Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• takatsa

csendes tag

válasz V/ #38557 üzenetére

Köszönöm a gyors választ. Ezek szerint van remény.
    Hülye fejjel ebay.de-n regisztráltam, vagy 15 éve, de ebay.com-ot, vagy ebay.co.uk-t használom. Számtalan vásárlásom volt, és a paypalt használom ebay-on kívül is, tehát utalások is érkeznek hozzám, és soha semmi problémám nem volt.
    Ebay.com-on adtam fel a hirdetést. A kilistázáskor átirányított az eba.de-re, ahol a következő üzenetet kaptam:
    Anhebung der Verkaufslimits beantragen
    Wenn Sie mehr auf eBay verkaufen möchten, bestätigen Sie bitte Ihre Bankkontodaten in PayPal. Mehr zum Thema Und so funktioniert's
    1. Loggen Sie sich bei PayPal ein oder erstellen Sie ein PayPal-Konto, wenn Sie noch keins haben.
    2. Geben Sie Ihre Bankkontodaten in PayPal ein, sofern noch nicht geschehen.
    Befolgen Sie die Anweisungen, um Ihr Bankkonto zu bestätigen.
    3. Durch Klicken auf Weiter erklären Sie sich damit einverstanden, dass Ihre Bankkontodaten an PayPal weitergegeben werden.

Ezután átirányít a paypalra, ahol a következő felirat fogad:
    The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Thailand, United Kingdom and United States.

És innen nincsen már tovább, nem kínál fel semmi lehetőséget.
    Az a furcsa, hogy vásároltam én már 1200 EUR-ért is (profi mikrofont) USA-ból is, és Svájcból is, ebay-paypal segítségével. De úgy néz ki, hogy hasonló volumenű (890 EUR) eladást nem engedélyez magyarországi regisztrációval. Ez azért szerencsétlen dolog, mert Magyarországon reményem sincsen eladni egy ilyen árkategóriájú, feleslegessé vált profi mikrofonpárt.

Természetesen ebay.de-n is megkiséreltem az áru feltöltését, de ugyanez lett a végeredmény.

Új hozzászólás Aktív témák