Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DjDanee87 #34493 üzenetére
Őszintén szólva nekem se volt soha top bevételi forrás. Volt 1-2 nagyobb cuccom ott, meg sok apró currencyt szinten tartott, és nem kellett trade-elgetni, de az expedíciós cucc beváltós része hasonlóan stabilan hozza az altert-alchemyt-chaost de összességében jobban hoz, és jön hozzá a pénzeső a logbookokból. Úgy emlékszem aki jobb pénzt keresett Rituallal az töltögette a Vesseleket és discordon árulta.
Amúgy tényleg jó a passzív fa. Sok jó cucc van, ráadásul nem vagy beszorítva egy régióba attól függően mi éri meg vagy mi szórakoztat. Nagyon bízom benne, hogy az új cuccok(Scouting Reports, új influence) droprate-je nem úgy lett belőve, hogy passzíval átlagos anélkül szánalmas.Nekem a legnagyobb pozitívum, hogy a Kirachoz tartozó passzívok nagyon hamar elérhetőek, amivel sokat lehet majd gyorsítani a korai előrehaladáson. Összességében jól átgondoltnak tűnik az egész fa. A hardcoreabb farmolós nodeok(Scarabok, sextant +1 map, Shaper/Elder, Maven) felül vannak, de ha valaki sárga mapokon akarja élvezni valamelyik contentet simán talál hozzá pár cuccot ami feldobja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest