Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Somatom #34425 üzenetére

Te itt kényszerről, meg arról írtál eddig hogy a PayPal költséges.
    Leírtam hogy nincs kényszer, szabad akaratod van a fizetési lehetőségek használata esetén és azt is hogy az általad magasnak tartott PayPal költség nem az, mert van magasabb.
    Így nem egészen értem a problémát, van olcsóbb lehetőséged (most nem értem azt hogy mástól kéred el a kártyát fizetésre) ennél?
    Mert akkor lehetne kényszerről beszélni és drágaságról.

Időről-időre jön valaki és azt írogatja hogy a PayPal működésének alapja: lehúzás.
    Vélemény, ami nem fedi az igazságot, de nem kell használni ha így gondolja, ha meg használja akkor azok a költségek vannak és annyiba kéne hagyni.
    A PayPalnak még mindig marad 170 millió ügyfele, aki érti és elfogadja egy piacgazdasági szereplő minimális költségeit, mert nem állami támogatásból vagy adományokból üzemel a rendszer.

Ps. Egyébként a Geekbuying is "többet" kér ha nem $ hanem más devizával van fizetve
    Ez a drón Németországból 55,99 $ az nekem 14473,39 Ft, ha €-ban fizetem (mivel állítható) akkor 47,89 € ami 15530,86 Ft, 1057,57 Ft a külöbség 7,3%, ez az ő +költségük, ezen is el lehet gondolkodni. Persze €-os kártyánál ezt nem számolja senki, de forintos kártya esetén azért gondolni kell rá.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák