Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
thx
hát igazából utálok dpst csökkenteni a védelem javára, így glasscannon mód megyek még semmi sincs a képernyőn de már megölöm őket, a szűk helyeket rühellem, meg a bossharcokat és a ranged mobokat, ott előfordul az 1 hit de ez sztem evasionra épülő karinál előfordul.
tibee:
thxrégen már poeztam de az akkori poe nem jött be azóta már rengeteg változás történt a játékmenetben is amit páran már mondtatok és most ez bejön.
Amikor nézelődtem a lehetséges witch buildek egyike sem teszett nem akartam necro-t, sem közelharcost mert a blade barrieres az az kb. Így maradt a ranger mert a többi kaszt az kb wtf volt első olvasattra.nagyon más a poe teljesen más adja meg a siker élményt itt, illetve sokkal nehezebb is elérni sztem.
Fura de a champaign-ot jobban élveztem mint az endgame mapozást, lehet indítok még egy karit. Akár ajánlhatnátok is vmit ami olcsó és faceroll
BTW nekem még az 5L sem sikerül összerakni pedig pár 100 fuse ráment már, mondjuk eddig is inkább megvettem, de most van egy itemem amin próbálkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest