- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomix
tag
-
pomix
tag
''A Domino, Domino Nap és Domino7 díjcsomag esetében a forgalmi díjak mérése 60 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A forintszámlán a 60 másodperces és annál rövidebb hívások esetében 60 másodperc díját kell fizetni.''
Ennyit érsz el vele! Persze azoknak megéri akik kb 10 percet beszélnek hívásonként!De én kb. 1-2 percet szoktam beszélni! Szóval nekem baromira nem érné meg a perc alapú számlázás! Nézd meg ezt: Bővebben: link
Éljen Témibil!!Azaz témobájl!Ahogy olvastam az egyik topicban!
Szóval fölösleges vitatkoznunk, mert mindenki annál a szolgáltatónál marad ami szimpatikus neki! Akkor is ha a szolgáltató olyat csinál ami abszulult nem jó neki! Nekem a vodafone szimpatikus, mert a pannon eléggé kicseszett a néppel és folyamatosan ezt csinálja, de valakinek épp a pannon a szimpatikus és nem fog átmenni másik szolgáltatóhoz, de van akinek a témobil a szimpatikus és ő se fog azon gondolkozni, hogy átmenjen másik szolgáltatóhoz!! Ezek az emberek még akkor sem válnának meg kedvenc szolgáltatójuktól, ha mondjuk a kedvenc szolgáltatójuk 10 perces számlázási egységet vezetne be 100 forintos percdíjjal!!!
Szóval aki váltani akar az váltani is fog, aki meg nem az nem! Pedig már a telefonszámot se kell megváltoztatni!! -
Pet_i
senior tag
Ezt láttad már? (Joker Plusz). Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest