- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #40882 üzenetére
Kiegészítés: az első build inkább boss-ra való, másodpercek alatt végezhetsz, de map-okkal is elboldogul, csak lassabb. Persze én haltam vele, de tudjuk, hogy ebből nem célszerű messzemenő következtetéseket levonni.
A Holy Relic-kel viszont a megfelelő jewel-lel cannot regen life/mana pályákat is le tudtam hozni. 8mod-os pályákat szinte mérlegelés nélkül dobáltam be a gépbe.
És még egy extra: brüni LC-je. Kicsit oda kell figyelni a map mod-okra, de minden téren jól teljesít. 97-es szintet elértem vele, ez elég sokat elmond.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40876 üzenetére
Végülis, elég sok skillel működőképes a build, bár dps szempontjából kanyarban sincsenek az LC-hez képest. Arc-al is pl.
Közben alakul az a MB. Liga eleje óta nem adtam el egyetlen scarabot és t17-t se. Tegnap ránéztem, hááát... Ha scarabból nem lesz 50 divem, csalódott leszek.
Csak a harbiból lenne most 15, pedig ott nincs is olyan drága scarab (15c körül van a legdrágább). Ez mellett 80+ t17. Én voltam a gyűjtögető hangya.
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb #40844 üzenetére
Spectre kérdésem volna. Azt már megtudtam a 6666 globalon, hogy perfect spectre csak hullából jön, amit venni kell. Ez eddig ok. Mikor összeraktam a buildet nem költöttem perfect forest tiger hullára, mert drága, de ezt szeretném majd pótolni. Lehet probléma mentesen "cserélni" a mostani tigrist perfectre vagy random 33% esély hogy bejön, és 66% hogy valamelyik másik két perfect spectrem helyett lesz?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40834 üzenetére
Azért a leech és a hit között elég nagy a különbség. Hit az instant, és rengeteg hit van egy monsta tömegben. LC magas cast rate, OOS chain.
Nem ér annyit. Ahogy láttam, túl van lőve a blockod, szóval nem kell a +8%-hoz ragaszkodni. Nézd offline is milyen kinálatok vannak, mondjuk az elmúlt 3 napból. 7%/26life 8divért, csak figyelni kell mikor van online a trader.
OOS mellett, unbound helyett állandóra beraktam az innervatet. Igy megvan a 100% shock tattook nélkül is. Tattookra meg beraktam 4*5% hindert, védelem erősitésre.
Na, irjad, mit kaszáltál. Nézd pozitivan, nem duplázta meg az ijat az ulti.
Danee: Szép ára van, grat!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40831 üzenetére
Ha megvan minden resi, block maxon, akkor ebben a formában már nem sok mindent tudsz "javitani". Ez az általam vélt legjobb egyensúly a védelem és a dps között. Lehet mindkét gyűrűre life (cast speed, attribute, resik és a szabad prefix mellett). Dupla implicites pajzs (ki lehet fogni 1-2 div áron, pl láttam +1 to max block és +block chance, vagy a reduced crit dmg + block). Gemeket 20% qualityre, ahol kell, lvl21-re, ahol van értelme (determ, tempest, assassin stb). Life on hit / vitality modba érdemes még befektetni.
Next upgrade pedig a mageblood lenne.
Ne szerénykedj, mondjad mi esett!
Nekem tegnap ulti dobott egy ijat momentum implicittel. Néztük, hogy milyen árban van, aztán néztük azt is, hogy este tényleg elvitték 50 divért.
Ez nálam úgy néz ki, hogy chiser - alter - scour és ismétlés. Rosszul csinálom?
Nem, csak regallal 3 modos mapokat lehet csinálni, alchemyvel meg több. Ultira azért rá kell érezni, főleg kezdőknek. Kitapasztalni melyik modok mennek, mit bir a build. Ha ez megvan, utána gyorsan lehet pörgetni. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40823 üzenetére
Célnak megfelel.
Mana regen helyett mana effi jobb rá implicitben. Övvel tegyél egy próbát. Én először vettem egy pár c-s verziót, hogy a flask modokat kipróbáljam, aztán beszereztem egyet 2 divért. Elég nagy a választék, van előnye a burdennek (nkm úgy tűnik kiegyensúlyozottabb a védelem), meg a rarenek is (flaskok szinte mindig aktivak). Hit poolban kb azonosak lehetnek (egy stygiannal dps-t is lehet növelni, de az 10+ div).
Precinél annyi, hogy úgy tudom van egy max limit, hogy mennyi flask charge-ot lehet igy összeszedni. Hosszabb távon talán a determ + vitality (life on hit) modnak több értelme van (10 div körül). Ha 8 modos mapokat tolsz explicit atlas modokkal, akkor tapasztalhatod, hogy a life regent eléggé ki tudják nyirni.
hajsza: ment a válasz!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40815 üzenetére
Leadtam az üres üvegeket.
De ez nem sok szerintem. 2.5 hete tart a liga, mennyi lett összesen beleölve a buildbe? Max 40 div? Csak divből és valdoból jött kb 30 div.
Meg, ahogy Danee is irja, játékmennyiség. 16 incandescent van raktáron x28 map. Scarabokat és t17 mapokat még el sem adtam, de currencyből is jönne még pár div.
Meglett minden. Feared, uber elder, összes invitation. Elég lazán vitte. Legnagyobb gondom a mana volt (ha lett volna agyam, berakok egy clarityt), mert egyik gyűrűre még nem sikerült rátenni a craftot. Birja az extra elem dmg-t is, crit dmg-t. Ami nem tetszik neki az az avoid ailments (ha az explicit modok ki vannak maxolva és 90%+), a reduced arm/blockot alapból kerülni szoktam, meg a refl elem dmg. Nem olyan kiegyensúlyozott a védelme, mint a burdennel, de a rare övvel a flaskok végig aktivak maradnak, ha nem állsz meg hosszabb időre. Speed gyors, köszönhetően a frostblinknek és a folyamat akiv onslaughtnak. AoE jó, még jobb lesz, ha a gemeket is teljesen lecseréltem (awa chain pl).
A jó taktika pedig a kettő egyben.
Én már pár liga óta azt csinálom, hogy map párokat rakok be a kedvencek közé. Olyanokat, amiket gyorsan lehet pörgetni. Pl defiled + fields és city + toxic van most.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb #40818 üzenetére
Én tisztítok, nem biztos hogy az a jó. Seer-t legalább találok sokat, csak nem adott még semmi drágát. Amúgy az a legjobb ha gyorsan és tisztítva mapozol, nem? Minek választani egyet?
Ebben az előző RF a robbanások+ignite prolif miatt és most a holy relic a nagy damage és aoe miatt jók is szerencsére.
A néhány chaosos RF buildhez képest T16 mapozás pl alig lett gyorsabb a sok dives holy relic builddel. Persze bossok sokkal gyorsabbak így. -
la_cc
addikt
válasz
Siriusb #40801 üzenetére
Egy szar, de hatalmas QoL, szóval egy bizonyos "szint felett" már nem számít az C különbség itt-ott...
Szarásig vagyok scarab-bal, de nem tudok megszabadulni tőle, mert bulk-ban nem viszik csak áron alul, az AH-s instant sell meg sok százezer gold lenne, aminek van sokkal jobb helye is, szóval lehet rám rohadnak inkább...
-
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb #40816 üzenetére
Kösz, megtaláltam POB-ben ahogyan írtad. 5xjewel megoldást választottam végül, már 4 úgyis volt poison chance-el.
Én a sok divet szimplán sok játékkal szedem össze. 15ször gyűlt már össze a searing exarch invitation, ami minimum 420 map. Az Ardous Atlas challenge most 3011/4000.
De annak aki kevesebbet játszik, jól jöhet ZiggyD új videója , bemutat egy számomra új weboldalt a welthyexile-t, és azt hogy miként lehet currencyt csinálni sokmindenből az oldal és a currency market segítségével. Én főleg jewelek, gyűrűk, amuk, flaskek eladását csinálom és a currency cuccokhoz nem is nyúltam idáig. Az oldal szerint van pl 58 divine értéknyi scarabom, ami nem olyan meglepő, mert Atlason ki van téve minden scarab node, de használni még csak 8at használtam el.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40812 üzenetére
Nézd meg most pob-ban a buildet, kész lett.
Amúgy 5 div volt a sisak, felvitte, mire meg akartam venni.
Kisérletezgettem ma. Badgen kivül megvettem mindent, még a 15 dives bodyt is. Szépen aprit, 8 modos mapokon tesztelve. Lett változás, kiszedtem a burdent. Birom azt az övet, nagyon jó árú védelmi öv, de amilyen magas rare modok ebben a ligában vannak... "reduced flask charges used", "incr flask effect duration". Tonna life, armour, ES, strength vagy resik rá. Flaskokra a reused enchant. Ellövöd map elején az összeset és végig aktivak maradnak.
Quick nem is kell, ms kevés, de alig sétálok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40810 üzenetére
Azt még nem cseréltem le, az a "csak" +6 frenzy chargeot jelent azért, de a dragonfanggal kényelmesebb a build épités. Encsa nem életbevágó. Bodyt is meghagytam, watchersből egy budget 80c-s verziót vettem, igy lett kb 22 div kiadásom. Nálam 250+ str/int van. Jó az a szűrő.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40807 üzenetére
Resiken fog múlni. Ha megnézed a rare gear nélkül azért elég hiányosak, ha nem aktivak a flaskok, akkor meg főleg. Kimaradt a két rare jewell, ott is lehet játszani a resikkel. Watchersnél sok a lehetőség, de precision nélkül lehet élni, önmagában a determ block mod meg 1 div alatt van.
Szóval a drága watcherst utoljára hagynám.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40804 üzenetére
Jó, de nem a pch generálásához kell az a support gem, ha van ralakesh cipő, hanem mert k*rva jó dps-t ad.
A pajzs pedig nem veszi el, a ralakesh felülirja, mindig maxon lesznek a chargeok.
Na nézzük, mit alkottam. Én még ma váltani is fogok.
Ez mondható egy kiindulási alapnak. Azzal a "base" unique gearrel, ami biztosan kelleni fog.
Malachai pajzs block implicittel 40-50c max. (legjobb a dupla implicit, block + reduced crit dmg)
Ralakesh cipő jobb resistekkel 6div
Badge of the brotherhood 50c körül
Militantra valószinű kelleni fog az elemental resi / 10 devotion, a mostani defences helyett, de ez a többi geartől függ majd, ár 5-10 div között
Többi gear megvan (void batteryra mehet az encsa)
Max 7 div + a militant, ha kelleni fog.Ezt sikerült belőle kihozni. Elég jó lett. Megmaradt a védelem, max 75/78 block. 360k hit pool (vaal moltennel 420k), de a dps 15m körülire emelkedett.
És akkor a maradék gear:
Sisak: Trükkös, mert közben rájöttem, hogy amik ebben a ligában vannak +1 pch moddal, azok mind influenced sisakok és nem tudsz rájuk implicitet rakni.Szóval vagy +1 pch mod és akkor nincs implicit (elég limitált a kinálat), vagy egyel kevesebb pch lesz. Ez utóbbi azért jobb, mert jobban variálható a build. Beraktam pob-ba egy giantslayer sisakot is, tonna armourral, resikkel, lifeal és mana effivel. Ez konkrétan csak 3 div és ilyenkor lehet swappolni a heraldot a wrathal mondjuk bossokhoz.
Gyűrűk: Darabja 5-6 div körül lehet, amin jó eséllyel lesz már life is és 40% körüli resi, de mázli kérdése.
Body armour: 2500 arm/500 ES és 50 strength az alap a keresőbe. Meg a resik. Ez is változó. 1 divtől már lehet venni, de 15ért van most eladó 3200/650 arm/ES-el. Az eléggé tetszik.
Watchers: 2 determ mod van, ami jó. 8% block-al számoltam pob-ban (ezzel lehet maxolni a blockot), de a reduced crit dmg se rossz. Illetve 2 precision mod. Egyik dps növelő (drágább): +crit multi, a másik viszont jól jön pl bossok ellen. "Gain a Flask Charge when you deal a Critical Strike"Remélem nem hagytam ki semmit, össz-vissz egy kis mázlival ki lehet hozni 30 div alatt (vagy sokkal drágábban, ha maxolni akarja valaki). Persze, ha van már megfelelő gear, amit nem kell cserélni, akkor kevesebből is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40793 üzenetére
Movement speed. Igy se egy speedy az öreg inq, de azzal a cipővel konkrétan tetülassú leszel.
Persze lehet flaskokkal meg egyebekkel kompenzálni valamennyire, de akkor megint a védelem vagy dps kárára. Ideális a mageblood, ha nincs valami más ötlet, amiről nem tudok.
"LC-nél nem kellene a power charge on crit" Hogyne kellene. Malachai pajzzsal 10 power charge van, 40% more dmg-t ad akkor az a support gem.
Majd mindjárt számolok, már megvan hozzá a pob, mert én is erősen agyalok a váltáson.
-
la_cc
addikt
válasz
Siriusb #40794 üzenetére
Huh, hát szerintem elég jó a karim, de azért ilyeneket megcsinálni...
A Citadel map boss le se ment, talán a 2. fázisnál befagyott a karim állandóan, nem is láttam mitől, nem tudtam sebezni a boss-t.
Láttam valami rare mob-ot, ami magic mob-okat idézett, de elég sokat egyszerre, az pl. 1 hit-elt is...
Ezek után csináltam egy új "juice mentes" atlas-t, ahol semmi nem buffolja a mob-okat, engem viszont kb. ami csak lehet + mindent ráraktam a map és scarab drop-okra, a device be is csak sacrifice fragment-eket dobáltam és shrine scarabot. Mondanom sem kell, hogy semmi nem esett és elég könnyű és volt a map...
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40785 üzenetére
Ja, hogy te ilyen keményen tolod.
A build meg rendben van. Lehet gyűjteni, és bevállalni az egyel magasabb szintet, ami sokkal komolyabb dps-t jelent, de számolni kell a gear cserével (resistek, attribute meglegyeneke) és azzal, hogy nincs ms a ralakesh cipőn. Én valószinű megvárom, amig lesz MB, bár lehet kisértésbe esek és váltok én is, ha nem fognak gyűlni a divineok kellő gyorsasággal.
Csak egy tipp arra a modra: cseréld ki az LC-t storm brandre.
Elvileg végig lehet azzal is tolni a mapot, igaz lassabban, és annak nem kell a shock.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40774 üzenetére
7k lifeforce és chaos hegyek? Tanits!
Nálam olyan 3.5k volt a max. Ja, gemeknél ár alapján vagy megveszed a 20/20-at, már ahol kell, vagy gemcutterezed. 30c a határ talán, onnantól már inkább megéri megvenni. Awa focusod már van?
DjDanee: Várj, azok a minerek, akik a megjelölt bányákból szedik az ércet. Ott nálam is unatkozni szoktak pedig én gyorsan pörgetem a mapokat, 10 melós bőven elég. A farmerekre gondoltam, azok mennyit termelnek magasabb szinteken.
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #40778 üzenetére
Kipróbáltam 8mod map-pal a Horned scarab od awakening-et (imbued harvest opció), kb 120c.
10.6k vivid (sárga) = 203c
4830 wild (lila) = 65c
7660 kék = 113cEgy menet alapján simán behozza az árát csak a lifeforce-ból.
Én nem is tudtam, hogy lehet pénzt csinálni a poe-ben.Csak lestem mindig, amikor mások dobálóztak a div-ekkel.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40767 üzenetére
Nem tudtam ott hagyni 50c-ért azt a pajzsot.
T17? Tegnap meglett a 98, mentem is egy kört. Az új flaskokkal és pajzzsal. Map része sima volt, citadel boss párszor megfektetett, de bőven elég volt a portál. Sirust és Cortexet is pótoltam (esett egy jó rollos bottled, eddigi legjobb lootom a ligában), azok még simábbak voltak, szóval már csak uber elder és a feared kellene.
Nálam innentől kezdve gyűjtögetés van. Road to mageblood.
Amilyen ára van, jó hosszú útnak igérkezik.
DjDanee: Szép kis rakomány. Amúgy miért pont 8250 dust?
Nálam egyelőre a raktár tartalma határozza meg mennyit tudok küldeni. Gondolom 9-10es farmerekkel azért a termelés is más lesz. Most lvl6+ van, 7-es lehet az átlag.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40762 üzenetére
Azzal a bodyval jól jártál. Azért azt ne felejtsd el, hogy mennyit költöttél erre a buildre és még a "mid" verzió (ralakesh, malachai, brotherhood) sincs meg.
Persze, ha kevésnek érzed a védelmet, van még pár "trükk". Pl diamond és quicksilver helyett sapphire és topaz flaskok, crit chance és movement speed modokkal, reduced charges per use-al. Ezzel egyből 80% lesz a cold és light resi is, fire és phys ellen pedig ott az arctic armour, ha nem futkározol.
Aztán, ha mázlid van, lehet venni corrupted verziót is a light of lunarisból, reduced extra crit dmg implicittel, ha ahhoz hozzáteszed az atlas passzivon az arm/ES modot, máris majd 50%-al csökkentetted a bejövő crit sebzést, amit nullázni lehet még egy extra determination watchers eye-al.
Ezek mind 1 div alatt vannak. És, ha ez sem elég, játsz holy reliccel.
DjDanee: A mapperek nekem kimaradtak még, alacsonyabb szinten állandóan haltak, agyamra mentek, de a hajók beerősitettek, ma hoztak két divet is.
Remiel: Fel kell húzni a legénységet is, termelést is. Állitólag jobb lesz.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40754 üzenetére
Nem látok súlyos hibát, szóval csak arra tudok gondolni, hogy bevállalósabb lettél a modokkal és azért a halál. Én megyek szépen a lvl98 felé, hasonló gearrel és statokkal.
Pár dolog azért:
- Frostblinkkel működik a less duration? Rálesek mindjárt, de úgy rémlik nem jó hozzá.
- Awa elem focust vegyél (5/20). Olcsó és ad +1 milla dps-t.
- Passzivon a reduced crit chance helyett jobban jársz a +1 endurance chargeal, illetve bodyn ne legyen se life, se life regen, és akkor rakd ki a +15%-ot a life masterynél.
- Body csere. A dexes gyűrűn cseréld a fire resit lightningra lifeforceért! Igy bodyra már csak chaos és még egy resi fog kelleni. Ird be keresőbe, hogy az armour/ES legyen min 2500/500. Legyen rajta legalább 25% chaos resi. Vannak pár c-ért most is eladók (konkértan 5c-ért, amin van még 55 str is). A fusing olcsó, könnyen csinálsz belőle 6L-et és impliciteket is rárakhatod. Ezzel a cserével 280k-ról 350-re viszed fel a hit poolt. -
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40745 üzenetére
Attól függ, kell-e az xp, vagy nem. Elem reflection-ön kivül igazából bármit megcsinál már t16-on, de van pár, amit tovább szoktam pörgetni. Főleg, ha xp-re hajtok még, vagy nem szeretek halni. Márpedig utálok.
Kevesebb arm/block, -resistek (ezt a kettőt általában mindig kerülöm), extra crit dmg. Meg most, hogy egyelőre nincs ralakesh, elég tetü mod a "steal charges", mert minden hittel elszedik az összes charge-ot.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40743 üzenetére
Nem volt olyan szerencsém, majdnem 1.5 divbe került a void.
Cipőre action speed és life regen. Sisakra cast speed és mana effi, bodyra meg block attack és spell crit multi. Amik a legideálisabbak.
100c-ért vettem sisakot, de kiderült, hogy már influenced, szóval nem tudtam rárakni az implicitet.
Mindegy, annyit igy is megért egyelőre.
Nem mondom, hogy teljesen felesleges a SB, mert valami dps-t ad azért az inner és maga az SB is, ami főleg bossoknál, rare monstáknál még jól jön, de nem jelentős. Arcane mehet assassin mark mellé, innert meg lehet swappolni 6L-ben AoE-vel, mikor mi kell.
Amúgy ja, elég komoly újratervezések vannak, ha bármit változtatni akarsz. Wrathot nézegettem, hogy férne be, és elég jó kis játék az is. A unique cuccokra kell alapozni, azok fixek, aztán sorban beszerezni, ami kell, de én már nem nagyon fogok hozzányúlni, csak, ha váltok a ralakesh + malachai + brotherhood trióra és lesz egy rakás divem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40740 üzenetére
Kérdezz!
Több lehetőség is van. Félre rakod, ha több összegyűlt, akkor yugul + elemental mastery a passzivon. Vagy reroll a horti stationnél lifeforceért, ha már úgyis azt farmolod.
Örülök, hogy igy bejött. Védelemmel teljesen elégedett vagyok, dps-en még most húztam még, +1 pch sisakkal és void batteryvel.
Látva a mb árát, arra a váltás kicsit arrébb lesz.
-
Rayner
őstag
-
Rayner
őstag
válasz
Siriusb #40720 üzenetére
harvest az egyik legegyszerűbb, kirakod az atlaszon, map legyen a lehető legkisebb, hogy minél gyorsabban megtaláld
scarab:
Harvest Scarab of Doubling
Harvest Scarab of Cornucopia
Scarab of Monstrous Lineage
Scarab of Adversariesés most plusz 1 : Horned Scarab of Glittering
jó tankos kari kell T16 és 200-250 lifeforceos pakkok fognak esni
ezt előző ligában toltam:
-
dante3
addikt
válasz
Siriusb #40678 üzenetére
Oké, az a része tiszta, de akkor is találnom kellene a mapon. Most futottam egy 12-es mapot, és sikerült kiszednem 400-at belőle, Iszonyat ritkán adja nekem, ez a szikla, amit nyomva tartasz és nő a dbszám+ a mobok mennyisége.
Úgy látszik ide kell járni sírni, és adja...
A hajózás amúgy nekem bejön, visszatértek a hajóim: -
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40672 üzenetére
Én nem is foglalkozom már vele, leszarom, csak az idő megy vele, hozománya meg semmi, csak a hulladék, erre nem tudom mennyien fognak még ráébredni, na akkor lesz halott ez a liga is mint az előző. Goldot már kizárólag currency exchangbe tolom csak, több div jön így be mintha kingsmarchban pöcsörésznék.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40665 üzenetére
Bent hagytam még az SB-t is 4L-ben, az aktiválja az innervatet és az arcane surget, bár már ellennék nélküle. Majd kiszedem, ha nem leszek lusta.
Strongbox és scarabok vannak kirakva, de csak a kirac modot használom strongboxra, ambush scarabokat egyelőre nem vettem (szép áruk van). Meg az alap a searing, ha bekattan, eléggé ontja a currencyt.
Build megint upgradelve lett.
Kb 1.5 divet toltam bele. Megvettem a dragonfang amut, kapott anointot is, átraktam a passziv pontokat, és egy militant jewelt is beszereztem, szóval megvolt a váltás power chargera. PoB 7m dps-t ir, 143k hit pool mellett.
Itt egy vidi a mostani helyzetről, elég szépen viszi a rare t16-ot, 4 div alatti befektetéssel.
Tipp a militant faith kereséshez (nem csak neked irom)
Traden a stat filterhez ird be, hogy milyen modokat akarsz, és azt, hogy high templar dominus legyen (számokat nem kell beirni). Nekem ez a kettő van:increased Elemental Damage per 10 Devotion
Defences from Equipped Shield per 10 DevotionEzek se rosszak, egyik 27% incr effectet ad, másik 18% all resistet (90 devotion lesz összesen):
increased Effect of non-Damaging Ailments on Enemies per 10 Devotion
to all Elemental Resistances per 10 DevotionUtána ide ird be, hogy militant faith, dominus, és válaszd ki a megfelelő socket jewelt. Majd a seed mezőbe ird be a számot, amit kidobott a poe trade.
4 passzivnak kell megfelelni! Cruel preparation, deep thoughts és instability ne változzon! A hex masterből pedig inner conviction legyen (azt hiszem ez alapból meglesz, mivel dominus). Olyan 80-120c közötti árral lehet számolni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40655 üzenetére
Továbbra sem győztél meg. Nekiálltam már a t15-t16 farmnak (searing), city map, szépen viszi, bár a modokra oda kell figyelni. Atlas is lassan elkészül.
5L body jó cucc, nekem is az van most, de a szinezéssel nem volt mákom. Nem olyan rossz ötlet a vaalozás, a base olcsó, de a tainted fusing nem annyira, és félre is mehet, ami sokba kerülhet még.
Edge: Kinek, hogy. Két skilles build, nem volt titok. Én meg "zongorista" vagyok, egygombosoknál elalszok.
Arról nem beszélve, hogy azért clearben nem olyan rossz.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40652 üzenetére
Hátőőő...
Petrified blood? 35% mana reserve? Hátőőő...
Fogalmam sincs, hogy működik a gyakorlatban, de nem hiszem, hogy nyersz vele bármit is. Geart kell fejleszteni. 1hit a critből jöhet, vagy a phys as extra map modokból. Ezeket ilyen gearrel még erősen ajánlott elkerülni. Később lesz max block, sokkal több arm/ES, reduced extra dmg from crit, mageblooddal akár 88% resik, progenesis...
És igen, OOS lerak a mob horda szélénél, többit elvégzi a chain és az elem prolif, aztán LC. Komolyabb monsták ellen frost shield, assassin mark.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40643 üzenetére
Gear jó. Legalábbis nekem sincs még izmosabb.
Mana craftom sincs, szóval arra nem foghatod rá (bár most már jól jönne), sőt, annoitom és cipőn chill immunity se.
Brine kingnél a freeze immunity a lényeg, meg a chill, de mivel van arctic armour és cipőn craft, ezért lehet más. Lunaris vagy Solaris, amelyik tetszik.
Thunder 50c nem vészes, sokat dob a dps-en. Flaskon encsát én inkább a rare/unique-ot szoktam használni. A "reach full" kb akkor szokott elfogyni, mikor leginkább kéne.
Conductivityt kivághatod, assassin mark van már. AoE helyett pedig még inkább unbound ailments. Ja igen, banditáknál Alirára jobb lesz váltani. A resik kelleni fognak.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40631 üzenetére
Oké, te tudod, de ha gond lenne, nem ajánlottam volna fel.
Van más is guildben, aki ezzel megy, neki is mondtam, hogy nyugodtan kérdezzen.
Pár build update, ráleshetsz megint pob-ban:
- 21/20-as gemeket szerezz be, fillérekért mennek. LC 6c, OOS 6c, SB 9c
- Flaskokat és jewelleket ilyen 20c-ért vettem (most esett le, hogy nincs cast és attack speed már flaskokon)Jewellekre a life/light multi alap, meg extra resik se rosszak
- Pantheonnál burning ground immunityt meg kell csinálni, utána lehet farmolni searinget. Arra tökéletes a build.
- Thunderfist van kint 45c-ért +2 aoe implicittel (igaz itt spammelni kell rá az 1 red socketet, ami plusz pénz)Nagyjából ezekkel, össz-vissz egy 2 dives builddel már lehet tolni és farmolni a t16-ot. Olyan visszafogott rare modokkal.
Egy jó body (sok arm/ES) még sokat dob rajta, ha csak 5L-et csinálsz belőle és kimarad az unbound, akkor is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40622 üzenetére
Nagy fanja vagyok a herald of icenak. Nekem baromira feldobja a játék hangulatát a fagyasztós, széttörős effect.
Lunaris pajzzsal és Rumis flaskkal sima. A spell kb alapból megvan. Attackre meg passziv fa, de lehet clusterekre is pakolni majd. Bodyra és pajzsra is implicitre. Red nightmare jewel, körbepakolva ngamahu firewalker tattookkal.
Limitált még a build, később nem sokáig fog élni egy ilyen manás marha se, nagyobb lesz az OOS AoE is. Most még használom a storm brandet, azzal el lehet kapni távolról. Amúgy vegyél fel játékba, ne spammeljük a fórumot, ott tudsz közvetlenül kérdezni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40571 üzenetére
Végülis rálestem és lehet, de cipő nélkül a malachai pajzs is kuka és az enduring composuret is használni kéne, hogy legyen ami generálja az endurance chargeokat. Pch-ot meg a support gemmel kellene fenntartani. A rare cipőn meglenne a chill immunity, igy a charge masterynél be lehet rakni a 100% charge durationt. Szóval ja, lehet kombinálni azért igy is.
Itt a ralakesh cipő nélküli pob. Nagyjából, még korábbi ligából van az alap. Komolyabbak a rare cuccok ebben a ligában, lehet még jobb dolgokat is ki lehet hozni belőle, de a 12m dps és a 200k körüli hit pool igy se rossz, bőven elég lenne t16 farmra.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40563 üzenetére
Nincs titok, csak a passziv pontok vannak kirakva, meg az inspiration van bent. PoB-ban most volt frissités, rosszul mutatta. A valóságban 19 az LC mana cost, 78/sec. Mana regen meg 97, igy már egész jól használható. Gyűrűket is vettem, 5 és 20c, amik előző ligában több divért mentek.
Viszont rossz hir a ralakesh cipő ára. Igy nem lesz power charge-ra váltás egyhamar.
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40549 üzenetére
Thx, amu azért dobott a builden ofc, már t13at farmolom, sztem ma már t16ig eljutok, úgy érzem különösebb erőlködés nélkül fog menni.
Forquet: ice nova of frostbolt is meta, de elég ránézni poeninjára akár. -
DjDanee87
addikt
válasz
Siriusb #40556 üzenetére
RFnek nem jó az a jewel. Crit nem jó és nincs max life.
Socket színezéshez van kalkulátor [link]
Kitöltöd felül a 3 sort a cuccnak megfelelően és kiírja melyik opció a legjobb választás az adott esetben és mire kell számítanod mennyi chrome leszNálam megtört a Divine Orb mentesség átka végre. 183ezer killnél még 0 volt, most 232k és esett kettő is.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40558 üzenetére
Vagy megveszed, mint én.
Utálni fogsz, mit szakitottam traden 10c-ért.
Thunderfirst +2 aoe implicittel! Tudom, tudom, szégyellem magam. Amúgy t10-t farmolom, elég laza. 1 div alatti költéssel, 3 ascendancyval most lettem lvl85 és a thundert még be se raktam. Esetleg less rá pob-ban és igazitsd ehhez a tied. brunnehilde a karakternév.
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40543 üzenetére
jaja gold kellett
thx
Mindeközben lvl83on letoltam überlabot, sima volt, nagyon op ez az ice nova of frostblink még kezdő gearben is, ok azért 6l megvan ofc.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40521 üzenetére
Gear: Öv csere. 10%-os burden duplázza az ES-t, de a 6%-os soul tether se rossz választás. Egyébként meg teljes gear csere, szépen lassan szerezd be azokat és olyan modokkal, amik a küldött pob-ban voltak.
Passziv pontok: Arcane guardingnál kivehetsz két +4% blockot, mert feleslegesek (túl van lőve a spell block chance, még úgy is, hogy a pajzs csak 8%-os), és van még két int pont az Agility alatt/mellett, amik szintén nem kellenek. Az 4 pont, még kettő critest visszaveszel és meglesz a Dreamer.
Skill gemek: Amig nincs 4. ascendancy addig jó a light penetration, utána inspiration.
Mana masterynél rakd ki a +12% effit. Ezzel be tudod rakni a herald of ice / arctic armourt. Előbbi cleart dobja meg, ha utóbbit használod, az meg a védelmen javit.
Ennyi egyelőre.
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40513 üzenetére
Azt mondja mindig. Kb ez az eddigi legjobb ligakezdésem anyagilag. Mondjuk azóta act9-ben dobott még egy divet is.
Elértem közben mapokra. Ilyen magas lvl-en se kezdtem még, lvl72-ig jutottam. Tendrils/sb/oos kombóval nagyon op volt, főleg miután megvettem a singularityt és a csingiling pajzsot. Ascendancy is csak egy van még most is.
Sajna, ahogy látom a lanternt likvidálták. Nem beszéltek sehol róla, vagy csak elkerülte a figyelmem, igy csak reménykedni tudtam, de nem lett kellemes meglepetés.
Kár, milyen a mapozás nélküle? Nem unalmas?
Edge, Danee GZ.
-
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40410 üzenetére
Chaos orb vendor recepttel, sztem könnyen megoldható hogy 3. napra legyen 20c.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40378 üzenetére
Tendrils elég jól kezeli a manát, utóbbi ligákban én is később váltottam már, mint szoktam.
Wrap csak opcionális, nem kötelező. Endgamenél, ha megvan a brotherhood amulett, ami jelentősen lecsökkenti a cooldownt, váltani szoktam flame dashre.
OOS-nek nagyon alacsony a dps-e, leveling alatt attól ne nagyon remélj 65% shockot rare+ monstákra. Bossoknál mindenképp váltás storm brandre, szóval azt is érdemes húzni.
Overcharge alap mellé. Unbound ailments (ez talán nem volt benne a pob-ban) innervate helyett. Passzivon van azért pár pont, ami elérhető távban van és használható, amig nincs cluster. Breath of lightning. Ash, frost and storm. Divine judgement-nél van egy kis passziv. Static blows. Ezekkel a shock chance-t is könnyen fel lehet húzni 100%-ra.
-
brunnehilde
senior tag
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Siriusb #40355 üzenetére
Persze, kérdezz nyugodtan.
Előbb néztem fel pob-ra, már volt frissités, minimális változás lett a 3.24 LC Inq-hez képest. Viszont a Rage Vortex nyuggeremet teljesen kinyirták (adorned, berserk, ascendancy), igy az már most eldőlt, hogy nem ezt fogom LC után megépiteni. Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
-
Edge
veterán
válasz
Siriusb #40126 üzenetére
Ööö figyi ezek nem vendor recipe-k, csak card recipe-k amiket az NPC-nél a trade card funkcióval tudsz beválltani(Pl. Lilly Roth NPC) és az alább felsoroltak random cardot adhatnak és az akár lehet az Apothecary card is meg bármi más is( stacked decket jobbklikkel nyitod ahoz nem kell npc):
5 xThe Gambler : Random divination card
Stacked Deck : Random divination
The Void : Random divination card
tehát ez nem egy fix recipe az Apothecary-hoz, ugyanolyan random, de adhat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest