- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
MZsoltee #35406 üzenetére
néha van olyan akció, hogy ha veszel valamit (bármit) akkor kapsz egy misery boxot (a legolcsóbb pet azt hiszem 5 pont vagy 2)
Én anno az összes tabomat prémiummá tettem, hogy tudjam színezni, így könnyebben megtalálom melyikre miket pakolok. Illetve, aki nagy üzemben trade-el, annak nem is biztos, hogy elég egy premium tab -
brunnehilde
senior tag
válasz
MZsoltee #35390 üzenetére
A currency és a fragment szerintem alap, de a card és a map is. Aztán essence. Meg ahogy dante is irja, egy quad is jól jöhet. A többi nélkül azért lehet élni.
Érdemes egy 60 dolláros support packba fektetni, azzal együtt jár 600 pont is, amiből ha tab akció van, bőven be lehet vásárolni.
De mindenképp megéri megvárni a leárazást.
-
Pitymaszter
tag
válasz
MZsoltee #23690 üzenetére
Mint kezdő új játékosnak azt ajánlom, hogy olvasd el ennek a fórumnak az összefoglalóját alaposan! Utána a [www.poebuilds.cc] válasz egy neked tetsző buildet és kövesd a build-et.
Kezdők 99.99%-a mindig bele bukik és rosszul kezdi el fejleszteni a kariját szinte 0 játék ismeret nélkül és amikor észbe kap az ember már túl késő.
Ha van vmi kérdésed itt majd nyugodtan felteheted nagyon sokan már megjártuk azt ami előtt te még állsz.
Vagy ha gondolod én is szívesen segítek. Vegyél fel játékban (aláírásomban ott a kari lapom amúgy ingame nevem: chaoslord3).
Amúgy én is 30 körül korosztály vagyok, de szerintem itt mindenki rendes tag kortól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest