Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam hogy hülyeség a hivatkozásuk, több online bank van amelyek számlája hozzáadható és a PayPal is egy virtuális "bank". Leírják ezt a sablon szöveget és nem vélik felfedezni a nyilvánvaló ellentmondást. A Gránit és Magnet magyar vonalon, meg néhány külföldi online bank a más országok fiókjai esetén hozzárendelhető, nem következetes a hozzáállás.
De hidd el ha be akarnak lépni a PSD2 piacra akkor ezt amit írtak a virtualitásról azt el kell felejteniük, bár az is igaz hogy ez EU-n belüli dolog.
Nem tudom hogy pont ezzel a bankkal mi bajuk van, főleg ha csak az ügyfél pénzét kell oda utalni és semmi mást nem kell tenni és ugyanannyiba kerül mint egy bankfiók hálózattal rendelkező bank esetén.
Én azt is leírtam hogy a magyar fiók esetén ez nem vásárlási pénzforrás így semmi értelme bármiféle korlátozásnak. No arra nem történt válasz leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Egyéni arckép OFF
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/