Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
A FAQ azt írja hogy csak saját számláról lehetne elutalni a pénzt:
https://www.paypal-topup.hu/Help
PayPal számláját kizárólag személyi (NEM cégi) az Ön nevén nyilvántartott bankszámláról töltheti fel.FIGYELMEZTETÉS: Biztonsági okok miatt csak SAJÁT PayPal számla feltöltése lehetséges és kizárólag SAJÁT bankszámlájáról. Ha a bankszámlához nyilvántartott vezeték- és keresztnév nem egyezik a PayPal számla tulajdonosának vezeték- és keresztnevével a PayPal az ilyen transzakciót visszaküldi a feladó számlájára.
Egyszer már megjártam az idegen számláról feltöltésssel, igaz moneybookers volt, utaltam rá párezer forintot egy barát számlájáról, megérkezett. Vásároltam moneybookerssel, aztán gondoltam megint feltöltöm hogy ismét vásárolhassak, de akkor már elutasították a feltöltést nem egyező név miatt.
Itt most több pénzről lenne szó, 25-30e ftba kerülne a tunerkártya(pontosabban ennek megfelelő euróba). Lehet hogy jobban járnék ha valakinek a paypal számlájáról átküldetnék az én paypalomra ennyi pénzt? A status-om unverified mert még nem adtam hozzá bankkártyát. De ettől még fogadhatok pénzt másik paypal felhasználótól ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövedelem
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest