-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gooool #41160 üzenetére
Ezt a 265 fontot meg fogod kapni előbb vagy utóbb, de mint írtam ehhez fizikailag is meg kell a PayPal-hoz érkezni a pénznek, addig ez csak egy "értesítés". Ezért addig pending lesz.
A többit amit írtam az pedig ha esetleg újból meg akarod tőle venni akkor semmikép se legyen F&F. Ha neked a 8,22 fonttal drágábban is megéri akkor majd megveszed, csak többet küldesz.
Más példája legyen számodra tanulság, ne a te eseted legyen az elrettentő példa. -
válasz
gooool #41158 üzenetére
Nem az a probléma hogy lehúz vagy nem, de mivel nem történt vásárlás nincs mire védelem, visszaküldte a pénzt és itt vége a vásárlási történetnek.
Az a gond inkább hogy miért az egyenlegre kerülve küldte vissza.
Szerintem rögtön leszedte a pénzt és így az egyenlegén nem volt mit visszaküldeni, majd utal a PayPal-nak és ha konkrétan megérkezik a PayPal-hoz akkor már nem lesz függő állapotú. Ez még így van? -
válasz
gooool #41155 üzenetére
Hülye és csaló, a PayPal felé neki fjutalék fizteeéssi kötelezettsége van hiszen elad valamit és igénybeveszi a szolgáltatásukat. Hülye mert az eladásnak vannakj költsége és nemm hiszem hogy a2,4%+0,3 fontot nem építette be az eladási árba. Hogy lehet máár valimz úgy eladni aa aköltséget nem fizetteti ki a vevővel?
To receive 265 GBP, a payment of 273,22 GBP should be sent. 8,22 GBP will go to fees.Ez nem jó így. Ha kártyával fizettél akkor neki a beérkezett összegnél kell a refundra kattintani és jön vissza a pénz a levont jutalékot sztornózzák nála és nem a PayPal egyenlegre, hanem ahogy írtam megy vissza a bankba. Így nem tudni hogy ő nem utalta el, vagy részedről az összeg miatt van ellenőrzés és azért van függőben, De ne mobil appban nézd, mert lehet hogy el kell fogadnod és az csak a böngészős oldalon egyértelmű.
Szerintem ez valami átverés ha kevesebb szerinte a pénz akkor miért nem azt írta hogy küldjél 8,22 GBP-t +ba? Ennyivel kapott kevesebbet.
Ha F&F küldöd és gond van az alkatrésszel nincs semmi lehetőséged a pénzed visszakapni.
Neked kell dönteni hogy üzletelsz-e egy csalóval, mivel a 265 font sok pénz és rinyál hogy nem kapott annyit, akkor hogy maradjon a vásárlói védelem te 273,22 GBP-ot küldesz, ekkor ő megkapja a 265-öt.
De addig semmit sem küldeni amíg ez a refund nem hozzáférhető számodra. -
válasz
gooool #41151 üzenetére
Ha valami ellenértékeként küldted akkor jó volt a módszer.
Ha rokonod vagy barátod akkor mehet a vásárlói védelem nélküli küldés, hiszen nem vettél semmit tőle. Ha még is, akkor az szabályszegés mindkettőtök részéről.Nem egészen értem a visszaküldött vagy az újból elküldött a függő állapotú?
kuldjem ujra F&F opcioval. Meg is tennem, viszont ugye a penz meg Pending,Ha ténylegesen refundként látod és az van írva hogy továbbítva a xxx számú kártyádra, akkor azt nem lehet a küldő részéről visszavonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest