Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
Három napja vásároltam PayPalon keresztül szerencsére G&S-el fizettem , nem akartam rizikózni, Bár az eladó azt akarta hogy F&F-el fizessek , de nem mentem bele. úgy néz ki az eladó eltűnt nem válaszol pedig abban állapodtunk meg hogy másnap már küldi a nyomkövetési számot és elküldi a csomagot .most beléptem a PayPal-ba, rámentem az utalásra És itt melyik opciót kell választani ,hogyha a pénzem vissza akarom kapni? ” A visszavonás igénylése “vagy a “probléma jelentése” menüpont ? Illetve ha rányomok akkor a paypal azonnal vagy még aznap visszautalja nekem a bankkártyára a pénzt ?mivel azzal fizettem ugye ki paypalon keresztül. ha nem akkor hogy megy ennek a menete és mennyi időt vesz igénybe?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/