- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Badlof2k
senior tag
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19800 üzenetére
Nekem eddig ez volt a legrosszabb, hozzáteszem, így is remekül megy a mapzás, ahhoz bőven, csak az eddigiekhez képest gyanúsan kevesebb. 0karmakoma0: én is gyanítok egy általános drop rate csökkenés, akár nem-akaratlagosan is. Múltkor leírták, hogy olyan összetett a kód, hogy ilyenek előfordulhatnak könnyedén.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19800 üzenetére
ebben biztos vagy, hogy külön számolja a gem 0,4s és az ascendancy 0,3s cooldownját a generáláshoz?
Én úgy értelmeztem, hogy a generálás ideje csökken le és így másodpercenként nem 2,5, hanem 3 stacket generál, 20 helyett 16 másodpercre csökkentve a full stack elérését.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19794 üzenetére
Tegnap végeztem én is sz Actokkal (szerintem új egyéni rekordot döntöttem, de abban biztos, hogy most sikerült először megölni Kitavát halál nélkül
)
Neked is alig esett map az actok során? Nekem volt kb 3 v. 4 mire elkezdhettem. És act 10-ben alig estek rare cuccok, még egy fél chaos receptet se tudtam összeszedni (a filternek mutatnia kellett volna, mert semi-strict szintet használok) -
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19796 üzenetére
igen, a berserkernél más, ott extra bónusz van. Ráadásul a többi support ezt a tripla értéket növeli. Más karinál viszont endgame fegyvernél (2 db 350+pdps) már csak a felső, 30+ stack tartományban erősebb a Rage.
Az Impale-t én egyelőre nem érzem, igaz, csak a Dread Banner 20%-a volt meg. endgame szinten szerintem majd próbálkozni fogok a bleed-impale aránnyal, főleg mert a bleed a pdmg alapján skálázódik.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19792 üzenetére
én most annyit igazítottam a dolgon, hogy próbálok a smallsword - courtesan sword - dragoon sword vonalon keresgélni, mert úgy 70% bleed chance jönne ki + plusz a haemophylia kesztyű bleedsplosion hatása, ami nagyon kellemes takarító.
Magasabb szinten (endgame felé, lvl 80 fölött) a Rage szerintem már nem lesz akkora szám. Bossfightoknál és a bányában, ahol szinte folyamatosan fenn lehet tartani az 50-es stacket igen, de ahogy néztem a számait a PoB-ban, ha csak olyan 30-35-ig megy fel a stack (duelistnél lassabban gyűlik), akkor már egy Maim jobb, ráadásul az az első pillanattól hozza ezt a szintet.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19786 üzenetére
a légiókhoz a cyclone ideális. a bladestorm sem tud olyan stabilan rage-et gyűjteni, a cyclonenal pedig mire aktiválódnak a monszták már szinte topon vagy. A bladestorm ezzel együtt is tetszik, bent is hagyom szinteződni és majd meglátom, melyik lesz jobb a végén. Most megyek és megcsinálom a normál labot az Impact-ért.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19761 üzenetére
Ja, szerintem nekem 3 a rekordom (akinek a feje felett van jel és egyszerre ki tudtam szabadítani ) és ebből az láda volt
Nekem úgy tűnik, mintha a flashback-ben jóval jobb lett volna az ED. Egyszerűen alig sebez és terjedni is mintha nehezebben terjedne.
Ettől persze még mindig jó, és használható, csak nem olyan, mint volt.Badlof2k: Nekem is mindig ugyanazt a párat adja... fegyver, páncél, láda (vagy mi) és néha monolith. Egyszer láttam div cardosat, de pont nem tudtam kiszabadítani
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19761 üzenetére
Duelisttel azért nem olyan egyszerű a rage-et fenntartani, még begyűjteni sem, legalább is az elején, így A3 körül. Amikor összejön a bónusz, akkor tényleg nagyon brutális, de egyelőre olyan 15-20% körül mozog talán az aktív ideje. A CC-t cseréltem le rá, ha megvan a stack, akkor a rage egyértelműen jobb.
Viszont skillnél a cleave ment a levesbe, Bladestorm jött, látott, győzött. szintezek egy cyclone-t is, de egyelőre kevés a chrome-om és nincs is másik 4L darabom, hogy a RRRR mellett egy egy RRRG összeállítást is kipróbáljak.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19753 üzenetére
nálam egyelőre meleé phys + maim + close combat van, de csak most találtam 4L cuccot, eddig a CC nélkül ment 3L-ben. Igazából próbálgatni kell majd az új skilleket, de úgy voltam vele, hogy 4L-ig nem sokat szórakozok vele, mert lvl1-2 környékén még nem jönnek ki a különbségek. a bladestorm elég erősnek néz ki, majd ha meglesz.
Az aurákkal vagyok egy kicsit gondban, túl sok az opció. Most Pride, Flesh and Stone és Dread Banner van, a blood and Sand már nem fért bele. Majd megnézem még a Herald of Purityt is, eddig ugye az volt a ohys dmg buff. Próbáltam a Precisiont is, de most nélküle is 100%-on van a chance to hit, így nem volt értelme.
Unique: Azt nem mondanám, hogy túl sok esett (4 db), abból is az egyik egy inkubátoros drop volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19749 üzenetére
Alapvetően jó, de csalódtam, hogy a 2H továbbra sem versenyképes.
Én is cleave-vel megyek (egyelőre, A3 közepén), és próbáltam 2H-val játszani, mert tetszett Pohx IB build ötlete. De az a helyzet, hogy miután esett egy double axe egészen jó rollal (és már kiraktam a duelist alatti 2H kis kört), két random 1H karddal extra passzív pontok nélkül is nagyobb volt a sebzés. A légiós spawnoknál nagyon nem mindegy, mennyi idő alatt tudom leverni a jelölt figurákat.
Apropó, légió: lehet, hogy 24"-on nagyobb képet ad a játék, de én 20"-on eléggé kínlódok időnként azzal, hogy megtaláljam a bónuszos alakokat. A spawn pedig sajnos követi a breach mechanikáját, az épület/dungeon jellegű pályákon szopat.
-
Pszicho
tag
válasz
sirdond #19606 üzenetére
Én jelenleg is csinálom a buildet
Bejön és a bossok ellen nagyon hatásos.
Kitava és a mapozás is gyerekjáték vele.Megtaláltam mit nerfeltek rajta, csak nem teljesen értem az angol miatt.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2277870Az immortal call nem garantál teljes fizikai védelmet
Az abyíssal jewelekkel is csináltak valamit
Nem húzható az item quality cipő, kesztyű, sisakon.
az ez utáni részt nem értettem
Molten strike projectile golyók sebzése feleződik és nem körben fog sebezni
......Hát igen, szépen megnyírbálták tényleg.
Mikortól fog életbe lépni ez a dolog a standardon?
Amikortól elkezdődik a Legion, vagy amint befejeződik? -
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19595 üzenetére
megnéztem, 1 dolgot akartam megnézni, hogy a Wicked Ward helyett mi lett, így kiválasztottam az Occultistot lent, erre a Necromancer lett aktív.
2. A wicked Ward-ból még a régi van bent, úgy hogy sajna ez is csak a nevében 3.7.0 (még)De majd holnap - holnapután már biztos lesz egy-két build ötlet
Addig meg úgy se tudnék játszani, ha akarnék se
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19582 üzenetére
Azért az occultist fáját erősen megnyírbálták. Mivel nem írják, hogy a Wicked Ward helyett lenne másik main node, ez azt jelenti, hogy buksz:
- 4x2% max ES-t a 8-ról 6%-ra csökkentett kis pontokon
- 15% ES recharge rate-et az eggyel kevesebb kis pont miatt,
- -150 flat ES-t a Vile Bastionról
- -20% ES regen/sec-et a Vile Bastion miatt.Nem azt mondom, hogy végzetes, de hogy sokkal nagyobb beruházás kell majd egy működő CI occultisthoz, az biztos. Főleg az ES regen/recharge a fájó.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #19534 üzenetére
Én biztos spellcastert kezdek. Egy Soulrend + Bane-t néztem ki, de ezen nerfek után picit könnyebb a választás, hogy ED + contagion, vagy Soulrend + Bane. Utóbbinál főleg az szólt mellette, hogy az előbbit játszottam a flashback-be (nagyjából) az utóbbinál meg a Bane-nek nagyon tetszik az effektje.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19506 üzenetére
Es Balint , teljes egyettertes reszemrol , csak neha elmelazok jatek vagy napkozben hogy mi lesz a jatek sorsa , a road map edig kiraly ! Az irany jo csak sok a szembe szel es sallang, ahogy csiszolgatnaj rajta ugy lesz egyre jobb , csak a fogam faj neha a hulye mechanikaiktol :") No de akkor mar egy kis build is legyen ne csak errol legyen szo, atlagban a slayer cyclone az elterjedtebb vagyis volt/ lessz ?
mert gondolkodom egyen mindigis szerettem az ilyen kave daralokat , tippre gondolom magas phys , hatred kilove mar mert annyira nem ad akkora dmg boostot(?), melee range , axe nodeok crittel , jewel is hasonloan , es movement speed szal pl daresso armor amelyik +2 movement speed es egyebeket ad eleg jo lehet ? Bar most h channelinges talan cast on chanelling? Otletek merre mit ?
bar patch hianyaba meg csak agyalos de valakinek otlet ?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19499 üzenetére
Indeed, foleg amiota nerfet is kapott bar a howa ms vagy melyik volt az eleg karaj , de pure ES es int hegyek mindenen kb szal ja eleg top tier penz nyelo
bar ez alapbol igaz kb minden buildre hogy ha T1 dolgokra vagysz az biza zsebmelyere nyulos , ha csak nincs szerencsed a droppal , amit kivancsian varok hogy reformalnak meg ujra majd mert jelen formalyaban meg mindig eleg kaosz, esik minden megis semmi .. a rarek szerintem 90%-at azt skippeli az ember mert chaos recepten kivul masra nem jo, vannak a meta base craft alapok megfelelo Ilvl kisereteben elder/shaper igeny szerint , es fossil meg chaos es iranyitott craft es remenykedsz hogy bead valami tutit ,ami jo hogy craftba mar tobb lehetoseged van es nincs hulye repu moge valo feloldasba , de minden mas kb levelezesre vagy nincs jobb alapon amint tudod dobod is ki
uniq cuccok detto
ugyhogy nem irigylem oket mennyi mindent kell ugy atfaragni hogy ne legyen annyira game breaker es ertelmes is legyen , tobb fele variacioban esetleg , idovel meglatjuk majd milesz , meg majd a 4.0 mega expansion mit hoz,nagyon titkoloznak vele ami jo is nemis szerintem.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19497 üzenetére
Hat azis csak azert hogy a fight ne huzzodjon el es hamarabb lemennyen a hp kb skippelve csomo dolgot, de ugye ittis ha megy a mechanika es van is dmged akkor sikerulhet de ugye ha rad portol az egyik a masik a bogyokat szorja akkor viszlat van (: nyilvan nem veletlen endgame cselendzs is , bar egysze olvastam officialon topikba hogy eggyesek szerint igyis ultra konnyu a jatek es lehetne extra nehez 😁😂
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19446 üzenetére
Synthbe csinaltam egyett nagyon kellemes , lvlingel se volt gond labokat konyebb is volt teljesiteni szoval jo kezdo es nagyon budget
kiveve talan a gyuru Kaoms Way. Na de szerintem nekem ez lesz aztan majd ha nerfek/patchek lezajlottak addigra majd kitalalom akarok e masikat is , meg remelhetoleg a linga content is baratsagosabb lesz mint ez a kek masszabba rohansz es vege is a tortenetnek..
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #19443 üzenetére
Ja neis mond
szerintem a build gyartok is vakaroznak mi legyen , meg varnak a patchre es gem listara , pob is frissuljon
en tectonic slamen gondolkodom ami jugg alapon van , de igy hogy a chieftain es berserk atlett variallva kerdes , bar jugg alapbol tankosabb de a masik kettovel valszeg joval tobb dmget akasztanek le..Vagy egy jo oreg Nghamu Cyclone
Lol slow build bad build? Ezzel kb az osszes minion es totem alaput leis "rosszozta"?😁 meg ez rohanasi mania :') en valahogy ertelmesebb boss fightokat is eltudok kepzelni anelkul hogy amugy leutnek egy ket csapasbol? Nem Dark Souls szimulatort akarnek jatszani arra ott az eredeti ( :
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19377 üzenetére
Majd ki kell vesézni, de a fire buildek a korábbi skill buff után most kaptak egy kemény ascendancy buffot is. Első blikkre olyan RF alap, mint a hétszentség: Tasalio - Tawhoa - Ramako - Hinekora asc és hajrá. A totemes részt nem játszottam, nem tudom, mennyit változott, a melée részhez Poohxnak volt pár ligával ezelőtt egy valamiért félbehagyott buildje a Kitava Feast fejszével, azt majd megnézem újra, mert akkor tetszett, csak éppen mást játszottam.
-
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #19294 üzenetére
Huu hat nekem ligakezdes az olyan nagyon foghuzos dolog, nem szeretek partyzni akkor, mert gyorsan haladok es örülök ha esik valami mivel liga elejen ugye csorosäg van de majd meglätjuk, lehet addig megjön a kedvem.Ellenben most race-en mondom jöhet aki akar, vagy akär sima synthesis-ben is, bär ott meg egy ideig nem tervezem nyomni.Ott a nevem az aläiräsomban,aki akar jönni felvehet.Csak lehet majd törölnöm kell a friendliströl egy ket embert mert mindig tele van.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #19261 üzenetére
akkor már fordítva logikusabb lenne (lehet, hogy így is lesz): a skill marad on/off opciójú a skillbaron és kapunk egy külön billentyűt a stance váltásra, mint mondjuk a D-t a mine aktiválásra. Bár akkor meg két key kellene, hogy a két skillt egymástól függetlenül kapcsolhassam... A fene tudja, majd kiderül, ez minden esetre még zavaros.
-
TrollBalint
addikt
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #18989 üzenetére
Mondtam volna, hogy én, de két napja bűnözök a ligában.
Tibee, azt nagyon hamar hagytam a francba.
Mármint a háromból csinálsz egyet.
SzarabbakatSzerényebbeket dobott, mint az eredeti cuccok voltak.WO laza. Még mindig főleg filléres cuccokkal rohangálok, nem sok gondom volt eddig.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #18976 üzenetére
Már csak 3 hét és meg tudjuk
Bár azt írta, hogy az "ismételhető szórakozásra" koncentrálnak, nem tudom ez mit akarhat takarni.
"...focus on repeatable fun, and the combat revamp has a lot of focus on improving the fundamentals of Path of Exile's gameplay..."De ha nem is lesz jó, akkor csak 2 hónapot kell kibírni és jön a Flashback event
-
forguet
senior tag
-
Mirman
őstag
válasz
sirdond #17772 üzenetére
Én most LiftingNerdBro champion Warchief Totem buildjet csinálom (sokadszorra ) Uber Lab farmra és Boss killernek . A túlélése szerintem baromi jó , 5k life-nál majdnem 500at regenel , perma fortify , sok armour , basalt flask és ráadásnak a totemek tauntolnak. Imádom .
DPS egyelőre elég T9-10 így biztosan 5linkel aztán később starforge és 6 linkel minden mehet.
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #17686 üzenetére
De ha állandóan tolod a mapokat, akkor kell hogy legyen currencyd, tehát egy 6-8c befektetés egy hallowed groundba sima ügy kell hogy legyen.
Ott van garantált 3 map drop a bosstól.
Nekem minden ligában gond a map drop csak simán mapokon, ezért tolok többféle tartalmat, mert egyik ezekből biztosan beválik. Egyébként a bánya az egyik legjobb map forrás, a sima mapok sulphite "dropját" emelték rendesen, ezt többen elfelejtitek... -
Nordic
Közösségépítő
válasz
sirdond #17681 üzenetére
A legjobb hogy 0 a reward. A guildünkben mesélte egy srác(valami posztot talált), hogy egy csóka 15 óra alatt kimaxolta a nexust(céltudatosan azt csinálta), és 15chaos meg némi apró volt az össz végeredmény. És ez volt a full módosító minden szigeten... [link]
óránként 1 chaos... a 20x-osa jön delve-ből ennyi idő alatt...
-
Pszicho
tag
válasz
sirdond #17613 üzenetére
Tornado Shot - Deadeye Ranger buildem van.
Nem is elkapni a legnehezebb.
A kellemetlen a nagy kiterjedésű sebzése.
Nem is látom a képernyőn és már sebez valami olyasmi varázslattal mint a nova, csak jóval nagyobb hatókörben. Blink arrow -al is próbáltam odateleportálni magam mellé, de semmi, meglógott, aztán elfogyott a hp- m. -
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #17589 üzenetére
igen ugy szoktam ami alapbol stable es nem kell rohanni akkor korbe megyek mert alchemy es chisel jott par igy, ami pedig decayes ott meg amit tudok olok nyitok aztan irany a stabilizator
Plusz ami sarga kocka a terkepen es nincs rajta meg memoria azokra rakott fragmentek kapan egy egyedi bonusz neha, plusz vannak globalis modositok amik alapbol a terkepen vannak es ha teljesited X radiusba ahogy lattam ad egy global pl 50% raritx increased drop, szal ezekhez is erdemes kiepiteni az utat meg nem art ha megjegyzed merre vannak az utak az adott memorian mertha decayes es futni kell nehogy rossz iranyba indulj el 😁
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #17581 üzenetére
ha már Decayed-es a fragment (Nexusba ugye), ott rohanok, mint állat. Ha nem, akkor se feltétlen szoktam kitisztítani a köztes részeket, éppen mikor milyen kedvem van, de általában a 'nem' a jellemzőbb. Amikor meg a vadonba találkozok vele, akkor minél előbb legyen meg a stabilizálás, és utána még szoktam picit rohangálni, amit tudok pusztítok
Más is észrevettem, ha nem hideout-ból, hanem a vadonból megyek a Nexusba, akkor megőrzi a portált és 15 perc elteltével is még vissza lehet menni ugyanarra a helyre? (Még nem jutottam el a mapozásig, nem tudom ott hogy működik)
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #17570 üzenetére
3 különbözőt nekem nem engedett berakni.
azon már én is gondolkodtam, hogy van a tárgyak tulajdonságainak köze ahhoz, amit a végeredmény ad ki. De a héten szándékozom komolyabb megfigyelést eszközölni ez ügyben
Azt esetleg tudja valaki, hogy ha összeszedek 10 fragmentet, akkor utána mi történtik, ha nem rakom le őket, hanem megyek tovább? Mert kiírja, hogy 10 db van, de úgy láttam, nem tudom befolyásolni, melyik tűnjön el. Illetve lehet-e valahogy arra hatni, hogy milyen fragmentet kapjak? (mondjuk egy 2 kijáratosnál tudok-e hatni rá, hogy hol legyen az a kettő)
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #17514 üzenetére
Nalam kb. mar csak ez fontos, hogy ilyen cuccokat megszerezzek std-n.Igaz 1-2 liga ota mar erzem hogy nem vagyok olyan kitarto mint elötte, mert mar tenyleg nincs mit csinalni.Elöször az volt a cel hogy lenyomjam a mapokat, vele együtt shapert.Masodik ligamra ez összejött.Utana az volt, hogy legyen egy headhunterem, ez amolyan alom dolog volt, nagyon fun item.Ez is meglett, ezutan mar annyira belejöttem a currency gyartasba, hogy ilyen 3-4 het kellett altalaban ligankent,hogy meglegyen a mapozos, hh-s kari.Vagyis minden felgyorsult, a fejlödes, a penzcsinalas, minden.Utana jött, hogy nekem kell egy 100as kari.Nem könnyen de az is meglett(igazabol könnyebben lett meg mintha elötte levö ligaban csinaltam volna mert itt jött be a beachhead map.)Ezek utan egy picit megcsömörlöttem es kicsit visszabb vettem, majd jött az 5let, hogy std-n megprobalok ilyen regi es ritka cuccokat szerezni es most ott tartok hogy ezzel is lealltam mert amiota megszületett a kislanyom azota nem tudok annyit jatszani, ahhoz meg hogy ilyen rohadt draga cuccaim legyenek sokat kell.persze lehetne egesz liga alatt csak currencyt flippelni vagy barmi mast traden de nekem az uncsi.melo utan, gyerek mellett kell valamit csinalni.most mar csak 1-1.5 honapig tolom aktivabban a ligakat, lenyomok mindent ami erdekel es aztan lazara veszem, kicsit abbahagyom, ilyenek.az egyetlen dolog ami total nem erdekel az a challengek.ha valami tök jo reward van akkor meg talan meghajtom 36ig de ritkan van ilyen mert altalaban elötte elvesztem az erdeklödest a jatek irant. 😃
-
-
forguet
senior tag
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #17420 üzenetére
Én sztem rápróbálok a Purifying Flamere. Tetszik a skill, bár a pontos számok jól jönnének. Még nem tudom inkvizítor, elemetalist vagy trickster lenne jó neki. Mindegyiknek látom előnyét. Az első a consec ground buffok miatt érdekes, a második maxolja sebzést, a harmadik meg jó sok utility-t hoz. Energy shield irányba nem merek indulni liga elején, de talán a trickster előnye lehet, hogy tudok majd váltani később.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest