- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kivonták a forgalomból az összes régi praktikum csomagot.
Tehát a perfekt sem, a classic, és a pro sem rendelhető többé.Elcseszett egy lépés
Főleg , hogy az előbbihez lehetett rendelni páratlanszámot, utóbbiak pedig félperces csomagok voltak.Kivételesen azt mondom, a pannon maga alatt vágja a -
tildy
nagyúr
Vodánál jobb?
gprs internet 300 mega mennyia vodánál(3700 körül), és 500 mega mennyi a pannonál(6250)?
Mellesleg most vettünk partnerprogramban 14 ezerért nokia 3100t. Elég kedvező, nem?
A pannon happy szintén jó kis csomag, ha valaki nem jár külföldre.
Az új (közkívánatra) csomagban pl. gprs start benne van, sőt egyéb csatolt szolgáltatások is, kivéve a páratlanszámot.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudomásom szerint nem szabad olyan reklámot nyomatni, amelyben egy konkurrens terméket rosszabbnak, stbnek mutatnak be.
Szerintem ennek utána kéne nézni. Talán nem véletlen hogy nem szokták szembeállítani más cégek a terméküket, csak pont a voda keveri már megint azt a bizonyost. -
tildy
nagyúr
vodának elvileg még létezik másodpercalapuja.Vagy a a happy sem rossz.
De mi az hogy melyik éri meg?
Ehhez ismerni kéne, mikor kit hivsz.
Nekem spec a happy erne meg, ha nem lenne roaming korlatos(az basszarintja a csorom), mivel 90% pannonost ihvok, 90%ban csucsidon kivul, vagy hetvegen.
Igy viszont a djuice eri meg. -
tildy
nagyúr
Ma ezt a levelet kaptam:
Tájékoztatjuk, hogy a Pannon GSM és az OTP között létrejött megállapodás értelmében cégünk Pannon Praktikum (ide tartozik az összes praktikum, tehát perfect, classic, pro és ez az uj---megjegyzés bí tildy) kártyás csomagok Bemutatótermekben történõ, OTP Junior kártyával végrehajtott vásárlása esetén 10% kedvezményt ad a vételárból. A kedvezmény kizárólag a Pannon Praktikum kártyás csomagokra, illetve a Pannon Praktikum készülékes ajánlatban szereplõ listaáras készülékekre érvényes, tehát egyéb cikkekre még egyidejû vásárlás esetén sem jár engedmény. Reméljük, sikerült információval szolgálnunk. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nem nyerő. Ugyanis 10Ft különbségért havi 400 ft-ot fizetek, mig ugyanezt ha happyvel teszem, es napkozben nem telozom, ugyanott vagyok, raadasul ott havi 200ftért van hétvégére jó csomagom.(9ft/perc) Csak ott a roaming tiltás basztatja a csőrőm, mivel én járok ki külföldre is.
-
tildy
nagyúr
Nos itt lennék. Természetesen magánemberként nyilatkozom, semmi olyat nem fogok mondani amia cég üzleti érdekeit sértené, csupán olyna információkat , amiket bárki elérhet .
Mikor én ott dolgoztam, semmiféle djuice menü nem volt a telkókba erőszakolva, kivéve a djuice oplogót, de már ma az sincs.(legalábbis a tegnap partnerprogramban vett 3100áson nem volt)
Szerintem abszolút nem magasak a percdíjai, bár én is jobban örülnék a régi másodpercalapú számlázásnak, mégha magasabb is volt a percdíj.Hiába no, menet közben nem jelzi a telóm , mennyit beszéltem, természetesen mindig 1:10nél és hasonlóaknál rakom le.
Igazándiból szerintem a 150-250-s csomag éri meg előfizusban, de ez sem igazán:a percalapú számlázás miatt.
Én havonta 3600-7200 között költök, így ha előfizusra váltanék , az alábbi szempontokat venném figyelembe:
-fél perc alapú számlázás, semmiképpen ne perc.
-nappal lehet kicsit magasabb a díj, de du. és hétvégén olcsó legyen.
-jobban preferáloma prepaidet
Ez alapján a djuice előfizus megoldása, a maga fél perc alapú számlázásával egy jó döntés nekem.
Ha prepaid, akkor jó még a djuice(félperc 48/24), jó volt a bee original(du 2 ig 99, de utanna 48/24 és félperc alapon) , illetve a praktikum perfekt: 69/30 félperc alapon.
14400-as feltöltőkkel persze ezek az árak még lejjebb mennek.
Hogy én miért nem mennék át?
Egyrészt talán ez az az egy dolog , amiben márkahű vagyok, kb 6 éve vagyok pannonos, és akkoriban a westel igen drága volt nem westelre, prepaidnél meg főleg (ott most is az!!!) , és én akkoriban vezetékeseket hívtam többnyire.
Azóta az arányok így változtak 85% pannon, 15% összes többi.De lehet hogy 90 a pannon.(családban mindenki+párom+az ő családjuk).
Mivel én többnyire a hozzátartozóim hívom, ezért ez nálam nem elhanyagolható szempont(semmit nem érek a voda vodásokra vonatkozó kedvezményével).
AMi ez alapján kitunik:mindenki számolja ki, kinek, mikor, mennyit telefonál, és ez alapján döntsön.
Készülékkínálat szerintem nem szegényes, ha az az, akkor a többi is .
Egyetlen bajom, hogy a jó telókat gyorsan kivonják a forgalomból (samsung x600).
Aki régebb óta pannonos, és partnerprogramban vehet készüléket, az 14E ért kap 3100-t, 22-ért samsung x450-t, siemens cf62-t 29ért.
Ezek nagyon jó árak, főleg az első (mellesleg az a nokia szerintem jól össze van rakva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest