Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Na én is puhatolózok PéjPáléknál. Azt ugyan nem tudom, hogy egy pálos ügyintéző válasza hivatalos tájékoztatásnak minősül-e, de bemásolom arra a kérdésemre adott választ, hogy mik a virtuális és a fizikai bank ismérvei. Ők hogy különböztetik meg.
US Bank account must be physically exist in US. You can open an account only with the physical presence at their office.
If you have been in America and you have opened account there you can add this account into your PayPal account.If you opened account via Internet, it means this is virtual account and you cannot add it to your PayPal account.
Tudtommal a Community Federal Savings egy fizikailag is létező bank, de ezért nem fogok New Yorkba repülni, hogy megnézzem tényleg ott van-e, ahol a Google Street View mutatja.
Mondjuk nyilván értem, hogy konkrétan a banki épületre, mint hivatalra gondolt, de mutasson egy olyan bankszámlát, ami "fizikailag is létezik" és nem digitálisan van letárolva adatként, hanem valaki csekkönyvben nyilvántartja a ki- és befizetéseidet és a hozzátartozó kp. meg ott tárolódik valahol egy erre a célra rendszeresített széfben.
A második mondat meg nem következik az elsőből. Ha fizikailag létező bank folyószámla-szolgálatását akarom igénybe venni, nem kell feltétlen fizikai valómban is megjelennem ott a számlanyitáshoz. Lásd pl. Hello Gránit vagy pl. Magnet házhozszámla.
Az utolsó mondatot olvasva volt pofám megkérdezni, hogy mi újság van pl. akkor, ha a számlát megnyithattam a neten, de amúgy fizikailag is elérhető a bank, tehát ha kedvem tartja a "virtuálisan létrehozott, virtuális számlámat, hús-vér emberekkel is kezeltethetem egy "valódi" bankban.
Márpedig ha jól értem elvileg a CFSB-nél is van ilyen opció. De lehet fel kéne venni közvetlenül velük is a kapcsolatot és feltenni az elméleti kérdést, hogy ha egy random TW felhasználó, aki kapott egyedi számlaszámot a CFSB-től bebattyog a New York-i központjukba, akkor ott a helyszínen ügyintézhet-e bármit a számlájával kapcsolatban és hogy virtuális számlának minősül-e.
Amúgy még "szerencse", hogy a Paypal amerikai, az IBAN meg elvileg nemzetközi utalásokhoz lett kitalálva, na ehhez képest Amerikában az IBAN ismeretlen fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple iPhone 17 - alap
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 0perces Kolink KLA-003
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/