Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Csao!
Én vagyok megint
Nos a helyzet ugyanaz,mint előzőleg...folyamatábra kéne 1 progihoz
Itt a feladat:
''A program billentyűzetről stringeket olvas mindaddig,amíg egy üres stringet nem adunk meg,majd ezekből a stringekből 3-asával összeállít egy-egy sort és elhelyezi azt egy új szöveges (TXT) fájlba.''
Ez a feladat 2 részből állt,a forráskód és a folyamatábra elkészítése. a forráskód,már nagyjából kész van(remélem működik is),de folyamatábrához hülye vok...csináltam 1et,csak 1. ránézésre elég logikátlannak mondják a haverok(igaz ők se értenek hozzá
) és a szabvány ábrák sem mondjuk tökéletesek...mondjuk mikor kell téglalap,mikor paralerogramma?
Nos,tudnál neekm segíteni 1 folyamatábrában? De most a szabvány ábrákkal! jah és csütörtökön kell beadni,vagyis holnapig próbálj már te(vagy valaki) összedobni 1et. Örök hálám üldözne!
u.i.:Amit előzőleg csináltál,arra 3-ast kaptam...és ez 1 csodajegy 1 olyan osztályban,ahol infóból max csak 2-est tud valaki összehoznide az a hülye állat,most már kéri a szabvány jelölést is..nem elégszik meg magával a ''felépítéssel''...
Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest