Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Fent megnyitod a Whitdraw menüt, aztán Withdraw funds to your bank account, kitöltöd amit kell (ország, név, bank neve, számlaszám) és continue.
Én már sokszor kértem le zsetont így (google, sedo és társai küldik rá a lét), és minden oké volt.
Arra figyelj, hogy verifikálva legyen az account-od, mert ha nem akkor havonta csak egy bizonyos összeget tudsz lekérni (2*.000.- forint emlékeim szerint).Ha mondtad volna, hogy van PayPal-od, küldhettem volna azon is a pénzt

Mod: most nézem, egy másik számlámat, ahol van hozzáadva bankszámla, hogy meg se kell adnod a fenti adatokat, automatikusan kiválasztja, csak az összeget kell beírnod

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/