- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
crissprivat #6546 üzenetére
Na igen, nekem is tetszenek, gondoltam, megosztom, mert itt a PH-n még cikk sincs róla, hiába nem Samsung...
-
cujo69
tag
válasz
crissprivat #5847 üzenetére
Nekem előtte, Samsung UE50H6200 volt,azon semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5737 üzenetére
.
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5737 üzenetére
Jól teszed, ha vársz. Év végéig lesznek még akciók, ráadásul jövő év elejétől várható egy árcsökkenés, majd június környékén jönnek a 2018-as modellek (február-március magasságában is várható néhány újdonság, de "A" sorozat váltás mindig június-július magasságában történik meg a hazai üzletekben)...
Ez hatással lesz a még készleten lévő 2017-es modellek áraira is.
Ha lesz lehetőséges a Panasonic OLED televíziói közül valamelyik modellt megvásárolni, azzal jól jársz. Jelenleg talán a legjobb OLED készülék mindent figyelembe véve. (Viszont 3D technológiával nem rendelkezik, így ha az fontos számodra, akkor az EX780 a megfelelő választás.)
Azt viszont fontos tudnod, hogy a Panasonic árpolitikája (különösen a prémium szegmensben) nem kedvez a vásárlóknak. Az ő termékeinek az ára csökken időarányosan és összességében a legkisebb mértékben.
Ez van sajnos!
-
Piftuka
veterán
válasz
crissprivat #5724 üzenetére
Ebben a hozzászólásban írtam éppen erről a két típusról.
Nagyon mellényúlni egyikkel sem fogsz. Az adott típusra jellemző pozitívumok, negatívumok és jellemzők alapján érdemes döntened. (Természetesen azt követően, hogy meghatároztad, mennyit vagy képes és hajlandó költeni az új tévére.)
-
tomspice72
tag
válasz
Na ez a nehéz kérdés. Szerintem a kettő egy szint. Amelyik szimpibb.
-
cujo69
tag
válasz
Én is pont e 2 modell között vaciláltam,végül a Panát választottam,végig olvasva,az összes topikot.Remélem,jól döntöttem
-
janman
csendes tag
válasz
Személyes tapasztalatom egyikkel sincs. Az utóbbi időben találtam egy jó összehasonlító oldalt: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b23e16f40
-
yvsmad
őstag
válasz
crissprivat #2586 üzenetére
Aki a régi tévéjével meg volt elégedve, annak rosszul esett a váltás.
Aki meg látta a sajátjának a hátrányait és a boltban irigykedve nézte a többi tévét, annak bejött a csere.
Te döntsd el, hogy nálad melyik eset áll fenn. -
yvsmad
őstag
válasz
crissprivat #2583 üzenetére
A mai LCD-k másban jók, mint a plazmák (voltak).
Szép a képe mind a kettőnek a maga módján, de aki nagyon hozzászokott az egyikhez, annak nehéz lesz átállni a másikra. Csak azért ne váltsd le a Pana plazmát, mert már nem számít elég menőnek.
Másik fórumon volt egy hozzászóló, aki a negyvenakárhány collos Pana plazmáját lecserélte egy 55"-os 5-ös Samura és a második napon már jött sírni, hogy jól bevásárolt. A szép nagy csillogó tévét rossz volt nézni, hiába tűnt jó vételnek, az 5-ös széria mégiscsak a legalja, hiába drága 55" méretben, mesterkéltek voltak a színei, darabos a mozgása, stb., nagy csalódás az egész.
A 7-es Pana és a 8-as Sony már jobb választás, de szerintem nézegesd őket egy boltban huzamosabb ideig, hogy hozzá tudsz-e szokni az egészen más színvilághoz és más mozgásmegjelenítéshez. Ez nem olyan dolog, amit a műszaki adatokból ki lehet olvasni vagy pár perc alatt ránézésre el lehet dönteni. -
blakey
titán
válasz
crissprivat #2583 üzenetére
Szerintem nézd meg őket élőben, hiába monduk jót vagy rosszat. Egy S20-as szintjét nagyjából elérik, de ezt neked kell eldöntened, hogy megfelel-e vagy sem.
(#2582) yvsmad
Pedig minden képmód kiválasztható, nálam True Cinemara van állítva, igaz nem használom, de kipróbáláskor beállítottam és most is ellenőríztem DLNA-n, SMB-n egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Crypto Trade
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest