- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #35586 üzenetére
Én most 2 nap alatt t4-5-ig jutottam lvl 75, teljesen jó lenne,de... Sentineleket el se lövöm, az előző liga content-eket se nagyon tudom csinálni... egy ritual konkrétan megerőszakolás. Túl sok a random 1 hit, haste-es elől leap slam-elni se tudok mert mire elnyomja a skillt addig megüt 5x. 2 sec alatt
Eddig szerettem a poe-t mert nem egy d3 szint volt, mindenki megtalálhatta a kihívást benne, de most úgy érzem rákényszerítették kötelezően mindenkire duplán a kihívást. Kivenni nyilván nem fogják már, de ezt teljesen mindegy, hogy nerfelik, ha stackelődnek a modok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35586 üzenetére
Én a duskdawnra ruháztam be az elején. Pontosabban a wand és shield kombóra amiből összeraktam a staffot, mert úgy olcsóbb volt.
Remélem Ashes amu ára le fog csökkenni kifizethetőre, mert most nagyon húzós, sőt tegnap óta még drágult is hiába van több a piacon belőle. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35563 üzenetére
Na igen a Benny Hill az megvolt tegnap. Valami T9 környéki map act3 városa után következő zóna alapján ahol a zárt csatorna fedél van a kampány során. 4 bossa van a mapnak én hülye meg rá sentineleztem. Pár halál után úgy csináltam meg hogy elhuztam egyesével a bossokat félre és még úgy is volt ami megölt egyedül
. Máskor inkább nem szórakozok így amíg az atlasz progress megy.
Találtam egy vagy bug vagy featuret is. Volt egy Atoll mapom, aminek a bossa adja a freeze immunitás pantheont. Vessel be, map lefut. De kiderült utána, hogy az atlas passzív ami 50%al növeli a contentek esélyét scarab és fragment tiltás árán az letiltja a boss lelkének szívását is. Mapozhattam tovabb mire lett új Atoll mapom.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #35550 üzenetére
Közben kijött két újabb "patch notes", ami egy kicsit talán enyhít a gondokon, de azért így is vannak kételyeim.
Ami lényeges, hogy ezentúl alapból 1, ritkábban 2-3 archnemesis mod lehet a rare monsztákon, 4 már semmiképp sem. (ld. még: "Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért.")
Másrészt végre kiadtak egy teljes listát arról, hogy melyik mod mit csinál és néhánynál arról is, hogy hogyan működik.Itt azért látszik, hogy elég hülyelajosként csinálták a tesztelést (ha csinálták), olyanokkal, akik ismerték ezeket az infókat és steril környezetben. Pl. az, hogy a Mana Siphoner aurája a monszta körül "lyukas", azt szerintem élő ember nem veszi észre egy ground effectes pályán skill mtx-ekkel megdobva.Pár kombó pedig olyan (pl. Invulnerable + Magma Barrier), amit szinte lehetetlen leverni, és ehhez képest esélyes, hogy mondjuk 5-10 percnyi szívás után értékelhetetlen drop esik. És egyáltalán nem biztos, hogy nem egy heistben vagy ritualban kapod ki, ahol semmit sem tudsz csinálni vele, csak a kilogolás a megoldás, ott hagyva mindent. Ez nem kihívás, nem nehezítés, hanem nettó szopatás, elszúrt balansz. Általában védem a GGG ötleteit, de ezt elcseszték.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #35522 üzenetére
A3 még ló...sz
majd A7 környékén
tuti jön patch így kezdésre elég fos lett, 3-4 archnem mod és még elfutni sem tudsz
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35474 üzenetére
Ja igen rotgut, azt nem tudtam beépíteni a buildbe mert nem volt frenzys chestem.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #35474 üzenetére
Nekem is az az erzesem, hiaba tudom, hogy fasza kari az inquisitor, sosem vagyok vele elegedett.Pedig ligakezdeskor a resist ignore meg a tankossag nagyon erös, mikor az embernek meg nincs penze giga gearre.Viszont en stormbrandet kezdtem anno a delirium eventen, ami brutal nehez volt es jol allta a sarat.igaz az elementalist volt de szerintem inquisitor dps-ben jobb.5linken mentem vele piros mapokat, 50% deliriummal meg eleg okes volt a sebzes.az a baj, igy hogy semmi uj skillt nem hoztak be, illetve nem volt nerf/buff, inkabb maradnek a jol bevallt brand-nal.Plussz archnemesisben rengeteg tankos szörnyet leöltem az assa brand karival most ligan, ha azokhoz jo volt akkor itt bossokhoz is jonak kell legyen.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35467 üzenetére
Onslaughttal mi a baj? Valszeg az is dobott egyet a cipő árán. Volt rajta onslaught, tailwind, elusive, castspeed enchant, 80+ life, movespeed, 55+ ele res.
Amúgy nem teljesen követtem a te builded. Pl én kiraktam a staff masteryn 30% defense-t, mert sokat dobott armoron és ES-en
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35463 üzenetére
Mert azok tényleg nem sokat számítottak
De most majd lépésről lépésre tudsz segíteni, mivel ezzel kezdjük a ligát. Azt leszámítva, hogy szerintem én kevesebbet fogok tudni játszani és némileg el fogok maradni pénzben tőled. (Azon ritka ligák egyike lesz)
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35461 üzenetére
Volt vele nekem is 1-2 halál nélküli Sirusom. Guardianok nagyon simák voltak, nekem is ki volt téve a fullheal és második Guardian 33%hpn (legalábbis a vége felé 50ex-es cipő 8exes watcher, stb után). Csak legyen most is szerencsém egy mirror shardhoz legalább, mert ha az nem esett volna nem tudom eljutottam volna-e olyan szintre a staffos megoldással. Most majd megpróbálom a shieldet is sztem.
Meglátjuk. Szerintem kezdek tendrilsel aztán kiderül. Ha annyira szívás lesz channeling miatt az új content esetleg próbálok mást is. Most úgyis lesz kicsit időm grindolni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35452 üzenetére
Spark? Mondjuk jól néz ki, meg arat nagy tömegbe, de amúgy szerintem béna. Ez fura. A gladiátoros buildedet mikor is kapták fel? 1-2 liga után? Akkor majd a következő ligában lesz ez népszerű, de legalább már tudni fogom miket tudok eladni hozzá
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35420 üzenetére
Kösz a részletes leírást. Lehet hülyeséget kérek, de olyanra volna lehetőség hogy esetleg leírod hogy miként lehetne/érdemes hozzá a cuccokat lecraftolni?
Arra már rájöttem előző szezonban pl hogy body armort harvest crafttal elég könnyen tudtam csinálni jókat. Csak kellett hozzá (asszem)shaper influenced body, és arra kellett caster vagy crit harvest rollt nyomkodni mire beadott használhatót.Esetleg van más slot, ahol így, viszonylag könnyedén lehet elfogadható cuccot készíteni? Egyrészt biztos segítene elindulni majd Sentinelben, ha volna róla fogalmam, másrészt kíváncsiságból a héten felhúztam egy SSF karaktert, amit ha köv ligában is megcsinálok nagy segítség lenne tudni, hogyan gearelhetem fel. Beraktam filterbe chance orb-hoz a pajzs+wand combo-t amiből a duskdawn staffot lehetne csinálni, de se nem esett, se nem jött chanceből egyik sem még. Addig nyilván legjobb talált cuccal megyek, ami mondjuk dual wield wand egyelőre.
Wandból esett használható, scepter/staff nem. Nyilván emiatt passzív fán a dual wield részt raktam ki bármilyen staff vagy pajzs helyett, meg clusterek hiányában keresgéltem még kevésbé jó dolgokat amikre elszórtam a pontokat. Igazából így is elfogadható már, T12es mapokig mentem tegnap egy 5L tendrilsel. Lehet menne még feljebb is, de mostmár pihenő jön péntekig.
A durva amúgy, hogy még csak 88 az SSF karakter, de sokkal szerencsésebb, mint eddig bármikor voltam. Esett még az acotok közben 1 exalted, stacked deckből az 5 exaltedes div card és még enlighten is!! Szóval ha van még valami jótanács craftoláshoz esetleg, az jöhet
Ja igen, még egy kérdés: honnan fogunk lightning tendril enchantolt sisakot szülni? Ahogy te is mondtad nem egy túl népszerű build, kicsit aggódom hogy lesz-e egyáltalán kapható crest of desire megfelelően enchantolva.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35440 üzenetére
Mert eddig nem találkoztam rendes leírással (kivéve az EA Ballistához) De most van egy. Amúgy, meg nem a saját fejem után megyek, csak én jobban tudom, hogy az én játékstílusomhoz (az állandó sírás
) mi passzol
-
TrollBalint
addikt
válasz
szép leírás, kb. amit vártam is tőled
Ez a leírás és a különböző verziók benne vannak a PoB-ban is? Mármint 1-ben, hogy ne kelljen feltétlen 5 félét töltögetni? Nem mintha lusta lennék, de igen(Vagy csináljam meg magamnak, mi?
)
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #35424 üzenetére
az fasza lehet -
Har_melin
addikt
válasz
Köszi szépen, már ki is cseréltem.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Szép leírás, gratu!
Kérdésem, hogy a Vortex az mit ad hozzá a buildhez? És azt is folyamatosan castolni kell mapozás közben? -
Edge
veterán
válasz
van esetleg 1 gombos futkározós verziója a buildnek?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35399 üzenetére
nah, úgy nem sokszor tudtam játszani, én nem bírom ott hagyni a lootot, aztán ha kimegyek, akkor beazonosítom, meg beárazom egyből...
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #35399 üzenetére
Szóval olyanok, amik mezei halandó kezébe sose kerülnek.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35388 üzenetére
szuper, azt meg még fejlesztik, úgy tudom, várhatóan kijavul majd a következő ligában
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35386 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod, hogy elküldöd a GGG-nek ezt, mint bug, bár megkockáztatom, hogy tudnak róla már, de nyilván magasabb prioritást kap, ha egyre többen jelentik.
Elvileg van valami trükk (talán a /bug-t kell beírni játékba) akkor kapsz valami számot, amit ha feltünteszt a levélben, az jobb. Érdemes egyébként - ha a küldés mellett döntesz - hogy az F1 be van nyomva, hogy lássák mi mennyire van leterhelve és felvenni videóra, amit megosztasz velük. (Ha esetleg nem így teszel, akkor úgy is erre fognak kérni az első levélben)
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35381 üzenetére
Én az ellenkezőjével találkoztam. Játszok, játszok, kidob. Visszajövök, és visszamegyek a mapra, minden ki van írtva, amit addig kitakarítottam, de a térkép felfedezetlen.
Remélem tudtam segíteni -
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #35381 üzenetére
Lehet bónuszba kaptad mert elérted a lvl 100-at.
Viccet félretéve én még soha. Én sem toltam hetek óta, most megint játszogatok. Nekem az tünt fel, hogy mikor a HH begőzöl és állok a lecsóban behomályosodik a karakter meg a mobok, nemigazán tudom ez valami új módi, engem eléggé zavar.
A guardiannál kipróbáltam az arc-ot mapozásnál...hátttöö szélsőséges esetben 16m-ig is felproccol a 120 ezres DPS...elég vicces, egy ilyen képet sikerült lőnöm. a prtsc se mindig müködik ez is összecsuszott [link]
Ez a HH ez teljesen beteg, bekéne tiltani. -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #35372 üzenetére
Az öreg lemaradt a fiatalok mögött.
am gondolkodtam hogy azt is fel kellene huzni 100ra de mar igy is kiegtem a ligaban.
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #35374 üzenetére
Szerintem kifejezetten ajánlott a Lost Ark kipróbálása, akár vmi fizetett csomagban. Én egy hónapot dobtam rá induláskor, eljutottam kb. az endgame elejére és élveztem. Jó story jó animációk, sokat költöttek a fejlesztésre. Két hátránya volt számomra:
- elég agyturkász módon van összerakva, hogy rákattanj és költs,
- az endgame pure boss dodgefight. A geart ha kimaxolod akkor sem tudod a bossokat/raideket letolni soloban/gyorsan. Youtubot nézel, be kell tanulni mint a könyvet hogy mikor merre dodgeolsz, mert egy negyedórás fightot is el tudsz rontani pikkpakk. Na én itt hagytam abba, meghagyom ezt a fiatatoknak :) -
wiggen123
senior tag
válasz
brunnehilde #35372 üzenetére
Én mig töltött le, beléptem a prohardveres forumat elolvasni. Mondanom se kell nem ért végig a letöltés
Szerintem nekem se való már ez az mmo téma.
@Edge Kösz a tippet. Lehetőségek közé felveszem. nem volt még ilyenem se.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35346 üzenetére
Közben rájöttem hogyan tudok body armourt szerezni. Harvest crit vagy caster reforge adott pár opciót. Mit gondolsz/gondoltok, melyik volna a legjobb? Mindegyiknek van sajnos valami "hibája".
Craft mindenképpen gain 10% max life as extra ES lesz, szóval annak foglalt 1 prefix. Emiatt sajna a nekem legszimpatikusabb középsőn nem lenne max life. Resist nem hiányzik, szóval ha volna rajta csak annyit jelent, valami más itemet ha cserélek onnan elhagyható lesz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35346 üzenetére
Nem kösz, tippet elfogadok, de cuccot inkább nem. Úgyis közeleg a vége a ligának és én is majd szünetelek kicsit a vége előtt. Még addig 1-2 challenget megpróbálok.
Bottled amúgy be lett szerezve és még majd reszelgetek ezt-azt ahogy jön megint egy kis currency - azok alapján amit írtál. Köszi
-
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35344 üzenetére
Kösz hogy ránéztél.
Védelmi gond csak bossoknál fordul elő, de ha jobban ismerném a fightokat lehet azzal sem lenne gond. Szerintem nem váltok már a staffról, esetleg ha köv ligában is jó lesz a build és ezt választom (meglátjuk majd a patch noteot) ott lehet úgy tervezek. De itt előbb egy másik, gyenge builddel mentem el 92ig asszem, így még ezt a verzióját sem maxoltam ki, ahogyan írtad is.Frost bomb sokszor jól jön Coral Ruins bossa, expedition life regenes remnanttal vagy rejuvenation archnemesis ellen. Amúgy máskor nem használom, csak csupán a regen csökkentés miatt van bent. De persze valószínű meglennék nélküle is, max lassabban halna az a pár dolog. Főleg a mirror-treant-assa-reju archnem combo szokott sokáig tartani.
Sisakot AOE enchanttal már kerestem egyszer, de nem volt online eladó - most sincs éppen.
Body-n van life és increased armor+ES, spell crit mondjuk nincs de cipőre nem fért liferegen, ahogy valószínű a kesztyűmről is el fog tűnni ha újat veszek, ezért próbáltam chesten megtartani. Önmagában a body armor ad az implicittel együtt 250+ life/secet. Gondolom craftolni volna érdemes valahogyan chestet, de a craftolásnak nem néztem utána, van így is annyi dolog amit még nem sikerült megismerni a játékban. Viszont így meg nem találok olyat ami nekem jó volna sajnos. Ez benne amúgy a legnezebb, hogy bármit cserélnék mindenképpen valamiben rontanék a karakteren, és nem nagyon tudom megítélni hogy megéri-e. Pl a cipő is ilyen volt, mert az előzőmön volt több life, több movespeed, több cold res, sőt 28 chaos res is, de itt a tailwind, onslaught, elusive és cast speed enchant bőven kárpótolt - érzésre sokat dobott a karkateren.Kesztyű implicitekkel mi a baj? Lightning exposure meg 4%dam/frenzy charge, ami 12%.
Bottled faith lesz akkor szerintem a következő lépés, de ugye az is például az armorors quicksilver helyére mehet és bukok kb 3000 armort meg 40% move speedet. Mondjuk a crit biztos jól jön, nálad 100% ahogy láttam, nekem meg a 70% sincs meg.
Body armort megnéztem kíváncsiságból. Ha csak annyira szűrök hogy armor/ES base, amin van minimum 100 life, spell crit és üres vagy craftolt suffix (a max life->ES craft miatt) akkor 5 találat van csak, amiből 1 kiesik mert corrupted és nem craftolható. Mind kevesebb life mint amim most van, és csak az egyiken van egy kevéske life regen, de pont az a legkisebb spell crites. Szóval ezzel is az a bajom, hogy a védelem rovására menne max a csere és azt nem biztos hogy szeretném. -
DjDanee87
addikt
válasz
brunnehilde #35340 üzenetére
Köszi ezt a tendril buildet. Eddigi legjobb build amivel toltam (mondjuk nem játszottam még sokkal), és tegnap meglett a lvl98 vele ami nálam rekord. Mivel én nagyon sokmindent nem értek/tudok még a játékban, nem merészeltem hozzányúlni gear szempontjából a korábbi verziódhoz, most is duskdawn staffom van és igazából tetszik is.
Most először próbáltam Eldert és Shapert ölni, és tök sima volt. Még meg is lepődtem, rosszabbra számítottam, mondjuk tudom ezek régi contentek már. Miután megtanultam a képességeiket már ment halál nélkül is lazán, mapozás meg konkrétan hibátlan. Csak lustaság miatt, hogy ne kelljen mana flaskot betenni vagy passzívot cserélni ele reflect és regen megszüntető mapokat nem csinálok, minden más lazán megy.
Gear mondjuk érdekes. Cipőt azt mondod 20 ex volt, nekem meg 50, pedig kerestem két napig mire végül vettem egyet.Két kérdésem volna.
A pajzsos verzió miben jobb/rosszabb a duskdawn staffosnal?
Ha volna pár perced, rá tudnál nézni esetleg POB-ben, hogy mit volna érdemes még fejlesztenem a karakteren? Vinsanity87 asszem az account neve. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #35325 üzenetére
"Ki van rakva atlas passzivon a strongbox, a map bossok"
Map bossok alatt a felső keresztet érted?
-
m.lala
aktív tag
válasz
Ez a tendrils....hát ez tényleg az uj cyclone, igen tényleg jólenne egy budget és egy erős verziót publikálni, ha Har_melin benne van, mert mindenre is elég, én is nagyon élveztem vele a játékot.
A szenvedéstől messze vagyok, de ez a játék arra épül, hogy sokat told és farmolj és a sok kicsi sokra megy elve alapján haladj, én meg mindig a nagy tőkére gyúrok, ami ritka....plusz ehhez sok tab kell, van az amikor 4 szer vagy hányszor annyi fér be a raktárba na azt megkéne vennem mert amúgy nem férek el és árulni is egy lapról szoktam. Nem szégyenlem bevallom én nem tudok farmolni és koca játékosként igazából a játék élvezete miatt vagyok itt. Tanulni kéne pl. kraftolást bele kéne magam ásni mit honnan stb. De mikor csak napi 1 órád van eltolsz pár mapot és élvezed és ebből a szempontból nekem ezt a játékot nem veri semmi. Ezért hagytam abba az életrabló mmo-kat...szal vigyázz a lost arkkal.
Nekem nem buildeket kéne nézni, hanem farmolós vidiket. -
Har_melin
addikt
válasz
nincs gond a bossokkal, de én nem vagyok egy speedrunner. Nem oneshotolja a T16-os rare-eket, de pár másodperc. A clear az a crackling lance-el lassabb, de inkább azt használom, mint a novát, mert jobban észreveszem, ha elkezdi valami leszedni rólam a buffot.
Én most nagyon keveset játszom (néha csak pár, néha 5-10 map egy nap), azért sem panaszkodok a pénzre. Van három "fix" bevétel (astragali, ancient orb, stacked deck), ezekből két-három naponta összejön egy-egy exa még ezzel a lusta tempóval is, plusz a harvest craftolás, egyéb heist bevételek, Tujen (ha szerencsém van). Pontosabban eddig ilyen tempó volt, de az elmúlt két hétben még csak szinteztem, most lettem csak lvl91. Az RF karival amikor már lvl95 volt kb. dupla ilyen tempó volt, valószínűleg itt is ez lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #35321 üzenetére
PoB szerint kicsit több, mint 4 millió, de még hátra vannak dmg node-ok és persze a fegyverem, gemjeim sem a maxosak, csak olcsójánosok.
Ha elviszem lvl 95-ig, akkor 4,8, ha 97-ig akkor 5,3 a sebzés a mostani gearrel.
Egy jobb nebulissal, awakened spell echoval (amit persze még fel kellene húzni lvl 5-re), tehát kb. 25exa plusz befektetéssel lvl95-ön 6,5, lvl97-en 7,3 millió dps. (mindegyik dps sirusra vonatkozik.)
Bossokkal egyébként kevesebb gondom volt, ami volt, az csak a rutintalanság miatt volt (hova álljak, mikor mozduljak félre, ilyesmi.) a nagy mob pakkoknál jöhet be olyan, hogy egyszerűen nem veszek észre a 30-40 fős tömegben pl. egy nullifiert. Meg persze a túlzott önbizalom, hogy nem is kell mozogni, elég állni és facetankolni. Az esetek 99%-ában ez igaz, de van 1% kivétel. Legutóbb is egy expedition összegyűlt csordája tett hidegre, pedig elég lett volna úgy három-négy másodpercenként egy picit hátralépni tőlük. másodpercenként van 3,4k ES regenem, plusz a guardian időszakos extrája, szóval nem fújja el a szél.
Inkább csak a videók alapján tényleg ilyen mindent AFK facetankoló karakterre számítottam, és nekem(!) annyira nem lett az.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35297 üzenetére
Szerintem hozzunk be egy új szintet (TrollBalint certificated)
Ha egy buildet ÉN nem fektetek meg mapon, akkor az tényleg olcsó és jó -
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #35248 üzenetére
Az eredeti build: [link]
Az enyémet nem mutatom, mert közelében nem vagyok annak a sebzésnek.
A 90% resi craftolt sapival van meg, a 95k armor meg a 87%resi 75/75 blockkal viszont sima liba.
A sebzés 1/3-át adja egy molten shell-phantasmal smite-divergent righteous fire kombó, csak azt nem értem hogy hogy, mert a smite egy sima skill, pob-ban ad DPS-t de gyakorlatban én nem látom hogy müködne, rápillantanál? -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #35238 üzenetére
Persze, én sem azt mondtam, hogy nehéz, hanem azt, hogy ez nem (csak) idő, hanem tervezés kérdése.
Amit persze el is lehet rontani, mert én pl. elszúrtam kb. egy hetet azzal, hogy essence-et farmoltam, hogy essen Horror a sisakhoz. Aztán megnéztem a trade-en és kiderült, hogy közepes minőséget már minden további nélkül meg tudok venni, miközben egy árva darab Horror nem esett a hét alatt, jobban jártam volna strongboxszal vagy harvesttel.
Nekem most ez a harvest craftolós info nagyon hasznos volt. A saját ligája után én teljesen hanyagoltam a harvestet, mondván, hogy mit tudom én, mit craftoljak. Pedig tényleg működik, ha nem is jackpot szinten. Végül is ma elvitték 1exáért az eredetileg 1.3-ra beárazott darabot, és én ennek is nagyon örültem a 10c-s befektetéssel. Arról nem is beszélve, hogy a jó clusterek (mindegy milyen buildet csinál az ember) elég drágák, az alapok meg olcsók, saját felhasználásra is érdemes. Én most párhuzamosan tartok fire (RF-hez), crit lightning (a guardianhoz) és Bow meg shield (eladásra) gemeket és így még az alkalmankénti izgalom is megvan, hogy mit dob az rng.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #35219 üzenetére
köszi!
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35172 üzenetére
Arra kíváncsi leszek, ha sparkost húzol fel, mert nekem annyira nem hozta, amit vártam. Sem a defense, sem a dps valahogy nem adta, igaz nagyon nem nézegettem milyen build ötletek vannak, egyet kiválasztottam aztán az alapján mentem.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #35164 üzenetére
Most mondtad, hogy lett 90 exád.
Amúgy köszi a gratut srácok, tényleg jó érzés, időközben selfieztünk majd eladtam.
Meg akartam mutatni a saját buildem, de nem hozta amit elvártam lightning tendrils Battlemage, ahogy irtad is a DPS karcsú lett, de a def első osztályú volt, lényegében igazi kis atombunker lett majdnem full unique-bólmax block, max phys dam red, emellé 85% fölötti max res..csaképp a DPS, a fanaticsm charge-hoz ugrálni kellett a leap slammal....viszont csak cirka 6-8 exa és T16 ment vele.
Nade most hogy rámszakadt a nemzeti bank elkezdenék valamit ami 95ön is elég erős. Szóval adjatok tippeket skacok:
legyen gyors,
legyen nagy a clearsped,
a bossokhoz ne kelljen a gemmel variálni és ne csukják össze lépten nyomon...szóval kb kompromiszummentes karit szeretnék, mert most valoszinűleg egyszer az életben megtehetem.
Ja és ne legyen flicker nem akarok epi lepi rohamot kapni....és zombis/skeletonos nyugis build se mert én akarom szétkapni saját kezemmel a népet....Sok videót megnéztem, de nem fogott meg egy sem....talán egy raider, vagy egy omnis berserkes wild strike-al..tetszik a skill nah, a keret legyen 200exa. Köszi a tippeket.
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #35135 üzenetére
Amúgy mi az ami drága a buildedben?
Szívesen kipróbálnám, dehogy nem kezdek egy új karit felszintezni az is biztos.
GGG igazán megoldhatná már a gyors szintezést. -
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #35130 üzenetére
Te ez elég jól néz ki.
Szép munka!
Valahogy furák a hangjaid az enyémekhez képest. Nem zavar ez a sok "zaj"?
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #35132 üzenetére
És miért 2H staff? Mit ad, amitől jobb, mint a mások által használt pálca + pajzs?
-
Lokids
addikt
válasz
brunnehilde #35130 üzenetére
Azt hittem egy ilyen skillhez az elementalist jobban passzol. De gondolom a resist pen miatt lett ez.
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #35126 üzenetére
Egy full map clear-t nem tolnál fel scarab-bal, sextant-tal, minden jóval megjuice-olt T16 map-on?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35126 üzenetére
Simán lejátszotta. Néha nekem is szokott olyat a youtube. Meghallgatok egy zenét, benyomom, hogy újra játsza le, és akkor csak teker. Ha átkattintok másik fülre, már játsza is...
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #35087 üzenetére
én nem láttam semmilyen "shaking" effektet, és bár nem tudom, hogy a flicker strike hogy működik, de azt hiszem whirling blades tud olyat (vagy a shield charge), hogy ha beakad valamibe akkor is elkezdi nyomni / használni a skill-t, de mivel nem tud előremenni egy kicsit sem, olyan, mintha remegne a képernyő. Gondolom itt is valami hasonló lehet, vagy pedig csak egyszerűen rövid távra ugrik a karakter. Főleg, ha oda-vissza csinálja, simán lehet ilyen hatása
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #35087 üzenetére
Igen herald elírtam
shake disabled -
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #35030 üzenetére
Alapjáratban 1 full map clear kevesebb mint 1 perc. nem is kell neki bosst ölni nem arra készült. (ezen még dolgozok, hátha a map bossokra tudok valamit kitalálni) viszont 1 óra alatt megcsináltam vele a Defeat Archnemeses III challenget és tegnap este olyan 12 challenget fejeztem be vele 31/40 és igazából 2 napot szántam rá eddig
és úgy mapot farmolni eldritch currencyre kíváló.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34997 üzenetére
Ja nem, odáig nem jutottam. Szimplán elkezdtem, ajtót nyitok, és huss, már el is tűnt a HP 90%-a.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34995 üzenetére
A Searing Exarch valóban be volt kapcsolva a mapon, de azt nem tudtam, hogy effektíven plusz modokat jelent. meg különben is, a map megkezdése nélkül honnan látnám őket?
A modok színezését én már régóta hajtogatom, mint az egyik legegyszerűbb QoL növelő lépést. öt-hat modnál még viszonylag egyszerű kiszúrni (bár már ott is volt, hogy benéztem), de pár vaalos mapon már a fél képernyőt betöltik a modok. Ráadásul még sorrend sincs, hogy mondjuk a reflect mindig az első legyen, a no regen mindig az utolsó, stb.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #34979 üzenetére
Carry-t vállalsz?
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #34979 üzenetére
gg, über eldernek is neki mész? azt is megnézném szívesen
(az ugye amúgy is kell az atlas quest miatt) -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
brunnehilde #34935 üzenetére
Én is elvittem 72-ig de sokat kellene rákölteni így inkább tovább toltam a skelemancert, már csak pár map hiányzik az atlasról, maven10 kész, baran kész. De ha megunom akkor jön tovább a tendrils, mert jópofa.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #34930 üzenetére
TFT-n 50c-ből megvan a megfelelő boots enchant
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34930 üzenetére
Őszinte elismerésem.
Ezt már levédetheted. Mennyi volt a cipő? Illetve ez igy kb mekkora ktg? 30-40 ex flaskával?
Ez lett az új cyclone, kellően tankos, de szépen takarit.Messze lemaradtam, de nemzavar, újrakezdtem, lementettem a tied most lettem meg lvl 69: [link] 5 halál, ebből 3 mert kimentem sörért, a kari meg egy sarokban maradt és megtalálták, ez nálam abszolút rekord.
Beraktam egy tempest shieldet, egy pajzs és egy glancing blows és máris 52% attack/75% spell block, semmi charge nélkül, állva tankoltam végig mindenkit....Készülök énis, amig nincs kész a tied követem, de találtam egy buildet átdolgoztam magamra kiváncsi leszek majd a vélményed/véleményekre.... chaos immun, 90%phys dam red, 72/75 block, 55k armor, 85% feletti res., 1m/8m DPS, de eszetlen tankos lett, persze pob szerint...és természetesen inquisitor..... mindenesetre rájöttem a nyugalmas játék titkára.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34919 üzenetére
szépen leverte őket
Én is csodálkozom néha, de a mostani hardver árak mellett (meg egy több lépcsős lakásfelújítás előtt) még magamnak sem tudnék megindokolni egy új kártyát.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34907 üzenetére
Jól néz ki, de én félek a lightningos skillektől, hogy már alapon is letérdeltetik szegény GeForce GT710-emet.
-
Edge
veterán
válasz
Egy three dragons helmettel a herald of iceal tunál fagyasztani is a lightning dammal, mert ha jól látom csak a cold robbanások vannak meg freeze nincs.
Am. tetszetős, gg -
gdevil
aktív tag
válasz
Nagyon faszántosan néz ki! És örülök, hogy bevált a Herald of ice, úgy látom kell is a clear miatt. Endgém bossos videót is tehetnél fel, megnéznék akár guardian, vagy conqueror killt is.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #34905 üzenetére
Baazz vegre, hetvegen megnyomom a recizest. Bele kell huznom, a heten alig esett ex
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #34903 üzenetére
volt visszaszámláló 10 perctől
utána 1 percnél 10 másodpercenként írta.
-
válasz
brunnehilde #34869 üzenetére
Nekem gyakran bead egy olyat, hogy meghalok de a karakter állva és futva marad
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34857 üzenetére
Telóról vagyok nem néztem. De frenzy charge-ot generálsz? Elég jól dobja a DPS-t legalábbis pob-ban. Én mapozasnal cold snapot próbáltam és szépen működött. Az még egy viszonylag könnyen beépíthető dolog.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #34849 üzenetére
én megvárom míg maxolod a builded, azt akkor lehet indítok egy ilyet
BTW cyclone slayerrel remekül elvagyok, minden contentet visz(jelenleg 6.5Mdps, dupla curse stb.), csak olyan lelkesen tudsz írni a buildjeidről, hogy meghozod a kedvet hozzá
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34851 üzenetére
f*ck GGG, a nyomorult implicit miatt nem találtam.
De legalább a rohadt listában jelezné, hogy van máááásik is, nem csak az az egy opció, amit mutat.Minden esetre köszönöm!!
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34849 üzenetére
- explode: köszi, sejtettem, hogy valahol a mechanikában van, de nem találtam.
- curse: lehet, hogy béna vagyok, de nekem csak és kizárólag az Asenathokat hozza fel - még standarden is. Teljesen új ablak (semmi régi keresés maradvány), csak a Curse Enemies with... van bekapcsolva és semmit sem mutat. Tudnál egy linket dobni a keresésedhez?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34838 üzenetére
- A temp chaines kesztyű mennyire mászthev? Csak azért kérdezem, mert jelenleg csak Asenath van belőle (egyáltalán nincs rare), az meg egy picit húzós és fölösleges is lenne.
- Behoztam POB-ba a mostani karakteredet - én ezen csak egy heraldot látok (ice) és nem látok explode-ot, viszont Wrath-ot sem. Mit néztem félre?
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34838 üzenetére
Hajrá, simán meglehet a 100 némi mazohizmussal.
Na, ezt nem tudtam akkor ez kicsit árnyalja a képet. De akkor is bődület mi erő van benne.
Köszi a linket le is mentem. Valamiért nem tudom beszúrni a pobjàt, occultist+ tendrilsre ha ràkeresel perpill a legelső kari. És természetesen alap 3m stronger pulse 16.Valóban csak átkene tenni, csak az ugye full crit, tőke kell hozzá, ebben van erő, de T1 -T10 között így random belehal egy lepkefingba is kis túlzással, nem az én kasztom. Frissen könnyedén pici pénzből kiràntom az öreget 90 re. És kifarmolom amit ki kell aztán majd váltok, vagy nem, mert ez most nettó szenvedés ráadásul keveset játszom, így maradok a hatékonyság talaján.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34825 üzenetére
Énis szeretnék benne lenni a 0.1 %-ban
Azt néztem, hogy a phantasmal jócskán lök a stronger pulse-on 450%!-ot mutat a POB, a te 6m dps-ed is felugrik 9re....jó az alap meg csökken 15%-al. Phantasmal Lightning Tendrils: Quality now provides "Deals 0-15% less Damage" (previously 0-40%), and "Stronger Pulses deal 0-250% more Damage with Hits and Ailments" (previously 0-200%). Akkor ezt úgy kell érteni a stronger ad 200%-ot plusz erre rámegy 0-250%? Azé az kemény.Elengedtem az elementalistot, egyszerüen nem elég tankos, fcom kivan 150 halál azt 85....., azóta belemélyedve lett egy titkos terv az occultist, amit mutattam attól találtam egy jobbat, 16m DPS, 40k+ armor, 90% phys dam red, immun a chaosra, 6.7k shield, egyetlen szépséghibája hogy a sebzés harmadát az assasin's mark adja, amit meg nem túl kényelmes elsütni legalábbis nekem,...minden esetre szépen felgyúrta a srác...kiváncsi leszek a te endgame verziódra.
A skill marad, mert maradéktalanul bejött, de kezdek egy újat a tied alapján mert a tkm kivan...többet fekszik mint egy kis pitsa...aztán lehet leragadok én is a vén papánál.#34835 -Plazmacucci
Az lvl 31 bárhonnan is nézem, pont mint a kresztábláknál 1km-en belül össze kell őket adni. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #34825 üzenetére
Bocs, a Lightning Strikera emlékeztem.
Akkor lehet, hogy majd ránézek. Szintezni mivel szinteztél, mikortól használható a végső összeállítás?
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34771 üzenetére
Háttttöö nemtudom, majd figyelemmel kisérem, egy 95 ös kari occultista amit néztem, 0,1 % tendrils szóval baromi különlegesnek érezhetem magam
Ennyi DPS nem lesz elég, de a védelme impozáns.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34754 üzenetére
Nagyon szép.
Világért nem akarok kötölözködni, de 7 dex hiányzik.
Szerintem vinni fog mindent.
Én ezt nyúltam nindzsáról, becéloztam, meglátjuk: [link]
89% resi, immun a chaosra, sok armor, 84%phys dam red, 6k shield, 600shield /hit. ha átrakom elementalistra, kicsit kisebb a life pool, meg némi def és shield veszteség, de a convergence miat 8-9m DPS bossra. -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #34759 üzenetére
Fastaf elég jól "szórja az ellent" Herald of ice-os, Tendrilssel
-
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #34754 üzenetére
Jól néz ki a POB-ban.
Milyen vele a clear-speed? Nem kéne egy Herald of ice a robbanások miatt, vagy egy Inpulsa? -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #34713 üzenetére
Egy-egy buildet? A lightning brand-re meg a Cyclone-ra gondolsz?
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #34638 üzenetére
Szintén tendrils, szintén lvl 70, esett 1 exa lvl 57-en azthittem rosszul látok, kb 100 óra játék után szokott az első.
30 halál ebből kb. 15 a mind over matter miatt, az enyém elementalist, sebzése elég jó, de hogy hogy fogja ez birni az ütéseket aztnemtom.Viszont segitsetek már kicsit, mert a hajamat tépem, az istennek nem működik az awa poe trade, logban ezt a hibát kapom:
error [shortcuts]: It is not possible to use the same hotkey for multiple actions. {"shortcut":"Ctrl + D"}
A liga beállítva újratelepitettem a játékot, ezt a fst is(2.15.1.) és semmi, valami ötlet?
az alt+w pl müködik, csak erre nem reagál. -
válasz
brunnehilde #34648 üzenetére
Én általában kirakom az instant warcry keystone-t, meg azt ami a warcry powerhez ad, meg cooldown, és enduring cry-t rakok bal klikkre. Így ingyen generálom az endu charge-okat és 4 másodpercenként van kb 2000 life regen.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #34638 üzenetére
Belehet tenni Lillyt a HO-ba ám
Jaja markos ring nuku de nekem szerencsémre melee buildem van befért a gemsetupba a mark on hit supporttal az assassin mark.
Tök örültem jun act9 első küldijében ms/onslaughtos cipőt adott, ofc marad amíg nincs tailwindes. -
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #34547 üzenetére
Mindig kedveltem a buildjeid. Valami rövid leírás, melyik itemeket érdemes, vagy kötelező minél hamarabb beszerezni, skillfán milyen sorrendben érdemes haladni, ascendancy sorrend, egyéb fontos tanács pl levelinghez?
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #34559 üzenetére
PoB Options Opt-in to Weekly Beta Tests pipa és frissít 3.17re
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ugyanaz, mint pitymaszternél, nekem sem frissült, furcsáltam is, mert ilyenkor már szokott. Igaz most nem volt új gem sem.
Nekem kész is a frissítésm.lala: Bár liga legelején szerintem nem leszek, de a pálinkát most iszom. A sört meg majd este
(Úgy döntöttem mégis jövök
)
-
Pitymaszter
tag
válasz
A POB Fork Version 2.13.0 (2021/11/02) frissítése van fent nekem is mind a 3 gépemen. Azóta nem volt frissítés. Az új frissítést meg biztos, hogy az liga indulás után fogják kiadni mikor az adathalászok neki esnek... Szerintem nem nálad van a hiba.
-
válasz
brunnehilde #33712 üzenetére
Nyomjátok RU szerverről.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #33703 üzenetére
Nagyon ajanlom tenyleg ha csak ilyen kontentre kell kari mert nincs ennel jobb. Volt ennel dragabb buildem, ami tized ennyi dpssel es negyed ennyi tulelessel vittu simut (pokos occu) es azt kell mondjam eg es föld a különbseg.csak hozza kell szokni magahoz a kari hasznalatahoz. En az elsö simunat 20. körig vittem mert folyamat kinyirtam magamat azzal, hogy nem hagytam a shade formot procolni (ez adja a phys immunet) es igy lehaltam allandoan. XD aztan masodik simun egyszer haltam megint csak emiatt de az mar sokkal jobban ment es aztan a 3.at meg csont nelkül ilyen speed modban toltam le, mintha feher mapon lettem volna
Madwolf: en egyelöre total noob vok a buildhez, en is az okosabbakra varok sorry.
-
simondr
senior tag
válasz
brunnehilde #33656 üzenetére
hát ha megnézed mostanában én is igen keveset vagyok aktív. Belépek a játékba, tolok pár delve node-ot és kész. Scourge-től már teljesen elment a kedvem, és igazából a delveig hagyom is a fenébe az egészet.
-
válasz
brunnehilde #33656 üzenetére
1%
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
brunnehilde #33616 üzenetére
Tower fölső szintjére mindig igyekszem elérni annyi stacket, hogy félúttól már 300 legyen. Na ott amikor beüt a more 5-600% quant, úgy kopog a filter mintha háborúban lennék.
-
Rayner
őstag
válasz
brunnehilde #33598 üzenetére
Most értem le 300ra, mondjuk fossil és resonator jön dögivel
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
brunnehilde #33521 üzenetére
Scourge sokáig gond volt, szerencsére már nem az. A Shak féle cold life es regenre épített, de átálltam Wicked wardra és minél több es recover on killre és azóta nincs gond. Még a nemesis 3 farmolás alatt is +olom az xp-t, persze azért lassabban cammogok mint egy HH kari amit erre találtak ki. .
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #33510 üzenetére
jó ilyeneket olvasgatni
Máskor mindig lelkifurdalásom volt, hogy csak rá kellene próbálni az endbossokra, ha már mindenki félálomban is képes lenyomni őket. Most legalább nem stresszelem magam miatta.
-
dbius
veterán
válasz
brunnehilde #33510 üzenetére
Kösz, következő ligában lehet megnézem!
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #33500 üzenetére
óvatosan nyitottam egy the hiddent(fehéren semmi mod), lenyomtak mint a xart, 3 portált hagytam hívtam vmi boss carry-s arcot ő is elbukott... mondta ha már mind a 4 boss a mapon van az kb impossible... gratula GGG ez ám a balansz
jó annyira nem érdekel mert 2 ligával ezelőtt megcsináltam minden maven invitationt, szal az élmény az pipa, de a mostani hozzáállását a gaméhoz nem igazán értem ggg-nek. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #33497 üzenetére
Én tegnap catharinával szoptam be teljesen elfelejtettem hogy is van azt úgy lealázott hogy ihaj
mindegy legközelebbre már megnéztem róla egy utibevidet.
Igen anno én is cycgladdal facetankoltam mindent, tankos+qrva sok dps mellé és nem kellett hozzá elképzelhetetlen mennyiségű exa, de jó is volt... -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #33491 üzenetére
Kerdezd meg dond-ot, hogy milyen tre poison karival lenyomni. Minden alkalommal mikor elteleportal az utso fazisban, lekerulnek rola a poison stackek...nagy szopatas.
Tegnap jo napom volt, kiesett eletem elsö mirror-ja.kicsit kezdtem leereszteni a ligaban de most megint megjött a kedvem.
eletem elsö mirrorjat nem akartam elkölteni de egy magebloodot nagyon akarok, lehet meg szerzek melle par exet es megveszem. Vagy összerakok egy olyan buildet ami viszi siman simulacrumot.
-
freddirty
senior tag
válasz
Tényleg nem a legélvezetesebb része a játéknak, lenyomtam már meleevel (régen), meg sok más karival a legjobb buildekkel deathless, de nagyon szelektív a fight buildekre.
Szeritnem add el a TFT-n 100+ chaosért a fightot. Kb. az árban van, 3-4 fightonként az awakener orb ára, a jó awa gem meg annyira ritka, hogy nem is érdemes bemenni. -
BoneDragon
veterán
válasz
Az a szomorú, hogy 2 év után is valaki felhoz ilyen problémát. 2 éve van a játékban, azóta nem voltak hajlandóak változtatni/javítani a fighton. Az egész poe-ban összesen nincs annyi bug, mint magában a sirus fightban.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Van videó, hogy basic attackkal ölik le, szóval tanulható a dolog, de tökéletesen egyetértek, hogy a fightot baromi gyorsan nyugdíjba kéne vonultatni, esetleg valami sidecontentnek meghagyni, hogy legyen awaken orb. Hihetetlenül sokat szívok vele én is. Eleve rosszul reagál a gépem a felhőkre, és nagyon alacsony az fps-em, valahogy a színhasználata is olyan, hogy a szemem előtt összefolyik az egész. A labirintus ajtaját szinte soha nem látom csak úgy tartom a kurzort, hogy kiszaladjon ha odaért a kari, valamint az első halál után olyan bugokat produkál a fight ami két év után az elfogadhatatlan kategória.
Általában azért leverem egyszer-kétszer az awaken 8-on is, de gyűlölöm az egészet. A legjobb tipp amit kaptam hozzá, hogy mindig legyek közel és kövessem a szememmel épp hová teleportál. Nekem a leggyakoribb hibám meleevel ellene, hogy belelkesedek a piros forgósugár előtti szakaszban, ahol kicsit pucsít Sirius egy helyben, és elkap a csóva ami lelassít kb 80%-al. Ha a forgószart elkerülőm, akkor általában megvan a fight, mert amúgy tanulható a cucc, csak néha pont úgy lóg be valami sebzőfos a képbe, hogy a kiskörös diediedie-t nem lehet rendesen kezelni. Az a másik gyakori halálom. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #33446 üzenetére
igen igazad van egyelőre nálam a dps felé van tolva a build lévén bosskillernek készül, egy pár védelmi node még nincs kirakva, azzal majd javul a dolog és talán az abyssust is visszaveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest