes hozászolásod látom a sok tudatmódosító szer meg tette a hatását amit használsz jobb lenne le szoknod ja már késő
ez volt az első utalásom paypal számlámra kaptam egy bizonylatot és azon az a bank of america szarság volt nem a bofa paypal vacakság mi volt annyira földön kívüli a kérdéseimben ??????????????????? -
szijartg
őstag
Sracok. Eleg reg csinaltam mar igy elfelejtettem... Szoval vettem ebayen valamit, pp-n volt penz, de egy kicsivel kevesebb mint amennyi kellett volna. Ezert a hozza csatolt bankszamlarol "vette le" a maradek penzt.
Ebay sikeresnek irta ki, de nem jelent meg a fizetett ikon. Pp-n is ott van meg a penz meg a szamlan is.
Kell ennek 1-2nap mig a mezei bank " utal" a pp-nek? Azaz kiegesziti a pp-n levo osszeget?
Jopar eve tortent ilyen es mar nem emlekszem mi a normal. -
Melack
veterán
-
kecz
aktív tag
Én arra gyanakszom, hogy még nem volt atm-ből pink kód használata mellett legalább egy egyenleg lekérdezésem és azzal lehet a probléma. Holnap reggel eltekerek a legközelebbi atm-hez és megejtem ezt, aztán megnézem, hogy mit változott. Azt viszont nem tudom, hogy tegyek-e rá 400 forintot, vagy így is fogja-e engedni a regisztrációt.
-
veze
őstag
nekem a bankszámlámon a név ékezetes a regisztraciom meg ékezetes, fizetni tudok vele minden további nélkül, tehát leemel és nem zavarja hogy nincs ékezet. Feltehetöen akkor ez oda vissza így van, hisz ez is csak egy tranzakció a számára, ahogy a másik.
Ha homokszem kerülne a gépezetbe az ékezet hiánya miatt, akkor már az se működne) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest