Hirdetés
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Tudom, hogy nem tartozik a témához, de akkora bajban vagyok, hogy muszáj valakiktől segítséget kérnem, és ez a topic áll hozzá a legközelebb.
Röviden: Feltörték az email fiókom, és különböző telefonokról vettek egy (vélhetően) játékot a Google Play áruházból. Majd mikrotranzakciókkal kilopták a pénzem. Amint észrevettem tiltottam a kártyám, illetve levettem az áruházból is.
Innentől kezdve a Google jóindulatára vagyok bízva. Mennyire rugalmas a Google ilyen esetben szerintetek?
Reménykedhetek, vagy kezdjek hozzászokni a gondolathoz?Voltam ma a rendőrségen feljelentést tenni, de arra biztattak várjak egy napot a feljelentéssel és várjam meg a Google support válaszát.
Mivel nincs kártyám, ha netán megkönyörül rajtam a Google, hova/hogy tudja visszaadni a pénzem?
15 tétel volt, abból 7 Leállítva+visszautalva státuszban van! De a bankszámlámon csak 5 tétel lett jóváírva, ENNEK ELLENÉRE mégis megjelent a számlámon levonásként is! [link]
Nem is értem az egészet.Itt a teljes lista: [link]
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warcraft
- Apple MacBook
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/