- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Nah? Senki
Pls segítsen már valaki. -
Darth_Revan
veterán
Csao!
Én vagyok megint
Nos a helyzet ugyanaz,mint előzőleg...folyamatábra kéne 1 progihoz
Itt a feladat:
''A program billentyűzetről stringeket olvas mindaddig,amíg egy üres stringet nem adunk meg,majd ezekből a stringekből 3-asával összeállít egy-egy sort és elhelyezi azt egy új szöveges (TXT) fájlba.''
Ez a feladat 2 részből állt,a forráskód és a folyamatábra elkészítése. a forráskód,már nagyjából kész van(remélem működik is),de folyamatábrához hülye vok...csináltam 1et,csak 1. ránézésre elég logikátlannak mondják a haverok(igaz ők se értenek hozzá
) és a szabvány ábrák sem mondjuk tökéletesek...mondjuk mikor kell téglalap,mikor paralerogramma?
Nos,tudnál neekm segíteni 1 folyamatábrában? De most a szabvány ábrákkal! jah és csütörtökön kell beadni,vagyis holnapig próbálj már te(vagy valaki) összedobni 1et. Örök hálám üldözne!
u.i.:Amit előzőleg csináltál,arra 3-ast kaptam...és ez 1 csodajegy 1 olyan osztályban,ahol infóból max csak 2-est tud valaki összehoznide az a hülye állat,most már kéri a szabvány jelölést is..nem elégszik meg magával a ''felépítéssel''...
Előre is THX! -
Darth_Revan
veterán
Nos? SENKI
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Azt kaptam háziként,hogy 1 program folymatábráját kell elkészíteni.Van 1 elképzelésem,de a biztonság kedvéért a közönség segítségét is kérem
Nos a program:
A program angol szavakat olvas be a * jelig, amely kiírja egy fájlba azokat amelybe szerepelnek a,b,c,d,x,y karakterek.
Amint említettem már nekem is van 1 elképzelésem,de nem biztos,hogy jó.Kérem segítsen valaki! Ha lehetséges,úgy adjatok már választ,hogy valami rajzprogramban(pl Paint) elkészítitek a rajzot (nem kell 1 Picasso-nak lennie) és a képet beszúrjátok ide! Előre is köszönöm! Jah és ha lehet kerüljük a ''Majd az érettségidet is itt akarod megíratni?!'' dolgot,mert 1 egész délutánom ráment az én elképzelésem szerinti rajzra és csakis elenőrzésképp kérek segítségét.Előre is köszönöm a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest