- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabacs
tag
Köszi srácok, van már jófajta VISA Classicom, csak az Erste annyit töketlenkedik, és b@sznak küldeni a számlaértesítőt, amin rajta lenne a hitelesítő kód, én pedig az ''expanded use program'' keretein belül sikeresen elbasztam a cuccot (nem nagyon írogatta, hogy még mennyit próbálkozhatok, vagy csak én nem láttam), és a PayPal letiltotta a rendszeréről a kártyát. De szép kerek mondat volt ez
.
Szal most Erste-hez járok bizonylatért, meg faxolgathatok oda-vissza, miközben kellene használnom a PayPal-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
V/