Új hozzászólás Aktív témák
-
_thomas_
tag
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
3-ast kaptál?? talán inkább én
amúgy persze örülök neki! sok sikert a tobábbiakban, bár azért javaslom tanuld meg a folyamatábrák készítését mert bonyolultabb szoftvereknél már nem megy a ''fejből kódolás''.
üdv. -
TudorVigyor
aktív tag
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
OFF: Jaja, ''hülye állat'' a tanár, mert a diák képtelen megtanulni néhány egyszerű rajzjelet.
De látom ''más'' is hasonló cipőben jár: Bővebben: link -
_thomas_
tag
válasz
Darth_Revan #5 üzenetére
igazán nincs mit! gyorsan kellett neked a segítség ezért nem időztem azzal, hogy utánanézzek a szabvány ábráknak, de látom így is ok lett!
üdv.
_thomas_ -
CharlieDrop
veterán
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Khm, már bocsi, de kissé nehézkes folyamatábrát rajzolni gépen, nem sűrűn szenvednék vele
Nem tudom másnak mi a véleménye, de ha mondjuk látnánk a te ábrádat, esetleg kijavíthatnánk
-
_thomas_
tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
mail ment az ábrával!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest