Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
wikings2 #5249 üzenetére
Jó nagy segg vagyok Pacifista_Px_six itt a kari is
-
wikings2
őstag
válasz
TheProb #5248 üzenetére
Talán nem éppen a legjobb példa, de mivel én is duelist vagyok csak én 2h axe cyclone resolute technique, így ebből talán tudsz ötletet meríteni. mercin 75 @ res kivéve chaos ami -44% de ezzel nem igazán foglalkoztam. Armor az 9100 jelenleg, és 11k cyclone dps van hatred és herald of ash kíséretében. Ha megnézed a cuccaim a fegyveren kívül majdhogynem mindegyik mercin talált vagy max 1c ért vásárolt darab, és a karakter mercin és úgy lvl72 mapig gond nélkül megesz mindent. (1-2 map boss macerásabb de akkor más flaskokat teszek be, vagy life leech gemet, ilyesmi).
Szerintem ugyan ez a fa dual wieldel meg valami epic fegyverekkel mondjuk bino meg soul takerrel, resolute nélkül kicsit critre kihegyezve brutális tud lenni.szerk: A chaos vendor recipe meg valahogy így működik. lvl60+ szintű arénákban amit találsz rare itemet ha elpasszolod mint egy ténylegesen hordható szettet, akkor ha bevannak azonosítva 1c ha mindegyik unid 2c ha mindegyik unid és 20% quality 3c-t kapsz. lvl75+ nál ugyan ez a téma csak 1-2-3 regalt kapsz cserébe. Én merci Dried lake-n farmoltam ki közel 30 chaost ezzel a módszerrel.
-
TheProb
veterán
válasz
Har_melin #5244 üzenetére
- Tradelni nem nagyon tudok még, mert nincs semmi értelmes currency-m
-dual wield-es duelist, dual wield-re és hp/leech/armorra kihegyezve. Cyclone builddel megyek jelenleg, ami már marhára unalmas, de még mindig ez tűnt a legéletképesebbnek.
-Mapozni nem 70től érdemes? Plussz, ha pl corrupted zone-ok "bossai" megölnek vagy 1-2 keményebb rare mob akkor mit akarnék én a map endboss-tól?
-Ezt a szett-et chaosra dolgot majd meglesem
-fuse-os dolgot, hogyan is kéne csinálni?-A fent említett buildhez milyen statokat kéne keressek fegyverre és egyéb cuccra? Gondolom ATS, crit fegyverre, itemekre +hp és minél több resi, nem?
u.i.: Van esetleg vmilyen PH-s vagy egyéb normális magyar guild ahova csatlakozni lehetne és netán party társakat is lehetne találni?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #5246 üzenetére
Ha nincs velem senki egy szinten a guildből, akkor nehéz, idegenekkel meg partizzon a rák, azt nem lehet kontrollálni. Mindenesetre addig nem fogok caster-t csinálni, amíg valami nem változik, mert jelenleg csak egy lehetőség van, akkora dps-t kitolni, amennyit csak lehetséges, hogy te üss előbb, ne a másik. Vagy glass cannon, vagy semmi.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Na nekem a játék feladta a leckét... Casterral(ami nem fLame-totemes) nem tudok átjutni cruel malachai-on. Armor híján olyan 2-2,5k-s dmg-eket az arcomba tol hogy már 3 casterel rippeltem le(Arc meg 2x EK). Fogalmam sincs mi a jó megoldás, de normális védelem nélkül(ami szerintem jelenleg nincs meg a caster-eknek) esélytelen értelmes karit építeni, ami nem melee...
Valamit nagyon kitalálhatnának, mert ez azért szánalmas...
-
Har_melin
addikt
válasz
TheProb #5242 üzenetére
- cserélj és/vagy craftolj. Ez a játék erre épül.
- 60-as itemlevel fölötti sárga cuccokból egy komplett szettet (2db 1H, sisak, páncél, kesztyű, csizma, öv, 2 gyűrű és egy amulett) be tudsz cserélni vendornál 1 chaosra, elég hamar össze kell gyűljön ennyi. ha valami hiányzik, akkor azt egy alchemyvel még mindig lehet craftolni.
- a mestereknél az Elreon-Vorici párostól 6. szint felett legrosszabb esetben is három naponta le lehet szedni 20 fuse-t, ami szintén cserealap.
- hiányzó tulajdonságot craftolni kell a cuccokra, azért vannak a mesterek.
- tudtommal a mapozás lehetősége megmaradt merci A3-tól, onnan kezdve, hogy megcsináltad Dialla küldetését. Nem kell végig tolni az A4-et.
Az, hogy Duelist-tel mégy, még nem árul el semmit arról, hogy mit játszol, így senki sem fog tudni tanácsot adni, a kezdő karakter ehhez nem elég információ. Saját kezdő tapasztalatom alapján vélhetően sokkal jobb cuccaid vannak, mint gondolnád, csak nem figyelsz a játék szinergiájára és rosszakat használsz.
-
Har_melin
addikt
Normális helyeken (vö: ahol abból élnek, hogy a vevő visszatérjen) ez az alap. Most elbukik 10-20 dollárt, de lesz egy boldog ügyfele, aki mindenkinek elmeséli, milyen baromi rendes a cég. Ingyen reklám, ráadásul a legdrágább fajtából, amikor a közlő személye önmagában hitelesíti az információt. Win-win helyzet.
(Nálunk: tegnap elmentem a város másik végébe megvenni egy mtb cipőt. (elvileg náluk volt a nekem jó méret.) Nem figyeltem, hogy csak egytől vannak nyitva, dél előtt értem oda. Bár bent voltak, dumáltak, de elhajtottak, hogy majd jöjjek vissza 1 után, miközben látható volt, hogy nem a kellemes meleg vonzott egy sétára a gyártelepből lett "üzletközpontba". Maradt egy pár cipőjük.)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Elég új player vagyok PoE téren (Dio3-ba jó pár száz órát beleraktam) és kéne pár tipp. Jelenleg húzom első karimat amivel 65ös duelist vagyok perpill (ha nem esnék kelnék pár ki tudja hányas szinten lennék...). Az egyik kérdésem az lenne, hogy mit javasoltok merre menjek, mert A4 mine-nál már nem nagyok akarok tovább menni, mert nagyon retek a gear-em... Katasztrófa a drop, mindenki D3-at flame-elte, hogy milyen szar a loot. Egész merciless-t tekintve egyetlen 1 db upgrade item nem esett, semmi, ez mi a jó isten? 65ös vagyok és olyan stattal rendelkező cuccok potyognak, hogy az vérlázító. Totálisan használhatatlan trash az összes, fegyvereken kívül csak olyan amin egyáltalán nincs +hp és/vagy resist, fegyverekből meg 35-80 dmg közötti seggvakarók esnek csak. Ha netán esik legendary (unique), akkor az is totálisan low level, ezt se értem. Olyan, mint ha a loot megragadt volna normal-cruel között...
Valakinek esetleg tipp, hogy mi a jó istent csináljak, hogy végre vmi upgrade-et tudja szerezni? Tradelni megint nem tudok, mert nincs semmi currency-m, kb 3 chaos-om van össz-vissz.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin #5240 üzenetére
Ismerősöm amikor release volt vásárolt valami mikrotranzakciót, amit sikerült 2x megvennie, egy akkori lag miatt. Írt a supportnak, akik kevesebb mint 8 perc alatt jóváírták neki a téves vásárlást, holott bizonyítani nem lehetett, hogy tényleg tévesen lett megvéve az effekt. Ezt nevezem én supportnak.
-
Ramos_
tag
-
sirdond
őstag
valaki tudna nekem venni egy Blood Rage gem-et Tempest-en?
ign: Bether -
Har_melin
addikt
Megvan a wp, Malachai harc kb. 3/4-nél (olyan 25% körül lehetett) megint kivágott. Amíg nem teszik rendbe a szervereket én inkább nem bosszantom magam tovább.
-
-
Ramos_
tag
válasz
wikings2 #5230 üzenetére
de jó, nem is vágtam hogy már lehet így karit linkelni
a legjobban akkor járnál sztem ha fortify-t átrakod leap slamra és azzal ugrálsz a packokba
a fortify helyére blood magic, törölheted az accuracy+reduce mana cost node-okat, ami mehet life-raaurának meg mehet hatred, herald of ash, arctic armour
-
wikings2
őstag
Valaki aki cyclone 2h-axe buildezett már rá tudna erre nézni? Elég jól működik a kari, egy elég gyenge roll Kaom's Primacy-val 10k cyclone dps,de láttam már guidet ahol ugyan így non crit build 40k-t tol ki magából mindenféle chargek nélkül, és azért az enyém messze áll tőle. 6L psy to lighting meg mondjuk egy faster attack segítségével se ugrana 20k főle szerintem a téma, jelenleg. Merre mozogjak a maradék pontokkal? Én hp ra gondoltam mert elég karcsú + less mana reserved node-kra hogy több aura is futthasson.
-
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #5226 üzenetére
Ha Pietyt sikerül kinyírnod akkor benn vagy a Harvestben ahol van egy waypoint
egyáltalán nincs szükség egyik boss megöléséhez sem hogy felvedd a wp-t, csak meg kell keresnia mai hír alján írta chris amugy hogy dolgoznak a server gondokon, bár nálam szerencsére nem volt gond
visszatérve a platinum kris unique-ra nálam a kaki azt jelenti hogy nemsokat ér, 1 alchért lehet kapni már warband ligában, ettől függetlenül pl egy selffound player lehet örül neki egy darabig
a bino dps-ével meg kár is összehasonlítani mivel a bino 10es crit base dagger, ez meg 7es -
Har_melin
addikt
válasz
kemotox #5225 üzenetére
Köszi, majd csak este tudok játszani, de kereslek.
Azért ez elég hosszú szakasz WP nélkül - két pálya a "belekben", utána Piety, utána belek vége és még három boss - kicsit elgurult a tervezőknél a gyógyszer. Főleg, hogy az elmúlt egy évben összesen nem vágott ki annyiszor a játék, mint a 2.0 kezdete óta.
-
Har_melin
addikt
A Malachai-os szakaszon hol a fenében van WP? Nagy nehezen levertem Piety-t, reméltem, hogy utána lesz, de nem volt. Eljutottam Doerdre kapujáig, de gondoltam kipucolom előtte a pályát - erre kivágott a szerver. Most egy "kicsit" elment a kedvem a folytatástól, megint elölről kezdeni a Veins-től az egészet...
Ramos: nekem nem tűnik annyira kakinak, a Bino után a második legnagyobb DPS-t adja és a +5% block is jó. Kell hozzá találni egy megfelelő párt, ami kiegyensúlyozza.
-
-
dave118
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánalni néhány tuti bulidet casual játékosnak? Indítanék valamit az új ligában, de nincs sok időm játszani. Self-found build lenne a legidálisabb! Köszkösz! -
Ramos_
tag
válasz
Har_melin #5220 üzenetére
abban a boxban az a különleges hogy a végén mindig dob egy poison specifikus unique-ot
az a dagger ami esett neked sajnos kaka
ellenben a snakebite gloves vagy a consuming dark dagger elég jonembeszélve arrol hogy ez a box a legjobb esély binot találni, mivel a box állitolag nem ritka
-
Har_melin
addikt
Tegnap volt egy kellemes és egy kellemetlen meglepetésem. A kellemes, hogy Kaom valamelyik pályáján belebotlottam egy unique boxba - ilyenről eddig még csak hallottam, a wiki-n sincs fent. Több hullámnyi, egyre ocsmányabb és egyre több pók után (a végén persze egy narancs boss-szal) dobott egy Mark of the Doubting Knight platinum kris-t ami azért egy lvl 38-as pályán szép
A kellemetlen, hogy kiderült, Piety-nél nincs WP és nem a kapu elé, hanem utána tesz vissza a szerver, rögtön a mancsai közé. Annyi időm sem volt, hogy a buffokat felrakjam, így egy darabig játszottuk a belépek-meghalok-belépek-meghalok táncot, aztán inkább majd ma este újra végigcsinálom a beleket
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #5214 üzenetére
Azért nem teljesen, mert karakterenként eltérő, hogy mi van a kínálatban, másrészt itt is van késleltetés. Ha viszont több kasztból is indítottál és legalább a normált végigvitted velük, akkor azt hiszem tényleg fölösleges, meg tudod venni a legtöbbet.
Plusz előny, hogy magasabb szinten nem lvl1 gemeket árulnak, hanem szinthez közelebb húzottakat. (pontosítok: árultak a bétában, most még nem tartok ott.)
-
wikings2
őstag
válasz
Plazmacucci #5214 üzenetére
Nekem mindig van egy tabom rá, pár chaost/alcsot beszedtem már a türelmetlen kezdőkből akik nem voltak képesek act4 et vagy lvl28 at kivárni a build-gemjük végett
-
-
Har_melin
addikt
Hang: nem tudom, én unortodox módon általában szinte teljesen levett hanggal játsszom
Vaal Haste: Nem biztos, hogy az lesz belőle, több opció is van, de hacsak nem találsz magad, akkor valóban erre csak az a megoldás van.
Barát: Bármelyik városban az üzenőfalon (nem az Event táblán) az első fül, alulra beírod a keresett nevet és ha fent van éppen, akkor sárgával megjelenik, ha nincs, akkor el tudod menteni és később látni fogod.
-
-
Argh!
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5207 üzenetére
Awakeningel jott be hogy lehet venni a gemeket.
-
Trotta
csendes tag
Sziasztok !
Warbands ligában valakinek esetleg kinőtt 5linkes evás páncélja nincsen 6-8 chaos-ért cserébe ? -
-
Ramos_
tag
válasz
Plazmacucci #5205 üzenetére
de lehet venni vendornál mondom
1 altér adja kb, ritkább gemeket 1 alchérde minden class másféle gemeket vásárolhat
nyilván, ha olyan kell amit nem árul a classodnak a vendor akkor marad a cserebere haverokkal, trade chanel
vagy poe.trade -
-
wikings2
őstag
Dried lake zenére eltudnék ejakuálni, 2 órája afk zom csak hogy hallgathassam
-
Ramos_
tag
minden olyan vendornál tudsz venni gemeket amelyik ringeket amukat árul
csak ne az első fülnél nézd hanem a másodiknál
aurákat pl az act3-as Clarissa árul már normon isha leírtad volna a kari neved biztos többen felvesznek
az én karim most DimensionalShard, ha kezdőknek van bármi kérdés írjanak nyugodtan -
Sheol
aktív tag
Tud valaki eladni nekem egy Haste gemet?
Meg aztán, ha van itt olyasvalaki, aki sokat játszik és tapasztalt, öreg PoE róka, az felvehetne barátnak, és néha segíthetne apróbb dolgokban.Nagyon jó ez a játék, csak kezdőként rohadt sok ismeretet kell begyűjteni az embernek, mielőtt komolyabban tud játszani.
A faék primitív D3 után igazi felüdülés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest