- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
MZsoltee #35406 üzenetére
néha van olyan akció, hogy ha veszel valamit (bármit) akkor kapsz egy misery boxot (a legolcsóbb pet azt hiszem 5 pont vagy 2)
Én anno az összes tabomat prémiummá tettem, hogy tudjam színezni, így könnyebben megtalálom melyikre miket pakolok. Illetve, aki nagy üzemben trade-el, annak nem is biztos, hogy elég egy premium tab -
brunnehilde
senior tag
válasz
MZsoltee #35390 üzenetére
A currency és a fragment szerintem alap, de a card és a map is. Aztán essence. Meg ahogy dante is irja, egy quad is jól jöhet. A többi nélkül azért lehet élni.
Érdemes egy 60 dolláros support packba fektetni, azzal együtt jár 600 pont is, amiből ha tab akció van, bőven be lehet vásárolni.
De mindenképp megéri megvárni a leárazást.
-
Pitymaszter
tag
válasz
MZsoltee #23690 üzenetére
Mint kezdő új játékosnak azt ajánlom, hogy olvasd el ennek a fórumnak az összefoglalóját alaposan! Utána a [www.poebuilds.cc] válasz egy neked tetsző buildet és kövesd a build-et.
Kezdők 99.99%-a mindig bele bukik és rosszul kezdi el fejleszteni a kariját szinte 0 játék ismeret nélkül és amikor észbe kap az ember már túl késő.
Ha van vmi kérdésed itt majd nyugodtan felteheted nagyon sokan már megjártuk azt ami előtt te még állsz.
Vagy ha gondolod én is szívesen segítek. Vegyél fel játékban (aláírásomban ott a kari lapom amúgy ingame nevem: chaoslord3).
Amúgy én is 30 körül korosztály vagyok, de szerintem itt mindenki rendes tag kortól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest