- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Trial of chaos-t nem azokert a rewardokert eri meg farmolni, hanem a fragmentek-illetve boss unique-ok miatt.Minnel gyorsabban, minnel többet kell tolni es akkor jöhet be par div orankent.Persze nem ugy hogy lenyomsz mondjuk 10-et, hanem ilyen 100+ trialt.
Div drop meg olyan, hogy sok mindentöl függ.Minnel több szörny kell a watchstone-okra, minnel több a magic-rare annal jobb, azoknak jobb a drop-ja.Ezert tol mindenki breach-et, tömerdek mob jön belöle, igy nagyobb esely a jobb loot-ra.Volt olyan mapom ahonnan ilyen 4-500 breach splinterrel jöttem ki, 60 exa droppolt es tonnanyi mas dolog is.Persze az a legjobb ha div is esik de talan idaig volt 20 div dropom a jatekba, penzem viszont nem azokbol volt.(karim is kb. 400 div-ben van)az csak egy jo kis extra loot ami megdobja a jatekelmenyt, mikor csilingel
Ezen felül kell ugye atlas tree, ami buffolja a dolgokat,nagyon jo ha van rarity a gear-en (olyan 100% körül mar erezhetö a boost) , illetve a legfontosabbak a towerek, hogy az adott area-n belül jol felbuffoljak a watchstone-okat.quantity is fontos, ezekt csak towereken keresztül tudsz hozni illetve a watchsone-on rollolni.Amugy en szinte biztos vagyok benne, hogy minden karakternek van egy sajat rng-je.Persze ez nem bizonyitott de mar olyan sok karit csinaltam miota poe-zok, hogy nagyon sokszor törtent meg az, hogy egyik karimmal potyogtak a div-ek es egyebb magas tier-ü unique-ok pl., masik karival meg semmi, annak ellenere, hogy mondjuk többet jatszottam azzal.Ez persze spekulacio de meg mernek esküdni, hogy letezik ez a dolog. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezen felül kell ugye atlas tree, ami buffolja a dolgokat,nagyon jo ha van rarity a gear-en (olyan 100% körül mar erezhetö a boost) , illetve a legfontosabbak a towerek, hogy az adott area-n belül jol felbuffoljak a watchstone-okat.quantity is fontos, ezekt csak towereken keresztül tudsz hozni illetve a watchsone-on rollolni.Amugy en szinte biztos vagyok benne, hogy minden karakternek van egy sajat rng-je.Persze ez nem bizonyitott de mar olyan sok karit csinaltam miota poe-zok, hogy nagyon sokszor törtent meg az, hogy egyik karimmal potyogtak a div-ek es egyebb magas tier-ü unique-ok pl., masik karival meg semmi, annak ellenere, hogy mondjuk többet jatszottam azzal.Ez persze spekulacio de meg mernek esküdni, hogy letezik ez a dolog.