Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Nagyon köszönöm!
Revolut alatt létrehoztam egy online kártyát, "Euró alapú" névre keresztelve, majd ezt hozzáadtam Paypal-hez és elneveztem ugyanerre. (Majd figyelni fogok arra, hogy fizetésnél válasszam ki, hogy a kártya bankja váltson, ne a Paypal) Hozzáadás után adott kártyánál Paypal-en belül megváltoztattam az alapértelmezett devizát Euro-ra. Revoluton belül nem állítottam semmi mást. Azt hiszem, de javíts ki ha tévedek a Revolut hiába van forint számlám, alapból azt a devizát fogja használni, amivel egyenlíteni kell az összeget, de nem is találtam nagyon változtatási lehetőséget.
Azt hiszem ennyi lenne, ha jól értelmeztem?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest