- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
-
virkir
veterán
válasz
krizso007 #1612 üzenetére
Nem kódolási a probléma mert betölti nagynehezen, majd szaggatva elkezd erőlködni és eldobja a fájl nem olvasható hibaüzenettel.
1080-al ugyan ez van azokból még egyet nem bírt lejátszani, a betöltés után simán diavetítés és halál.
Ha lesz időm holnap előkotorok egy lankábelt aztán megnézem azzal, hogy működik, deazért na...
Elmennek amerre én gondolom.
Egy félárú samsung simán veszi ezeket az akadályokat. -
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1573 üzenetére
Ok, ezt még nem próbáltam ki, de a képed tanúsága szerint így is müxik, ha 640-esed van (ma is tanultam valamit
)
Egyébként mit ad most éppen a TV2, a Matrix 4 részét?)
Viszont az alapkérdés az volt, hogy a 640-es tud-e TV Anywhere funkciót. Anywhere (bárhol, akárhol...)
Amit te mondasz, az az hogy uazon a wifin tudsz nézni valamely TV jelét, de már a bivajbasznádi rokonoknak nem tudod a TV adás megmutatni (hacsak nem országos lefedettségű Wifi jeled van) -
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1570 üzenetére
Látom "parázs vita" keveredett belőle.
Megnéztem a dologot, sem a magyar, sem az angol oldalon nem írja a TV Anywhwrw-t.
ht42: próbálj máskor, máshogy megkönnyebbülni a "csempésben", nem kell ott az embernek az izgalomkrizso007 Kevered a szolgáltatásokat (nem csodálom, mert néha nekem is keverednek ezek a dolgok, annyi van belőlük) A fájl küldés TV-re (mobil/tablet), az a Swipe & Share, a fordítottja lenne az Anywhere.
-
Technoman
őstag
válasz
krizso007 #1561 üzenetére
ttwepinefrin
Lecsekkoltam neked ezt a HDMI dolgot és valóban, sajna a TV tényleg csak sztereóba adja tovább a HDMI-s bejövő jeletsajnos engem is megzavart az a tény, hogy már utángyártott távot használok a Yamahamhoz, és minden mindennel össze van kötve. A sok bába között most tényleg elveszett a gyerek.bocsi
)
Viszont a Yamaha-n -úgy tudom olyan az erőlködőd van- erre a célra van egy fasza dolog, jelesül az "5 ch Stereo" mód. Kapcsold be és bár nem lesz egy IMAX 200 csatornás mozi hatásod, de jelentősen nő a sztereóhoz képesti térélményed (mind az 5 hangszóró szólni fog) Én már több éve csak így nézem a szinkronizált sorozataimat (azok ugye általában 2 csatornásak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest