Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
debian7
csendes tag
Először is, nézzétek el nekem, ha olyan kérdést teszek fel, ami esetlegesen ismétlődő, de nem igazán ismerem a topicot, 6-7 év alatt ez a második kérdése.
Szóval, a gondom a következő:
Van egy Paypal fiókom, amit már évek óta használok, eBay, Gearbest, stb. fiókkal összekapcsolva.
Eddig nem volt sem bankszámla, sem kártya hozzátársítva, befizettem a Paypal számlára x összeget, 2 nap alatt lekönyvelődött, utána el tudtam költeni az összeget.Most igényeltem a CIB Banktól egy VISA internet kártyát, azt szeretném a Paypal fiókomhoz társítani, de az istennek sem akar sikerülni!
Megadom a kártyaszámot, a lejárati időt, a CSC (ami ebben az esetben CVV) kódot, és azt a hiba üzenetet kapom, hogy:Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később.
A kártyán szereplő adatok rendben vannak, aktiválva van a kártya.
Gondoltam, az lehet a baj, hogy nincs rajta egyenleg.
Átvezettem rá először 500 ft-ot, gondolva, hogy akkor végre tudja hajtani a Paypal az 1 USD terhelést - jóváírást, de akkor sem sikerül.
Utána itt a topicban olvastam, hogy minimum 1000ft legyen az egyenleg.
Jelenleg 1123 ft.
De így sem sikerül...
A lakossági folyószámlánkhoz tartozó bankkártyát minden további nélkül tudtam társítani, az is VISA kártya.
A topic leírásban is az szerepel, hogy küldéshez - fogadáshoz elfogadja a Paypal a VISA kártyát.
Lövésem sincs, mi lehet a probléma!A hibát tapasztalom a Paypal app-ban és webes felületen is.
Valaki tud segíteni?
Várom a segítséget előre is megköszönve!
A fenti képen látható a hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/