Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight
    őstag

A galériában egészen prózai dolgot rontottatok el: stealthben maximum 4 őrt lehetséges leszedni. Az 5. rádiójára már hiába próbáltok válaszolni, riasztanak.
    Pár fegyveres dlc szinte kötelező (gage mod courier, weapon pack #1, sniper, bbq), a küldetések opcionálisak, bár egy pár abból se árt, ha megvan. Egy kis hátrányod van, ha nincs például gránátod, de az ingyenes fegyverek között is rengeteg használható akad. A DLC-k csak színesebbé teszik a játékot, több lehetőséged van, nehezebben unsz rá.

A skillekről: összesen 120 pontod lesz 100-as szinten. Ez közel sem elég mindenre. A játék (egyik) szépsége az, hogy fel kell fedezned, melyik skill-kombinációk a legjobbak. Szerencsére van kb 4-5 skilltree tárolási lehetőséged ("switch skill/perk deck"), így megcsinálhatod azt, hogy lesz egy stealthre használható ghost alapú builded, meg egy loudra jó. Ezeket bármikor tudod majd váltogatni.

A skinekkel magukkal nincs különösebb baj, csak annyi, hogy néhány ritkább skin ad stat boostot is, bár ahogy nézegettem őket, ez nem valami jelentős. Teljesen figyelmen kívül is hagyhatod őket, a kapott ládákat meg max eladod.

A (játékbeli) pénzkérdésedre a válasz pedig az, hogy több nehézségi fok van, a koponyák számával jelölik. Minél nehezebb egy meló, annál több pénz és xp üti a markodat a végén. A koponyával nem jelölt melók jelentik a normal fokozatot. Na, ilyet abszolút kezdőként se szabad menni, gyak. kb semmit sem kapsz értük. 70-es szint felett lehet próbálkozni az overkill (3 koponya) melókkal, ezek már elég szépen csengetnek, a legkirályabb pedig a deathwish, de az tényleg betegesen nehéz, 2-es infamy alatt ne is próbálkozzatok vele, hidd el, garantált bukta.

Persze ez a hangos melókra vonatkozik. Lopakodásnál nyugodtan mehettek már most is deathwish szinten, sőt leginkább az éri meg, mert lopakodva olyan óriási különbség nincs a nehézségben, viszont a kapott pénzben annál inkább.

Javasolt valami egyszerűbb melón (ékszerbolt, bankrablás) gyakorolni a lopakodást. 1-2 deathwish bank, és hipp-hopp meg is van az első infamy.

Ha gondolod írd meg privátban a steam nevedet, felveszlek, és tudunk kicsit gyakorolni akár már ma este. Én The Illuminaughty néven vagyok megtalálható.

Nagyon jó kis játék ez, kivételesen ritka, hogy egy coop fps ennyire időtálló legyen. Én max szinten, 650 óra és több, mint 1 év játék után sem unom, sőt az egyik kedvenc játékom :D

Új hozzászólás Aktív témák