Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• debian7

csendes tag

Sziasztok!

Először is, nézzétek el nekem, ha olyan kérdést teszek fel, ami esetlegesen ismétlődő, de nem igazán ismerem a topicot, 6-7 év alatt ez a második kérdése.

Szóval, a gondom a következő:

Van egy Paypal fiókom, amit már évek óta használok, eBay, Gearbest, stb. fiókkal összekapcsolva.
    Eddig nem volt sem bankszámla, sem kártya hozzátársítva, befizettem a Paypal számlára x összeget, 2 nap alatt lekönyvelődött, utána el tudtam költeni az összeget.

Most igényeltem a CIB Banktól egy VISA internet kártyát, azt szeretném a Paypal fiókomhoz társítani, de az istennek sem akar sikerülni!
    Megadom a kártyaszámot, a lejárati időt, a CSC (ami ebben az esetben CVV) kódot, és azt a hiba üzenetet kapom, hogy:

Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később.
    A kártyán szereplő adatok rendben vannak, aktiválva van a kártya.
    Gondoltam, az lehet a baj, hogy nincs rajta egyenleg.
    Átvezettem rá először 500 ft-ot, gondolva, hogy akkor végre tudja hajtani a Paypal az 1 USD terhelést - jóváírást, de akkor sem sikerül.
    Utána itt a topicban olvastam, hogy minimum 1000ft legyen az egyenleg.
    Jelenleg 1123 ft.
    De így sem sikerül...
    A lakossági folyószámlánkhoz tartozó bankkártyát minden további nélkül tudtam társítani, az is VISA kártya.
    A topic leírásban is az szerepel, hogy küldéshez - fogadáshoz elfogadja a Paypal a VISA kártyát.
    Lövésem sincs, mi lehet a probléma!

A hibát tapasztalom a Paypal app-ban és webes felületen is.

Valaki tud segíteni?

Várom a segítséget előre is megköszönve!

A fenti képen látható a hibaüzenet.

Új hozzászólás Aktív témák