Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #39648 üzenetére
Először azt kéne kiválasztani, keresgélni a videók közt, mi az, ami tetszik. Aztán megnézni, egyszerű vagy bonyolult-e neked.
Pl. én legutóbb nekifutottam újra a necro dd-nek, ez alkalommal ráéreztem, jól ment, de talán 90-es szint körül feladtam, a boss-okba többször beletört a bicskám. Jelenleg birizgálja fantáziámat az Inq DD of chain reaction, de ez nem tudom, mennyire lesz egyszerű, nincs sok infóm róla.Kipróbáltam brüni Lighning Conduit build-jét innen a hazai pályáról, már a piros pályákra is elmerészkedtem vele(?), de a sárgákon biztos nyomultam. Szerintem meglepően könnyű és nem igényel sok befektetést, viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá.
Részemről hajlok a necro SRS felé, de láttam a napokban ice nova of frostbolt build-et, szerintem tetszetős és jó, de 1-2 nap kell még, amire lesz hozzá végfelhasználói útmutató.
A legjobb, amit mondani tudok, ha írott változatot akarsz, akkor a maxroll-on vagy a poe-vault-on nézelődj, azokkal nem fogsz mellényúlni. Videó formában: youtube. Azzal számolj, kell még pár nap, amire a friss ötletekkel fogyasztásra kész állapotban előjönnek. Ha régiek is jók, azokat valószínűleg már most is frissítik.
A többiek biztos tudnak még többet is mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest