-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #15258 üzenetére
Tyuh bazze ezek most oda piritanak rendesen a piacnak
. Es FOR FREE konzolon es pcn.. kivancsi leszek főleg arra ha jól értettem a korábbi ligákban levőket mint Avali(?) és társai lesznek az uj masterek de nem kell grindolni a szintet ? O.o Na meg az új mappok is lesz/lesznek huh jó kis liga elé nézünk megint lehet
-
Terrorista
senior tag
válasz
sirdond #5343 üzenetére
"egyébként szerintem a +fire dmg to spells többet érne"
Közben utána jártam és valóban. Vettem egy másikat, amin több volt a +fire to spell és megnőtt a sebzés, pedig még cast speed sem volt rajta.
5 linket használok: totem - fire pen. - faster c. - slower proj. - added chaos
Így most 6.4k/totem a dps (lvl18 gemmel) amit a fire pen. még buffol csak a tooltipbe nem kerül bele.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #5175 üzenetére
Ha beállítod a főbb paramétereket (karakter level max 35, spell dm min +50%, stb.) és bekapcsolod a Buyout only opciót, akkor sokkal kevesebb találatot fogsz kapni. Utána ha az rákatintasz bármelyik cucc alatt az eladási árát jelző orb-ra, akkor a legolcsóbbat veszi legelőre. Így egyszerűbb végignézni, hogy kb. mennyitől kapható hasonló tudású cucc.
Szerk: pillanatnyilag egyetlen, ilyen szinttől használható wand van, de rosszabb statokkal.
-
Rabby7
csendes tag
válasz
sirdond #4960 üzenetére
Sziasztok!
pár kérdés a profikhoz...:-)
1, A standardon most egy Witch summonerrel tolom, a védelmi részt meg a Cloak of Defiance meg Arctic Armor adja,az ellent meg curse on hit/arc/meg 3 curse-al gyengítem. Mi lesz ha vége az awakening bétának? Az eredeti játékba is fog változni pl az AA? Mert mintha most a bétán gyengítve lenne... :-(
2, tudtok valami mást hogy ne csapjanak agyon pár perc alatt magas szinteken se?( 80+ ra gondolok, mapokon)...mivel lehet megóvni egy summonert?
3, szintén a standardon, van rajtam egy zsák aura, reduce mana segítségével... most akkor van erre valami más mód, hogy ennyi rajtam legyen, ha már a RM nem fogja az aurákat tápolni? Valami kombó?Köszi előre is! :-)
-
Alendaar
tag
válasz
sirdond #1038 üzenetére
Ez a build: Dual Strike Shadow... hozzácsapva az Iron Reflex-et meg némi Life-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest