- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Korrekt. Egyetértek.
OFF ?! on:
(Helyzetkép Mo.ról - múlt heti HVG írta: Klapka György felszámolta a hagyományos mosóport gyártó cégét, (TÉNYLEG gyártottak ilyen néven mosóport!), amelyet csak azért alapított, hogy beperelhesse az Arielt, mert az a reklámjaiban leszólja az ő terméküket...)
A pert elvesztette, becsukta a boltot. Mindenesetre nekem tetszik a sztori...
Off off: -
ponti_ak
addikt
Most voltam Pannon boltban: 2004 NOVEMBER 20-ig még lehet venni Classic, Pro, és Perfekt csomagot (ha még találsz), nekem legalábbis ezt mondta az eladó... de hogy kivonják, az fiksz (nekem pl. Praktikum privát volt 3 évig - amíg fősulis voltam... SMS--király csomag volt a 19 Ft-os díjával...
Viszont van itt DJuice, meg Happy!Az nem jó?
-
shev7
veterán
A GPRS 500 csomagban foglalt 500 MB forgalmi keret kizárólag munkanapokon, 21-6 óra között, valamint a hétvégi időszakban használható fel. Munkanapokon a 6-21 óra közötti időszakban, valamint a forgalmi keret felhasználása után minden esetben forgalmi díjat kell fizetni!
Hát azért aki 1 giga-t forgalmazi mobil neten egy hónapban, az vagy hülye, vagy nagyon türelmes -
shev7
veterán
A pannon 500megásához, megint csak apró betüs részt kell olvasni, mert kellemetlen meglepetések érhetnek, ha csak az árakat nézzük
3100: hát azért pár év hűség után adhatnák kicsit olcsóbban is. Bár tény hogy a telefonárak többször csökkentek a pannonnál az utóbbi egy hónapban.
Ez a happy télleg nem rossz, köszi. Vmiért úgy melékeztem, hogy csak hálózaton belül ien olcsó. LEhet, hogy váltok erre, mert a perfektből kezd elegem lenni
Mien új csomag?
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
Pl. Mit????
Mert GPRS az egyértelmüen a vodánál jobb, Páratlan szám nincs ehhez a csomaghoz a pannonnál, sőt semmilyen csatolt szolgáltatás. Nem értem miről beszélsz. Nézd egy kicsit reálisabban a mobil kérdést. Lehet, hogy te 6 éve előfizető vagy, és meg vagy elégedve, de azt azért be kell látni, hogy sem az új előfizetőknek nem tűnik jó választásnak a pannon, sem a jelenlegi előfizetőinek nem kedvez. -
shev7
veterán
Már volt erről szó a Prohardveren, akkor a beidézett törvény világosan kimondta, hogy valótlant nem lehet állítani. Amíg nem voltak egységes tarifacsomagok nem lehetett, ilyen egyértelmüen kijelenteni, hogy egyik jobb mint a másik. Most a Voda olcsóbb mindenkinél, és ezt ki is használja.
-
shev7
veterán
De meg szabad említeni, csak valótlant nem szabad állítani róla.
Pl.: nem mondhatod, hogy egy mosópor nem mos olyan jól, mert gyakorlatilag ez nem mérhető mennyiség. Viszont az, hogy 2 ft-tal olcsóbb, az már igen. Tehát nem állít valótlanságot, innentől kezdve joga van hozzá. Nem szerettem régen a voda reklámokat, de ez az erőszakos árverseny nekünk használ, bármelyik társaságnál is vagyunk előfizetők.
Figyeld meg, pár hét és 25 alatt lesz az egységes tarifás csomag percdíja. És ez maga után húzza a 50-1000-ig csomagok árát is remélem. -
Merlini
tag
''Ha prepaid, akkor jó még a djuice(félperc 48/24), jó volt a bee original(du 2 ig 99, de utanna 48/24 és félperc alapon) , illetve a praktikum perfekt: 69/30 félperc alapon.''
Hú Tildy ezeket az árakat/számlázási egységeket honnét vetted?
Djuice prepaid megkezdet perces egységekbe mér és 49/25,
bee original 14H-ig hálón kivül 135Ft, hálón belül 99Ft,
14-21H-ig hálón kivül 90Ft, hálón belül 48Ft
félperc alapon ez stimmel
Praktikum perfektet átvariálták vagy 2x!, de ilyen percdíjai nem voltak 36Ft mindenhová és ''A Praktikum Perfekt tarifacsomag esetén hívásaidat egyperces egységekben számlázzuk.''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest